با سلام:
![]()
سلام
من یک مشکل در مکس 9 دارم. وقتی که میخواهم صفحه را تکان بدهم یا بچرخانم کلیه اشیاء به شکل مکعب توخالی در می آیند. کسی میداند چطور میتوان این وضعیت را درست کرد که وقتی که دارم صفحه را تکان میدهم اینطوری نشود.
سلام دوست من و دوستان ديگه اي تشكر كردين ممنونم.
دوست عزيز به شكل زير نگاه كن اون قسمتي كه با خط قرمز دورش خط كشيدم رو راست كليك كن و چند جا بايد تيك بزاري و چند جا نبايد باشه.
قربانت علي.
با سلام خدمت دوستان و عزيزان. ادامه آموزش:
![]()
hamishebahar جان
خیلی ممنون از اینکه جواب دادید؛ اما من هر کاری کردم نتوانستم درستش کنم. ممنون میشم اگر دقیق تر راهنمایی کنید.
سلام دوست من اين اتفاق براي منم افتاده بود ولي يادم نيست چه طور درستش كردم من سعي مي كنم روي سيستم خودم امتحان كنم بهت ميگم. نميدونم مكس رو دوباره نصب كردم يا بعد از عوض كردن ويندوز درست شد.
دوست من اينكار يه خوبي بسيار جالبي هم داره كه مثلاً اگه سيستمت از نوع پايين يا گرافيكش پايين باشه و شما يه انيميشن خيلي سنگين وقتي داخل مكيس ميزاري ميبيني كه تيكه تيكه نشون ميده حتي بعضي وقتها گرافيك كم مياره و مكس قبل از هنگ كردن سيستم ارور ميده.
اين كار اجازه ميده كه وقتي كاراكتر هاي سنگين رو حركت ميده اين اتفاق براي سيستم نيوفته در نتيجه موقع حركت دادن شي سيستم كم نمياره. من تا يكي دو روزه ديگه رو مكسم كار ميكنم ببينم مشكلت چيه ان شاالله برات جواب ميارم.
قربانت علي..
همیشه بهار جان آموزشتو ادامه بده.
ممنون
سلام دوستان ادامه آموزش:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)