میدونین اسم TCI و عوض کردن و به طور رسمی شده MCI ( Mobile Company Of Iran
و واسه همین هرکی سیم کارت جدید میگره حتی اگه شاید کد 1 هم باشه مینویسه MCI![]()
میدونین اسم TCI و عوض کردن و به طور رسمی شده MCI ( Mobile Company Of Iran
و واسه همین هرکی سیم کارت جدید میگره حتی اگه شاید کد 1 هم باشه مینویسه MCI![]()
MCI زیر مجموعه TCI هست . تا قبل از سال 78 تنها یک شرکت اپراتور وجود داشت به اسم شرکت مخابرات ایران. در راستای ایجاد پست برای آشنایاین بیکار، این شرکت ، تمام خدمات خود را به شرکتهای زیر مجموعه واگذار کرد و تبدیل به بیش از 30 اپراتور تلفن ثابت استانی( هر استان یک شرکت مخابرات استانی داره ) ، شرکت فناوری اطلاعات ، شرکت زیر ساخت و در انتها شرکت ارتباطات سیار شد.
در حال حاضر هم با توجه به خصوصی سازی قراره سهام تمامی این شرکتها تحت عنوان شرکت مخابرات ایران فروش بره.
اتفاقا من هفته پیش رفتم و سرویس صندوق صوتی رو برای خطم فعال کردم ....
واقعا بعضی اوقات لازم میشه ....برای فعال سازی هزینه بگیرن مهم نیستمبلغی هم کرفتن ؟
چطوری کار میکنه مثلا میشه یه توضیح بدی
مهم اینه که برای گوش کردن به تماسهای دریافتی هم باید مبلغی را (معادل مدت زمان اون تماس) بپردازید
این tci چی داره به خاطرش تایپیک بزنیم اصلا در موردش حرف نزینم سنگینتره
به خدا راست ميگي ولي خوب همه اين نظر رو ندارن .كه براشون متاسفم![]()
البته منظورم زننده اين تاپيك وتاپيك هاي مشابه نيست منظورم طرفداران بدون منطق و دليل سيم كارتهاي دولتي.
سو تفاهم نشه.
ما با همه رفيقيم![]()
![]()
![]()
man eshterak gprs baraye IR-tci gereftam va ye cod behem dadan hala nemidoonam chejoori bayad beram 2 internet .plz rahnamaiii konid.goooshim ham n80 hast
1. فارسی تایپ کنید این قانون هست
2. تی سی ای چی پی ار اس نداره این امکان رو فقط ایرانسل داره
3. وصل شدن از تی سی ای مثل دایال اپ هست به اینترنت که هزینه بسیار بالایی داره و سرعت بسیار پایین
age mishod hatman far30 taipe mikardam vali windowsam emkaane farsi neveshtan nadare.chera man eshterakesho gereftam ke be internet vasl besham,faghat nemidoonam chejooori bayad vasl besham.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)