فکر نکنم زیاد با هم فرق کنن ,هر جفتشون صدای کمی دارن
فکر نکنم زیاد با هم فرق کنن ,هر جفتشون صدای کمی دارن
هر كي ميگه داره خز مي شه اشتباه كرده .
بچه هايي كه ميگن خز نميشه يه جورايي به اين گوشي تعصب دارند . ولي واقعيتش اينه كه خز شده و ربطي به كاربرش هم نداره كه زبان بلده يا برنامه ميتونه بريزه يا نه
من كسيو ميشناسم كه 6600 داره و هيچ كاري بجز جواب تلفن دادن و زنگ زدن بلد نيست .
به نظرم صبر كن اين گوشيهاي جديد سري w بياد خيلي كامله![]()
یک قانون ساده در مورد خز شدن همه گوشی ها وجود داره
هر گوشی که امکانات خوب با قیمت مناسب داشته باشه خز میشه ,نمونه بارزشم k750 ,6600 هستش
حالا اگه میخوای گوشی بخری که خز نشه باید حداقل یه ایراد داشته باشه ,حالا اون ایراد میتونه قیمت بالا باشه یا
امکانات نا مناسب یا خیلی چیزای دیگه ,فکر کنم با کلاس ترین ایراد همون قیمت بالا باشه
کاملآ تایید میشه صفا جان (ایرادش اینه که واقعآ منوهای پیچ در پیچی داره و کارکردن باهاش سخته)![]()
![]()
راستش بگم که کار کردن با پ990 واقعآ سخته
من خودم که باهاش کار میکردم واقعآ نتوسنتم تنهایی کار کنم و صاحابش بهم یاد داد
من خودم دست یه دانشجودیدم که اومده بود موبایل فروشی و داشت از یارو میپرسید جفتشون عین خر تو گل گیر کرده بودند
![]()
خز شده بود رفت پي كارش...
ديگه از امكاناتش چيزي نميگم
خوب هر موبایلی که بگیری اولش کارکردن باهاش سخته و اینکه با اون موبایل اوستا بشی به مدتی که باهاش کار میکنی بستگی داره
نمیخواستم چیزی بگمخز شده بود رفت پي كارش...
ديگه از امكاناتش چيزي نميگم
ولی خداییش بدون که هنوز به ن73 نرسیده که دست شاگرد مکانیک و (امروز خودم افغانی دیدم که دستش بود)هم باشه (هر عمله ای به خاطر اینکه صدای اسپیکر بلندی داره) میخره (البته به دیگر دوستان ن73 دار بر نخوره)
خداییش خیلی خیلی از ن73 خوشدست تر و باکلاس تر هست
البته خیلی قصد توهین نداشتم ولی بلاخره باید جوابی داده میشد .......
گوشی هست که کار کردن باهاش سخته
هر امکاناتی از قبیل : یه سری سخت افزار میخواد بخاطر همین که کمپانی این محصول رو در ابعاد بزرگ تولید کردهtuch screen ,bluetooth,wifi, camer
Last edited by roteal2007; 24-06-2007 at 10:41.
دیروز رفتم احمد آباد ( علاالدین رو دیدی تو اصفهان اسمش احمد آباده ) پی 990 شده بود 320 . هیشکی نگاهشم نمی کرد . چه برسه بخرتش.
راستی یه سوال اگه پی 990 رو تو جیب بذاریم پشت صفحه کیلیش گرد و خاک و آشغال جمع نمی شه ؟ من نگاه می کردم دیدم یه فاصله ی خالی بین صفحه کیلید وبدنه وجود داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)