من تا حالا k510 رو هک نکردم ولی با این روش باید بشه البته شما باید درایور های مورد نظر خودتون که دوست دارید از یه جایی گیر بیارید تا به گوشی شما بخوره
من پیشنهاد میکنم یه سر به سایت se_nse.net بزنید
خیلی خوب
خوب
متوسط
ضعیف
خیلی ضعیف
من تا حالا k510 رو هک نکردم ولی با این روش باید بشه البته شما باید درایور های مورد نظر خودتون که دوست دارید از یه جایی گیر بیارید تا به گوشی شما بخوره
من پیشنهاد میکنم یه سر به سایت se_nse.net بزنید
آقای devil گفت که تا حالا کسی نتونسته ، باید بشه ، اما سوال انیه که تا حالا کسی این کارو تونسته بکنه یا نه ؟
سری هم به این سایت زد ه ام اما انگلیسی ام اینقدر بقوی نیست که بتونم این مباحث تخصصی ور سر در بیارم .
بگو چه کنم ؟
یه چیزهایی پیدا کردم ، اما باید دقیق بفهمم ، من هم دقیق نمی تونم درک کنم ، شما یه نیم نگاهی بنداز . . .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب درسته دیگه از همون جا فایل های مورد نیاز رو بگیر و شروع کن راه اندازی فار و xs هم که نوشته می تونی از همین تاپیک p30 ورلد خودمون استفاده کنی ولی فایل ها شو از همون جا بگیر چون حتما با k510 تست شده که نوشتن
اول باید main گوشیتو هک کنی که دیگه روشن نشه
فایل restore شم باید داشته باشی که بعد که کارت تموم شد برگردونیش تا گوشیت روشن شه
سلام .
یه سری به این آدرس بزن ، من که قاطی کردم ، شما نوشتید تو آمورشتون که با ++xs فلش نکنیم ، اما او این روش گفته با ++xs فلش کنیم و با فار تغییرات رو اعمال کنیم ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه گوشی شما سریال صل باشه می تونید فلش کنید اگه سریال چنج باشه به مشکل بر میخورید
و در ضمن این روشی که گفتید همون روشی هست که آقا حمید تو صفحه اول تاپیک چگونه صدای گوشی w810 خود را افزایش دهیم توضیح داده شده که اونجا برای سریال چنج از فایل های ریستور استفاده شده و گوشی بطور کامل فلش نمیشه پس برای سریال چنج مشکلی نیست ولی در صورتی که فایل ریستور مناسب گوشی خود را ندارید با بطور کامل گوشی را فلش کنید که در این صورت ریجستر گوشی سریال چنج می پره!!!
یه سوال داشتم می خواستم ببینم اگه کسی بعد از فلش کردن گوشی از اون راضی نبود(از نظر هنگ کردن) می تونه گوشی رو به حالت اولیه برگردونه؟
بچه ها دستتون درد نکنه
سلام،
از این آموزش ها که برای سریال های چنج شده گذاشتید،می شه برای سریال اصل هم استفاده کرد؟ فایل هاش فرق مکنه؟ می شه کمک کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)