تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 41

نام تاپيک: ایرانی یا کلاسیک

داره خودمونی میشه شیوا's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    غرب تهران

پيش فرض

کلا موسیقی در دنیا داره به سمت سازهای محلی کشورهایی مثل ایران حرکت می کنه ما ایرانی ها کلا برای چیز هایی که داریم ارزش قائل نمی شیم
    یه سر به انجمن :
    دانلود آهنگ های آرام و غمگین بزنید
    متوجه می شید من چی میگم
    آهنگ های بسیار زیبایی از غربی ها در اونجا هست که مثلا یکی از آن ها با ساز محلی ارمنی ها به نام duduk ساخته شده و واقعا کار زیبایی هم از آب در اومده توضیحات بیشتر اونجا هست
    بله موافقم. مثلا این کنسرت اخیر یانی در لاس وگاس رو دیدین؟ توش در 2 قسمت ویولن زن ارمنی به سبک ایرانی زده که در هر 2 بخش تماشا چی ها بلافاصله تشویق کردن. این نشون دهنده ی علا قه ی بقیه به موسیقی ماست.

2. این کاربر از شیوا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    غرب تهران

پيش فرض

خانوما وآقایون حالا میخوام ازتون بخوام به این مساله بپردازید که به نظر شما واسه جذابتر کردن موسیقی ایرانی چه کارهایی میشه کرد.
    منو تو این کار کمک کنید لطفا...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بله موافقم. مثلا این کنسرت اخیر یانی در لاس وگاس رو دیدین؟ توش در 2 قسمت ویولن زن ارمنی به سبک ایرانی زده که در هر 2 بخش تماشا چی ها بلافاصله تشویق کردن. این نشون دهنده ی علا قه ی بقیه به موسیقی ماست.
    البته اين كنسرت كلا اسمش پرسپوليس بود و اصلا قرار بود تو ايران اجرا بشه كه ...
    به همين خاطر تم ايراني موجود بود تو اين كنسرت
    در مورد علاقه ي مردم هم به موسيقي ما خب طبيعيه. اينجا هم هستند كسايي كه به موسيقي جاهاي ديگه مثلا نميدونم آفريقا و آمريكاي لاتين و ... علاقه دارن. پس زياد موضوع عجيبي نيست.
    من يه مدت ساكسيفون و يه كوچولو كلارينت كار كردم. در موسيقي ايراني زياد سررشته اي ندارم ولي تنها چيزي كه به نظر من محدود كرده موسيقي ايراني رو، نبودن نوآوريه. نوآوري تو نواختن و حتي فيزيك سازها. شما ببينين مثلا آليهان صمداوف رو چيكار كرد با بالابان؟ تبديلش كرد به يه ساز جهاني. اينهمه معروف كرد اين سازو و دلنشين.
    حالا بياين ببينين تو موسيقي ايراني چقد اين كار انجام شده؟!
    كيوان ساكت با اون اجراهاي قطعات كلاسيك خيلي كار زيبا و تازه اي كرد ولي تعصب مخربي كه تو موزيسين هاي ايراني وجود داره باعث شد كه خيلي از اونا لوله ي تفنگشونو بگيرن سمت اون بيچاره و بكوبنش. اين تعصب مخرب كه تو بعضي از استاداي موسيقي ايراني، خودم ديدم واقعا نابود كننده ست نه حامي.

5. این کاربر از siavash61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

چقدر جالب .
    موشيقي ايراني تا كجاها كه نرفته.

حـــــرفـه ای vioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    روی سیم ر!

پيش فرض

در مورد علاقه ي مردم هم به موسيقي ما خب طبيعيه. اينجا هم هستند كسايي كه به موسيقي جاهاي ديگه مثلا نميدونم آفريقا و آمريكاي لاتين و ... علاقه دارن. پس زياد موضوع عجيبي نيست.
    من يه مدت ساكسيفون و يه كوچولو كلارينت كار كردم. در موسيقي ايراني زياد سررشته اي ندارم ولي تنها چيزي كه به نظر من محدود كرده موسيقي ايراني رو، نبودن نوآوريه. نوآوري تو نواختن و حتي فيزيك سازها. شما ببينين مثلا آليهان صمداوف رو چيكار كرد با بالابان؟ تبديلش كرد به يه ساز جهاني. اينهمه معروف كرد اين سازو و دلنشين.
    كيوان ساكت با اون اجراهاي قطعات كلاسيك خيلي كار زيبا و تازه اي كرد ولي تعصب مخربي كه تو موزيسين هاي ايراني وجود داره باعث شد كه خيلي از اونا لوله ي تفنگشونو بگيرن سمت اون بيچاره و بكوبنش. اين تعصب مخرب كه تو بعضي از استاداي موسيقي ايراني، خودم ديدم واقعا نابود كننده ست نه حامي.
    دوست عزیز بیشتر اساتید موسیقی ایرانی تعصب بسیار خاص و زیبایی بر روی ردیف دستگاهی دارند
    این هم میتونه خوب باشه هم بد
    از طرفی به حفظ و گسترش اون کمک میکنه از طرف دیگه باعث عدم تنوع میشه

البته خیلی از بزرگان معاصر ما در تلاش برای بهبود این مشکل هستند و خوشبختانه تا حالا خیلی عالی این کار رو انجام دادند
    تا وقتی جوون ایرانی دل به موسیقی جدی و اصیل نده و دنبال متفرقه ها باشه این مشکل رو به فزونی خواهد رفت
    بزرگان موسیقی ما درختی هستند که ریشه در خاک دارند
    نباید از اونها انتظار نو نوازی داشت ما باید از پخته نوازی اونها لذت ببریم

کمتر کسانی این مشقت رو مثل استاد ساکت به جون میخرند تا برای مثال اون قطعه ی پاگانینی رو با تمپویی بالاتر از حد بنوازند ، کار ایشون واقعا شاهکاره

دل آدم از این مسوزه که گوش جونای ایرانی داره در اکثر موارد به بیراهه میره

موفق باشید
    یا علی

8. 3 کاربر از vioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pandemonium's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    BWV 244

پيش فرض

در زیبایی نواختن ویولن به سبک و سیاق ایرانی که شکی نیست .

----------------------

اما اگر قرار باشه مقایسه ای صورت بگیره ( با اینکه اصل این مقایسه صحیح نیست از نظر من ) :

ولی به هر حال :

اگر بحث -بحث کلی و هنری هست ( و نه صرفا سلیقه ) :

در مقام مقایسه - با نوازندگی ویولن در موسیقی کلاسیک - باروک ... - اون هم مثلا با نوازندگی ویولنیستی مثل Perlman کبیر - آیا پاسخ این سوال تاپیک واضح و مشخص نخواهد بود ؟؟!

اصلا در حد مقایسه هستند دو طرف این مقایسه ؟؟؟

خداییش ... روح نواز تر از آثار ویوالدی - مخصوصا چهار فصل ویوالدی - هم میتونید پیدا کنید برای "نوازندگی ویولن" - در کجای سبک و سیاق موسیقی ایرانی ؟؟!

اینجا دیگه بحث از سلیقه و این چیزها خارجه ...

این شاهکارها چیزهاییست که دنیا بر سر اونها به اجماع رسیده ...

با تعصب و غیرتی صحبت کردن سر این موضوعات مانع نادیده گرفتن حقیقت نباید بشه .

جواب عنوان تاپیک کاملا مشخصه .

این دلیل دست کم گرفتن موسیقی ایران نیست .

بلکه دلیلش قدرتمندی بی چون و چرای موسیقی کلاسیک غرب هست .

----------------

منتها اگر بحث - صرفا بحث "سلیقه" هست .
    خب آره هر کس سلیقه ای داره و آزاده که انتخاب کنه ...
    بعضی ها ایرانی دوست دارند بعضی ها کلاسیک .
    مشکلی وجود نداره .

از بعد سلیقه هم باز من ویولن در موسیقی کلاسیک رو بسیار بیشتر دوست دارم .
    Last edited by pandemonium; 16-09-2008 at 07:19.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    غرب تهران

پيش فرض

wow!!
    من اصلا اینو نمیدونستم! ویولن تو این کنسرت بعضی جاها کاملا به سبک ایرانی نواخته میشد! کاملا لطافت ایرانی داشت! کار فوق العاده ای بود....اون نوازنده ی ارمنی واقعا شاهکار کرده بود!!
    اما نظر شما در مورد نو آوری!!
    ببینید....کلاسیک نوع نواختن در یک مجموعه ی خیلی خیلی بزرگه.....تو اینکه کلاسیک جهانی هستش کوچیک ترین شکی نیست! موسیقی جهانی نیاز داره به نو آوری....اما ایرانی نه! ببینید ایرانی یه سبکه محدود به ایران مثل موسیقی سنتی آفریقا. خب پس دیگه نو اوری توش معنا نداره! چون موسیقی سنتی در کل ریشه در فرهنگ یک کشور داره! نو آوری توش معنا نداره....من که میگم باید ایرانی زد برای اینه که میگم ایرانی باید با همون سبک و سیاش زنده بمونه!!

دوست عزیز بیشتر اساتید موسیقی ایرانی تعصب بسیار خاص و زیبایی بر روی ردیف دستگاهی دارند
    این هم میتونه خوب باشه هم بد
    از طرفی به حفظ و گسترش اون کمک میکنه از طرف دیگه باعث عدم تنوع میشه

البته خیلی از بزرگان معاصر ما در تلاش برای بهبود این مشکل هستند و خوشبختانه تا حالا خیلی عالی این کار رو انجام دادند
    تا وقتی جوون ایرانی دل به موسیقی جدی و اصیل نده و دنبال متفرقه ها باشه این مشکل رو به فزونی خواهد رفت
    بزرگان موسیقی ما درختی هستند که ریشه در خاک دارند
    نباید از اونها انتظار نو نوازی داشت ما باید از پخته نوازی اونها لذت ببریم

کمتر کسانی این مشقت رو مثل استاد ساکت به جون میخرند تا برای مثال اون قطعه ی پاگانینی رو با تمپویی بالاتر از حد بنوازند ، کار ایشون واقعا شاهکاره

دل آدم از این مسوزه که گوش جونای ایرانی داره در اکثر موارد به بیراهه میره

موفق باشید
    یا علی
    تا حدودی با حرف شما موافقم!!

در زیبایی نواختن ویولن به سبک و سیاق ایرانی که شکی نیست .

----------------------

اما اگر قرار باشه مقایسه ای صورت بگیره ( با اینکه اصل این مقایسه صحیح نیست از نظر من ) :

ولی به هر حال :

اگر بحث -بحث کلی و هنری هست ( و نه صرفا سلیقه ) :

در مقام مقایسه - با نوازندگی ویولن در موسیقی کلاسیک - باروک ... - اون هم مثلا با نوازندگی ویولنیستی مثل Perlman کبیر - آیا پاسخ این سوال تاپیک واضح و مشخص نخواهد بود ؟؟!

اصلا در حد مقایسه هستند دو طرف این مقایسه ؟؟؟

خداییش ... روح نواز تر از آثار ویوالدی - مخصوصا چهار فصل ویوالدی - هم میتونید پیدا کنید برای "نوازندگی ویولن" - در کجای سبک و سیاق موسیقی ایرانی ؟؟!

اینجا دیگه بحث از سلیقه و این چیزها خارجه ...

این شاهکارها چیزهاییست که دنیا بر سر اونها به اجماع رسیده ...

با تعصب و غیرتی صحبت کردن سر این موضوعات مانع نادیده گرفتن حقیقت نباید بشه .

جواب عنوان تاپیک کاملا مشخصه .

این دلیل دست کم گرفتن موسیقی ایران نیست .

بلکه دلیلش قدرتمندی بی چون و چرای موسیقی کلاسیک غرب هست .

----------------

منتها اگر بحث - صرفا بحث "سلیقه" هست .
    خب آره هر کس سلیقه ای داره و آزاده که انتخاب کنه ...
    بعضی ها ایرانی دوست دارند بعضی ها کلاسیک .
    مشکلی وجود نداره .

از بعد سلیقه هم باز من ویولن در موسیقی کلاسیک رو بسیار بیشتر دوست دارم .
    بازم میگم تو این که کلاسیک جهانی و شاهکاره هیچ شکی نیست اما شما فکر نمیکنین موسیقی سنتی ایرانی اینجوری بعد یه زمانی کاملا فراموش میشه و از بین میره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

چه نیک پرسشی ! اصلا کلاسیک یعنی چی ؟ ایرانی یعنی چی؟ از بن این سئوال یا هرچی که هست ایراد داره ! واللا !!!

12. این کاربر از Hectorist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

شيوا خانوم ميشه بگين چرا ايراني نياز به نوآوري نداره؟
    حالا بايد موسيقيمون هم مثل خودمون منزوي و گوشه گير بشه و بگه ما نياز به جهاني شدن نداريم؟
    من كاملا با اين حرف شما مخالفم. موسيقي ايراني هم ميتونه نوآوري داشته باشه. چون در اين صورته كه ميتونه تو دنيا معرفي بشه و حرفي برا گفتن داشته باشه. نوآوري در نوع نوازندگي و حتي فيزيك ساز.
    من آليهان صمداوف رو مثال زدم كه با بالابان كه يه ساز آذري بود چه كرد و اونو تو دنيا تا چه حدي رسوند؟! ايشون حتي دست به تغيير فيزيك ساز هم زد ولي اين تغييرات نه تنها لطمه اي به اين ساز نزد بلكه اونو دلنشين تر، مدرن تر،‌تازه تر كرد و تونست هر شنونده اي رو با هر سليقه اي و هر مليتي جذب كنه.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    غرب تهران

پيش فرض

درسته شاید من بد گفتم!
    نو آوری باشه....اما اون اصالت قدیمی رو از دست نده!
    الان من دنبال آموزشگاه موسیقی میگردم....سبکم هم که ایرانیه!...پدرم درومده! ....همه جا کلاسیکه! اصلا دیگه ایرانی به کل داره از یاد همه میره

15. این کاربر از شیوا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •