من خوده خوده سولید اسنیک(solid snake) هستم ..... اگه باور نمی کنید بیایید مرا پیدا کنید....![]()
من خوده خوده سولید اسنیک(solid snake) هستم ..... اگه باور نمی کنید بیایید مرا پیدا کنید....![]()
وای وای ! چرا تاچکیک تکراری میزنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ اول ببین قبلا این تاچکیک ساخته شده یا نه ؟؟؟؟؟؟؟/
دوست من تاپیک شما تکراری هست. اگه تاریخ اولین پست این تاپیک رو ببینی میفهمی که مال 2007 هست.
ولی این تاپیک دیگه فراموش شده بود.
سلام تاچكيك چيه تاپيك خيلي معذرت اميد وارم توهين نشده باشه![]()
اقا من خود دانته هستم مخصوصا تو شماره چهارش
.....دانته......
سلام چقدر خالی می بندین حالا اگه این جوری قیافه من مثل هنری شخصیت بازی سایلنت هیل که بهش خیلی ارادت دارم
![]()
اینا به خالی بندی عادت دارن شما خودتو ناراحت نکن
من خوب نمیدونم از چه نظر شبیه کیم ولی خوب اخلاقم ایناست:با جذبه خوشگل خوشتیپ خوش پوش خوش قیافه خوش بین خوش سلیقه خوشحال خوش سر کلا خوش!
کسی اعتراضی داره؟!یه کمی فقط از خودمون تعریف کردیم کسی مشکلی که نداره؟!اگه داره بگه تا مدرک ز....و بیارم!
!!(خودتون می گیرید دیگه!
)
پست اول رو بخونید
گفته اخلاق و رفتار و روحیات شما شبیه کدوم شخصیتِ نگفته قیافتون شبیه کیههمونطوری که می دونید سازندگان گیم در سرتا سر دنیا شخصیت های بازیشون رو از روی افراد واقعی می سازن مثل مکس پین یا کندمند یا هیتمن
حالا من میخوام بدونم که اخلاق و رفتار و روحیات شما شبیه کدام شخصیت بازیه؟
مسخره بازی هم لطفا در نیارین چون میخوایم واقعا ببینیم شما چه جور فردی هستین
از این لحاظ که بیش از 90 درصد مسایل زندگی رو شوخی میگیره ... دانته توی devil may cry
ز لحاظ اعصاب و روان wolverine توی x-men (یکی به پر و پام بپیچه زود جوش میارم و زود فروکش میکنه)
از لحاظ سبک فوتبال کریس رونالدو توی pes (منظورم اینه که زیاد سعی میکنم دریبل بدم و من 100 سال دیگه هم مثل اون نمیشم)
از لحاظ عاطفی هم متل نرو توی devil may cry (این یکی بدون شرح)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)