یه ویروس یاب ارجینال بخرین و خلاص
یه ویروس یاب ارجینال بخرین و خلاص
این برایه من کار کرد و ویروس رو شناخت ولی اونیکه ساختم کار نکرد راستی ویروس کش من avast هستنوشته شده توسط Kolubive
اينم عكش العمل آنتي ويروس ما نسبت به اين ويروس البته منم از سايتش اقدام كردم :
![]()
![]()
واسه من جواب داد.
.تا رفتم داخل لینکه زدم دانلود مکافی خرشو گرفت
سلام
بچه ها این یه تست استاندارده و در حقیقت ویروس نیستش . اگه مایل بودید بگید تا اطلاعات بیشتری بذارم
من تست کردم آنتی ویروس به راحتی شناخت تا سیو کردم پیغام داد و شناسایش کرد اینم بگم که فایل رو به عنوان یک تروجان شناسایی کرد
والله تا اون جایی که من می دونم این هیچ ربطی به قدرت آنتی ویروس نداره! یک چیز چرند بیشتر نیست.
اصلا مبنای آنتی ویروس برتر این ها نیست. کسایی که اساس عملکرد آنتی ویروس ها رو بدونند می دونند کلا آمنتی ویروس ها روی یک سری چیز ها حساسیت دارند مثلا بعضی پکر ها. مثل fsg بعضی آنتی ویروس ها کلا روش آلرژی دارند. بعضی آنتی ویروس ها که فقط با sign کار می کنند که sign حذف شه کلا آنتی ویروس می ره تو دیوار. حتی بعضی آنتی ویروس روی یک سری از توابع برنامه نویسی حساسیت دارند . کلا معیار های آنتی ویروس خوب رو این جوری نمی سنجند. در ضمن این BAT فایل هم سر کاریه.روی 7 که uac هم فعال باشه عمرا جواب نمی ده. می تونید فلشتون رو وصل کنید درایو رو وارد کنید ببینید پاک می شه یا نه.
یک نکته دیگه هم بگم! واسه پاک کردن فایل های ویندوز زور الکی نزنید. یکسری فایل هاش کلا پاک بشو نیستند. می تونید taskmgr رو پاک کنید بعد refresh کنید ببینید چی می شه.
موفق باشید
Last edited by T_L_O_T_D; 31-08-2011 at 23:33.
بله منم دقیقاً موافقم منم فقط نسبت به این چیزی که دوستان گفتن آنتی ویروسمو محک زدم من خودم با توجه به آمار این سایت انتی ویروسمو انتخاب میکنم .
همه آمار یک آنتی ویروس رو میدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت درد نکنه
شما هرچه در نوت پد بنویس ولی با پسوند com سیو شود شبه ویروس میشه
ولی تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)