تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 43

نام تاپيک: این هم گوشی جدید سامسونگ

پروفشنال nima_989's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    انتهای دوزخ

پيش فرض

فروش خوب اريكسون به خاطر تبليغات بيش از حد كه چيني ها راه خر كردن ما ها رو خوب ياد گرفتن.
    در ضمن ما كه جايي نديدي مو نشنيديم كه سامسونگ بگه چون گوشي هامون نازكه باطري خوب نمي تونيم سرش بزاريم!!!
    من این حرفو همین کلوپ از بچه های سامسونگی شنیدم دقیقا یادم نمیاد کی گفت یا آقا مهیار بود یا شهاب جان شاید هم یه نفر دیگه... . ولی مطمئنم همین جا بود . صحبتش هم این بود که چون گوشی ها خیلی نازک هستند مجبورند باطری اون رو خیلی نازک بگیرند واسه همین هم باطری ها قوی نیستند ... یا یه همچین چیزی . حالا درست و غلطش پای گوینده.
    در مورد تبلیغات : من همیشه روزنامه جام جم می خرم یک روز درمیون تبلیغ نوکیا و سامسونگه . یه بار پارسال اومدم تهران در دیوار مترو تبلیغ نوکیا بود. هر کانال ماهواره رو هم میگیری داره نوکیا و سامسونگ و ال جی تبلیغ می کنه... ما که این وسط خیلی کم سونی اریکسون رو دیدیم.
    بهترین تبلیغ سونی اریکسون کیفیت خوب و قیمت مناسب اونه که تونسته طی این 6 سال این همه مشتری جذب کنه .
    البته در با کیفیت بوده محصولات موبایل سامسونگ هیچ شکی نیست.
    Last edited by nima_989; 06-07-2007 at 19:02.

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

چرا هر چی می شه گیر میدید به سونی اریکسون؟؟؟؟؟؟ چون سونی اریکسون داره خوب کار می کنه.
    در مورد باطری هم بحث تقلبی بودن نیست عزیزم. کلا میلی آمپر باطری های سامسونگ خیلی پایینه . مثلا چند تا از این گوشی جدیداش زیر 700 میلی آمپره و حالت مکالمه رو زده 2 ساعت و نیم مثل X820 و یا E840 با 3 ساعت و نیم.
    طراحی قوی اونه که در عین نازک بودن گوشی سایر کیفیت ها حفظ بشه نه اینکه به بهانه نازک ساختم بگن نمیشه باطری خوب روش گذاشت. فکر کنم تو مدلهای سامسونگ D600 باطریش از همه بهتره .پس چرا روی این تقلب نکردن؟؟؟
    من خودم طرفدار گوشی خوب هستم . و اگه یه گوشی از سامسونگ ایده آل من باشه بدون شک می خرمش. مثل D900 که خیلی دوسش دارم ولی باطریش.... . حیف شد .

نیما جان،
    شما اول یه نگاه به ضخامت X820 و E840 بنداز.

بعد واقعاً اگه باتری ای پیدا کردی که با این ضخامت میلی آمپرش بالاتر از این بود، حتماً به شرکت سامسونگ معرفی کن.

------------------------------------------

در مورد تبلیغات هم باید به اتوبوس ها یه نگاه بندازی. سونی اریکسون هم می دونه کجا تبلیغ کنه.
    یا مثلاً آهنگی که آرش بالای سن می خونه، کف سن و روی اسکوربورد سن آرم سونی اریکسونه. خلاصه که سونی اریکسون هم تبلیغاتش کم نیست.
    Last edited by ShahabSAMSUNG; 06-07-2007 at 19:47.

حـــــرفـه ای Highbury's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    G O R G A N-I R A N M E H R s.t

پيش فرض

من اصلا تعصب خاصی روی هیچ شرکتی ندارم. سه تا گوشی قبلی ام هم سامسونگ بوده که گل سرسبدشون دی 820 بوده سونی هم دو بار گرفتم و نوکیا هم دو بار/
    در مورد باتری باید بهتون بگم که باتری های سونی عمر بهتری دارن. دی 820 که من داشتم مشکل خاصی با اون نداشتم و واقعا گوشی ماهی بود.
    سامسونگ بیشتر روی زیبایی گوشی کار میکنه و به نظر من خیلی شرکت مبتکری هم هستش.
    مثلا گوشی تاشو و کشویی رو اگه سامسونگ اولین طراحش نبود ولی این گوشیها رو خوب جا انداخت. و کیفیت خوبی هم دارن.
    ولی بایستی قبول کرد که سامسونگ به جز بعضی موارد که مهم نیستن از نوکیا و سونی عقبتر هستش.
    نوکیا به نظرم توی تکنولوژی خیلی جلوتره. و سونی همیشه پشت سرش بوده اما توی کیفیت تقریبا سونی یه کم جلوتره.
    این گوشی هم گوشی خیلی قشنگی هستش. در مورد دوربینش هم میشه توضیحاتی بدین

آخر فروم باز MOSHAVER AMIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران 73 _ ( ط )

پيش فرض

بنازم به اين چشم بادما هاي چيني تا چند وقت پيش تو جنگل هاي چين همديگرو با ساتور وشمشير تيكه پاره ميكردن... الان هم گوشي هاي بنجل اونا در خاور ميانه و آسياي مركزي و شرق دور محبوب خيلي ها شده... اگه سوني اريكسون اين مشتري ها رو نداشت بايد توي كره زحل دنبال مشتري ميگشت.....توي اروپا و امريكا واستراليا كه اين اتاري تلفني (بقول اقا شهاب) چيني رو اصلا محل هم نميذارن
    سامسونگ هم بيشترين سرمايه گذاريش توي اروپاست

=============
    بقول قديمي تر ها: علف دم در خونه بوئيه

پروفشنال ali_chenger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

بنازم به اين چشم بادما هاي چيني تا چند وقت پيش تو جنگل هاي چين همديگرو با ساتور وشمشير تيكه پاره ميكردن... الان هم گوشي هاي بنجل اونا در خاور ميانه و آسياي مركزي و شرق دور محبوب خيلي ها شده... اگه سوني اريكسون اين مشتري ها رو نداشت بايد توي كره زحل دنبال مشتري ميگشت.....توي اروپا و امريكا واستراليا كه اين اتاري تلفني (بقول اقا شهاب) چيني رو اصلا محل هم نميذارن

=============
    نمیدونم چرا این تایپیک به اینجا کشیده شد ولی دوست عزیز همیبن جنس بنجل(به قول شما ) چه کارا کرده توی بهترینهای 2006 3 تا جایگاه(بهترین گوشی دوربین دار و بهترین طراحی و بهترین گوشی در پخش ام پی 3 )دلیله اینکه سامسونگیها با سونی مشکل دارند را نمیدونم (شاید میترسن سونی جاشون را بگیره.... ناراحت نشید شوخی بود)
    در ضمن نصیحت دوستانه هم به شما بدم دوست عزیز انقدر با تعصب نباشید البته تعصب خوبه ولی تعصب به جا
    Last edited by ali_chenger; 06-07-2007 at 22:58.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    انتهای دوزخ

پيش فرض

نیما جان،
    شما اول یه نگاه به ضخامت X820 و E840 بنداز.

بعد واقعاً اگه باتری ای پیدا کردی که با این ضخامت میلی آمپرش بالاتر از این بود، حتماً به شرکت سامسونگ معرفی کن.

------------------------------------------

در مورد تبلیغات هم باید به اتوبوس ها یه نگاه بندازی. سونی اریکسون هم می دونه کجا تبلیغ کنه.
    یا مثلاً آهنگی که آرش بالای سن می خونه، کف سن و روی اسکوربورد سن آرم سونی اریکسونه. خلاصه که سونی اریکسون هم تبلیغاتش کم نیست.
    منظور من اینه که چرا به خاطر زیبا ساختن باید فاکتور های دیگه مثل باطری رو نادیده بگیره.؟؟؟ به جای این کار سعی کنه همه موارد رو با هم رعایت کنه یعنی هم ضخامت کم و هم باطری خوب مثل W880 سونی اریکسون (البته به نازکی سامسونگ نیست) ولی هم نازکه هم باطری خیلی خوبی داره .

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یکی از دلایلی که سایر برند ها نمیتونن گوشی باریک بسازن ( در مورد باطری یه توضیح دیگه باید بدم ) استحکام گوشی هست , مثلا اگه بدنه خشک بعضی از گوشی ها رو خیلی نازک کنند , به راحتی وقتی توی جیب شلوار میذاری میشکنه , حالا اگه کسی از بچه های کلوپ گوشی X820 داره میتونه از خم بودن این گوشی عکس بگیره و بذاره اینجا ( نترس خم کن , نمیشکنه من D900 رو خم میکنم , ملت کلی کف میکنن ) .
    در مورد باطری هم یه موردی که همه ندیده گرفتند , سرعت پردازنده هم هست , خب طبیعیه هرچی سرعت گوشی بالاتر بره مصرف گوشی بیشتر میشه . این مورد تاثیر ناچیزی تو کل شارژ باطری داره ولی دقت کنید که بدنه D900 به دلیل همین اتلاف انرژی , یه ذره غیر معمول گرم میشه .
    ----------------
    اه ... !!! دیگه من چرا این بحث رو کش میدم
    با عرض معذرت از همه .

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

=============
    ایول. این آمار رو از کجا داشتی؟

دوستان ایشون درست میگن.
    سونی اریکسون میشه گفت هیچ سهمی از بازار آسیا نداره. (طبق خبر موثق. شاید خبرش رو گذاشتم.)
    بیشتر گوشی هاشو تو اروپا (با تبلیغات بسیار) به فروش می رسونه.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    انتهای دوزخ

پيش فرض

خوشم میاد داغ شدن گوشی هم ماست مالی می کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_18843's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کلاردشت

پيش فرض

آقا من تا 90 درصد مطمئن هستم كه 90 درصد گرم شدن گوشي مثل دي 900 به خاطر باطريه نامناسب هستش چون با يه سامسونگ امتحان كردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •