تفاوت قیمت بین ماکروتل با سایر گارانتی ها چه قدره؟![]()
تفاوت قیمت بین ماکروتل با سایر گارانتی ها چه قدره؟![]()
نباید زیاد باشه. شاید 20 تا 30 تومن. البته بستگی به نوع گوشی هم داره.
البته براي نظر اقا شهاب احترام قائلم
به نظر من پارس قائم يكي از بهترين شركتهاي گارانتي كننده سامسونگ موبايله
درسته كه شايد كمي گرونتر باشن و مقداري هم دست وپا چلفتي
ولي پارس قائم به گردن همه كاربران گوشي سامسونگ حق داره
اگه من باشم پارس قائم ميگيرم.....
در ثاني 20 تا 30 تومن اختلاف قيمت تا حالا كسي رو نكشته
من امروز هم با پارس قائم تماس گرفتم و اونا گفتن كه گوشي اي 250 بطور قاچاق وارد كشور شده و پارس قائم مسوليتي در قبال اين گوشي نداره.........
در ضمن اونا گفتن كه اين بر چسب ها هم توسط همين قاچاقچي ها جعل شده تا اين گوشي رو گرونتر اب كنن
يا علي
فکر میکنم درست باشه و گارانتی داراش جعلی باشه چون در سایت ماکروتل هم چیزی از این گوشی ننوشته !
حالا من این گوشی رو از کجا بگیرم که معتبر باشه؟ تو علاالدین جایی هست که نمایندگی داشته باشه؟
نگران اعتبارش نباش.
با گارانتی متفرقه بگیر.
کاری که من برای عموم کردم. تا حالاش هم هیچ مشکلی پیش نیومده.
ممنون از راهنماییت
شهاب جان یه چندتا سوال دیگه:
1.وقتی دارم گوشی رو میگیرم از کجا بفهمم که گوشی رجیستر اصلیه؟(فروشنده ها که راستشو نمیگن)
2.اگه با همون آموزشی که خودتون دادین برنامه و بازی و . . . روش بریزم , مشکلی پیش نمیاد؟(آخه من معمولا از طریق بلوتوث فقط کپی میکردم بعد نصب میکردم)
3.اگه رم 2 گیگ بندازم هنگ نمیکنه یا سرعتش پایین نمیاد؟
4.میتونم گوشی رو با کامپیوتر Sync کنم؟
ممنون که جواب سوالاتم رو میدی , دوست دارم![]()
اينطور كه من اطلاع دارم مايكرو تل هم شركت گارانتي كننده قانوني هست مثل پارس قائم !
1) ستاره مربع صفر شش مربع یه روشیه که الان ممکنه جواب نده. چون ممکنه برچسب روی کارتن و برچسب پشت گوشی رو هم عوضض کنن. مطمئن ترین راه، اینترنته.
2) برای این گوشی (E250) یه کم فرق داره. به زودی آموزشش رو می نویسم. چون خیلی ها درخواست دادن.
3) رم 2 گیگ رو امتحان نکردم ولی فکر نکنم مشکلی پیش بیاد. در مورد سرعتش هم اصلاً نگران نباش.
4) خب این مدل کابل USB همراهش نیست. باید براش بخری تا بتونی به کامپیوتر وصلش کنی. نرم افزارش هم حدید 50 مگ هست که لینک دانلودش رو می تونم برات بزارم. خیلی کارا میشه با کامپیوتر انجام داد. مثل مدیریت اس ام اس ها، دفترچه تلفن، تقویم و ...
ما هم دوست داریم.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)