شما بگو من چی بازی نمی کردم ...
هفت سنگ
استوپ دیواری !
شطرنج
گل کوچیک
حمله دفاع !
فوتبال دستی
تیله بازی
یه فل دو قل
خاله بازی (من همیشه نقش پلیس رو داشتم )
گرگم به هوا
چشم بستن
و .....
شما بگو من چی بازی نمی کردم ...
هفت سنگ
استوپ دیواری !
شطرنج
گل کوچیک
حمله دفاع !
فوتبال دستی
تیله بازی
یه فل دو قل
خاله بازی (من همیشه نقش پلیس رو داشتم )
گرگم به هوا
چشم بستن
و .....
حالا ميخوام يه ليست نصفه كاره از تفريحاتم بدم ، هر كدومشو ندونستي چيه بگين تا روشنش كنم :
شصت ( كارت بازي با دمپايي )
تيروجب
سكه
تيله بازي
بازي با پوست آدامس آيدين
روپولي
حيوون بازي ( مال دوران ماقبل تاريخ ، رو زمين با دوتا زانو روي زمين راه ميرفتيم واداي حيوون در مياوارديم )
باقيش مال پست هاي بعد
فكر ميكنم بازيي بود كه ما بهش ميگفتيم سكه.هر كي يك سكه پرتاب ميكرد و طرف ديگه بايد سكه رو مينداخت روي اون يكي اگه بهش ميخورد سكه مال خودش بود.
بابام سر اين بازي اينقدر دعوام ميكرد.ميگفت حرومه
. من هرروز كه از مدرسه برميگشتم توي يه جيبم پر تيله و سكه بود تو يكي ديگه كارتهاي ماشين و پوست آدامس آيدين بود كه همه رو ميبردم.هنوزم دارمشون.همشونو دارم![]()
ما یه با سری کاغذ پول درست میکردیم و اسباب بازیهامون رو باهاش خرید فروش میکردیمپول بازی
آخرش هم هر کی اسباب بازی خودش رو میگرفت و میرفت
البته اینم بود ولی پول بازی ای که من میگم تکنیکی تر بود! یه دایره کوچیک رو زمین میکشیدند(به قطر حدودا10سانت) و هر طرف پولای خردشونو به مقدار مساوی داخلش میذاشتن.(مثلا هر کسی 2 تا 25تومنی) بعد هر کسی یه سکه دیگه داشت که مثل تیله بازی با اون دور این دایره مانور میدادن. اگر سکه را پرت میکردی طرف سکه طرف و فاصله اش بیش از یک وجب خودت نبود(این کار با دقت زیادی انجام میگرفت و همیشه مورد بحث و درگیری بوده!)
میتونستی سکه ات ر ابه روی دایره محکم بندازی و هر چقدر از اون پولها بیرون ریخت مال خودت. بازی ریسکس ای بود و با دل و جرات ها بازی میکردن.
جالب بود جاي من خيلي خالي بود. من تو بچگيم اصل غال بازي و نامردي بودم.
يك بازي بود كه منو داداشام م وپسرخاته هام درست كرده بوديم:
حيوانات پلاستيكي و ماشين اسباب بازي لوازم بازي ما بود. با لگو هاي پلاستيكي يك مرز درست ميكرديم واسمشو ميذاشتيم بازرسي .بعد يك نفر به عنوان قاچاق چي خمير بازي رو توي ماشين يا كاميون مخفي ميكرد و با چندتا ماشين حركت ميكرد هركي يك ماشين رو بازرسي ميكرد و فقط توي يك ماشين خميرها كه بعنوان ترياك بود جاساز ميشد . اگه كسي رد ميكرد وبقيه نميفهميدن ميشد برنده.
كسي تو شماها تيروجب بازي كرده ؟
یشتر توضیح بده شاید ما اسم دیگه ای براش داشتیم
روال بازي اين بود كه هركس چندتا كارت ماشين داشت.( كارت ماشين : كارتهايي كه مشخصات ماشين هارو داشت ويا مشخصات تيم هاي ملي فوتبال ) همه رو ميكاشتند يه جاي دور وروي هم ميزاشتند از فاصله ي دور مثلا 10 متري دمپايي رو پرت ميكرديم به طرف كارت ها .اگه ميخورد به كارتها هرچيش مي افتاد مال ما ميشد .اگر فاصله تا كارت يك وجب ميشد ميتونستي دوباره پرتاب كني
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)