p
حرف نداره شما امتحان كن ضرر نميكني
p
حرف نداره شما امتحان كن ضرر نميكني
باشه ولی فعلا دوباره گوشی توسط ویندوز شناخته نمیشه کار تعطیله!یه تاپیک زدم ببینم چه جوری حلش کنم....فعلا
من انجامش دادم
اصلا کاری نداره
روش و فایلی که تو این پست هست رو برو خیالت راحت باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اين پست براي w800 هست براي انجام دادن اينكار روي كا750 به پست اول اين تاپيك مراجعه كنيد.
آقا توحید نمیدونم این تاپیک منو خوندید یا نه :
من الان نمیدونم با گوشی برای هک مثل یه w800 سریال اصلی هک کنم یا کا750 چنجی ؟شایدم کا750 اصلی چون تو international numbering سریال پشت گوشی رو میگه k750 میشه منو ازین تردید دربیارین؟!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(البته تا الان با موفقیت نسبی ظرفیت اینباکس رو افزایش دادم چیزی نشد ولی acustic هنوز نریختم ببینم چی میشه)
روش كار براي هر دو گوشي يكي هست.
البته فقط براي دو تا از فريموهاي ايندو گوشي اينكار شدني هست.
براي w800 با فريمور R1BC002
و براي k750 ّبا فريمور R1CA021
حالا اگه فرمور گوشيت يكي از ايناست فرقي نميكنه كه w800 باشه يا k750.بايد پچ مناسب با فريمورتو روش با فار نصب كني.آموزش تصويري فار هم تو امضام هست.
يه چيز ديگم بگم تا موضوع برات واضحتر بشه.
گوشيه من k750 هست و من پچ R1CA021 رو روش نصب كرده بودم.ولي حالا فريمور w800 رو روش فلش كردم شده عين w800 ولي حالا بايد پچ R1BC002 روش نصب كنم كه كردم و جواب هم داد.پس نتيجه ميگيريم براي نصب پچ اهميتي نداره كه گوشي w800 باشه يا K750 مسئله اصلي فريمور گوشي هست كه بايد با پچ همخوني داشته باشه.
در ضمن اگه فريمور گوشيت چيزي به غير از اين دوتا بود به هيچ وجه نصبش نكن.
موفق باشيد![]()
ممنون آقا توحید کاملا واضح شد تازه جا افتاد هک یعنی چی!!!!
خواهش ميكنم شما خودت يه پا هكري![]()
سلام
يه سوال مهم
آقا توحيد من احساس ميكنم از وقتي اينو نصب كردم چون آيكون ها روي مموري ذخيره ميشه يه كم سرعت گوشي رو ميگيره!! حالا مي خواستم بدونم آيا هيچ راهي نداره كه patch رو جوري تغيير بدي كه بشه فايل sysgfx رو روي حافظه ي خود گوشي بريزيم تا سرعت كم نشه؟؟
با تشكر
سلام
خودم همچین پچی رو دارم ولی امکان فرستادنشو ندارم خودت بهتر میدونی
یه سرچی تو اینترنت بزنی پیدا میکنی اگه هم حوصلشو نداری یه یکی دو روز صبر کن برات آپلود میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)