جون هر کی دوست دارید جاوا هم باشه ما هم تو کف نمونیم .![]()
جون هر کی دوست دارید جاوا هم باشه ما هم تو کف نمونیم .![]()
cpu گوشی شما هم عالیه. ضمنآ بازی ها رو هم عالی اجرا کرده !!!
![]()
ولی نمی دونم که چرا امتیاز png رو که مربوط به قسمت گرافیکی گوشی هست کم گرفته ؟؟؟؟![]()
ولی امتیاز کلی رو توپ توپ گرفته که نشون میده از همه نظر گوشی کاملی از نظر پردازش اطلاعات هست .![]()
پردازنده گوشی شما عالیه !!!. تو بازی ها هم که ترکونده !!!
ولی مقدار fillrate خیلی ضعیفه!!
![]()
مقدار fill rate ش از w810 هم کمتر شده یه n93 دیگه هم پیدا کن ببین همین جوریه ؟؟؟
به خاطر همین امتیاز کلی گوشی شما از 5500 هم 300 امتیاز کمتر شده وگرنه گوشی شما قوی تره .
ضمن اینکه png تو گوشی شما تقویت شده و به امتیاز 127 رسیده که نشون میده nokia ضعف های مدل های قبلی رو رو گوشی 600 هزار تومانیش رفع کرده !!!!
Last edited by Mahdi_Moosavi; 21-06-2007 at 09:49.
اینم برنامه برای عکس برداری از صفحه نمایش فقط برای s60v3
دانلود 70 کیلو بایت .
برنامه ساین شده هست.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Png :127
jvm:3352
یه سرو کله این اعداد از گوشی های ما بالا تره.
متاسفانه هنوز ساخته نشده.جون هر کی دوست دارید جاوا هم باشه ما هم تو کف نمونیم .
ماشالا بعضی ار اعداد گوشی شما هم از گوشی من بالاتره ماشالا![]()
استاندارد این اعداد چی هست ؟
یعنی چه ملاکی برای این که گرافیک و یا سایر بخش های گوشی هستش ؟؟
تو سایت سازنده اش در این مورد ننوشته؟؟
مهدی موسوی دوست عزیز این برنامه روی گوشی های سری 60 ورژن 1 و2 کار نمیکنه من روی 6600 نصب کردم جلوی همه اون گزینه ها N/a این اومد یعنی جواب نداشت ولی روی سونی اریکسون کا 700 و 750 به خوبی نصب شد و جواب داد .
از اطلاع رسانیت ممنونم. راستی نگفتی امتیازت چند شد ؟ مشخصات گوشیهات رو کامل بنویس .
ملاک خاصی نداره هر چی بیشتر باشه یعنی قوی تره . بعضی از اصطلاحات اصلیش این میشه :
• JVM (Java Virtual Machine)
(Computers) software that serves as interpreter between Java bytecode and a specific operating system (allows Java applications to run on any platform without changing the code)
PNG (portable network graphics)
graphic file format that offers most of the advantages of the GIF format but is patent-free (Computers)
شما نباید دکمه ای وسط کار بزنید . منم همین طوریه . اگه دگمه بزنی می پره تو قسمت نتایج جلوی همه اون گزینه ها N/a می یاد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)