100% تایید میشه. کامل و واضح توضیح داد براتون.
100% تایید میشه. کامل و واضح توضیح داد براتون.
چيزاي جالبي بيان شد كه يه خورده تخصصي بودن و من ازشون بي خبرم
دوستاي گلم: منم نميدونم چطوري نصب ميشه اگه ميدونستم حتما خودم اينكارو ميكردم ولي چون قبلا ايميت داشتم فرق ويندوز موبايل رو با تم و اسكين مي فهمم و چيزي كه من رو 990 دوستم ديدم يه ويندوز موبايل واقعي بود ..!!! نه به من توضيح داد و نه آدرس اونجا رو ... كاري ندارم مشكوكه مهم اينه كه واقعا اينكارو كرده بودن !!!
حالا شايد برد ايميت رو جا كرده بود تو قاب 990 !!!! خدا رو چه ديدي؟
شاید ...
هرچیزی امکان داره ...
سلام .. منم میگم نمیشه...چون سیستم عامل یه گوشی یکی از مشخصات کلیدی گوشی واسه خریدنش هستش و تو همی سایتهای موبایل معمولا os گوشی رو هم مینویسن و این یعنی غیر قابل تغییر هستش به جز تغییر سخت افزاری که اونم خیلی تخصصی میشه و کمتر کسی فکر کتم بتونه اینکار رو انجام بده...وقتی ورژن سیمبین نوکیا رو نمیشه بالا برد انتظار دارین یه سیستم عامل دیگه رو رو یه گوشی که سیمبین داره نصب کنین؟؟؟؟؟(مثل اینکه بیایم سیمبین نوکیا رو رو w810 نصب کنیم
همچین چیزی امکان نداره
مطمئن باشید.
اگر این اتفاق میوفتاد خیلی خیلی قبل از ما فروم های خارجی در موردش بحث کرده بودند
خلايق هر چي لايق...
شايد اومده بود قاب p990 برا يه گوشي آيميت گذاشته بود
به احتمال ديگه هم هست ...
ممكنه از يه برنامه شبيه ساز استفاده كرده باشه؟؟؟
چيزي فراتر از اسكين....
من صفحه today ويندوز رو ديدم ... حتي با قلم منو استارت رو هم باز كردم !!!
اما هرچي تو اينترنت گشتم كه حتي تم ويندوز اون ريختي پيدا كنم نشد كه نشد ...!!! من دارم به چشمهام شك ميكنم !!؟؟؟؟؟!!!؟
اما يه چيزي رو يادتون باشه ... هميشه همه چيز امكان داره ...به بيان ديگه هيچ چيز غير ممكن نيست !!!
دوست عزیز شما احتمالا اون منوی فلش ویستا رو ندیدی که روی w810 نصب میشه...وقتی میرین تو منو به جای یه تعداد ایکن 3*4 دقیقا منوی استارت هست که وقتی یکی از دکمه هارو میزنی دقیقا یه چیزی مثل منو استارت باز میشه و برای انتخاب مثلا GAMES باید منو رو باز کنیو از تو گزینه Entertainment انتخابش کنی...اونم خیلی عجیب هست ولی واقعا ویندوز نیست...خیلی هم کم هستش
من منو ويستا روي 810 قبلا نصب كرده بودم ..چه سرعت افتضاحي هم داشت ...
آخه مشكل اينجاس كه من تو اينترنت حتي فلش منو يا تم يا هرچيزي كه شبيه به صفحه Today باشه پيدا نكردم !!!!!!
این یه مورد با اجازه شما کاملا غیرممکنه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)