شاهین جان من اشتباه میکردم.
برات قیمت گرفتم 545 تومن-ایرانیان میدان ولیعصر
شاهین جان من اشتباه میکردم.
برات قیمت گرفتم 545 تومن-ایرانیان میدان ولیعصر
دست درد نكنه.
من از يكي اون سايتهاي كه موبايل مي فروشه پرسيدم گفت 630000 هزار تومان
اينكه ميگن قرار در گمرگي موبايل كه گذاشتند پايين اومده آيا اين حقيقت داره .صبر كنم چون ممكنه قيمتش بياد پايين؟
چی چی رو نمیگیره . اصلا ربطی به سیم کارت و سیستمش راه افتاده و نیفتاده نداره . خودم با چشمام دیدم داشت تلوزیون رو میگیرفت . طبقه ی همکف هم بود . همون مغازه مه فقط پاک پی سی داره . شبکه 4 رو داشت میزاشت البته یه زره برفکی بود . ازش هم پرسیدم . گفت آره تلوزیون میگیره
سامسونگ جان الان شما جواب کی رو دادین؟![]()
من که مفصل توضیح دادم درباره این کار میخوای دوباره براتون میزارم که تو این صفحه هم باشه فکر آخرین تاپیک صفحه قبل بوده کسی ندیدتش![]()
--------------------------------------------------------------------------------
می خوای یه توضیح کامل تر بهت بدم تا برای همه مشخص بشه:
gsmart i اولین گوشی هستش کخ گیرنده تلویزیون داره.برای دریافت سیگنال تلویزیون مانند رادیو باید هدست به دستگاه متصل باشه تا نقش آنتن خارجی رو انجام بده.
در هر کشور از کد گذاری خاصی برای ارسال تصویر استفاده میشه به عنوان مثال در ایران این کد گذاری از نوع پال ( pal ) است.بخش گیرنده تلویزیون فاقد هر نوع تنظیمی است البته غیر از نور و کنتراست.
سیستم کنال یابی بصورت خودکار است و تنظیم دستی وجود نداره و حداکثر تعداد کانال ها 60 عدد هستش.
اگر این گوشی در معرض دید مستقیم آنتن فرستنده تلویزیون باشد چند کانال تصویر خوبی داره و مابقی پارازیت و برفکی هستش.مثلا اگر گوشی در داخل ساختمان قرار بگیره یا در حین حرکت بخواییم تصویر را مشاهده کنیم کنال ها پر از برفک و غیر قابل مشاهده هستن.
در هر صورت اگر در محلی زندگی میکنی که تلویزیون بدون آنتن یا با آنتن روی تلویزیون تصویر عالی هستش با این گوشی می تونی تصویر نسبتآ قابل قبولی مشاهده کنی.
یه چیز دیگه هم که هست باید بهت بگم صدای هدست این دستگاه هست هم اینکه نمی تونی از هدست دلخواه استفاده کنی و صدای هدست این دستگاه اینقدر ضعیف هستش که در بعضی جاها شاید نتونی چیزی بشنوی.
مشخصات گوشی :
سیستم عامل ویندوز موبایل نسخه 5
پردازشگر اینتل با سرعت 416 مگاهرتز
حافظه ROM : ١۸ مگابایت
حافظه RAM : 50 مگابایت
صفحه نمایش : 2.4 اینچ به ابعاد 320.240 پیکسل
دوربین : 2.1 مگاپیکسل با فلاش و حالت ماکرو
وزن : 136 گرم
درباره قیمت الان این گوشی اطلاعی ندارم ولی باید دوروبر 600 هزار تومان باشه.
موفق باشی
ميشه از تيونرش كه فعال يه عكس بندازي؟مجبور شدم دوباره این پست رو بزارم شرمندم
اينه گفتند تعرفه شده 16% راسته؟
اگه دوربینش 3.2 بود دیگه چی میشد!!!!!!!!!!!!!!!!!
کیفیت دوربینش چجوریاس؟
سلام.
دوستان سايت گيگا بايت فارسي هم داره اما نه مي توني ايميل بزني بهشون نه آدرس نمايندگي داره
براي گوشي هم اينجا
آيا اين مدلش به ايران اومده؟
اينم مشخصاتش
ITEM INFORMATION
Service GSM 850/900/1800/1900, GPRS Class 10
Main Display 2.6”, 260k color VGA TFT LCD touch panel, 480*640 pixels
CPU Marvell PXA270, 520 MHz
Size 110 x 55.5 x 18.5mm
Weight 140g (Including battery)
Battery Li-lon 1300 mAh
Talk Time Up to 4 hours
Standby Up to 150 hours
Multimedia Messaging Service Windows Mobile Direct Push E-Mail, SMS, MMS, Messenger
Memory ROM 256MB, RAM 64MB
External Memory MicroSD Card
TV Supported systems: ----T / ----H / T-DMB;
Built-in player: ----T
Radio T-DMB/DAB
Camera 2 Mega-pixel with macro function, auto focus, digital zoom, and video recording
Music/Video MP3 Player
Audio 192 polyphonic channels, AAC, AAC+, MP3 playback, MP4 recording and playback
Data Transfer Interface Bluetooth 2.0 + EDR, Mini USB 2.0
Wi-Fi WLAN 802.11b/g
Application Pocket MSN, IE, Windows Media Player, PowerPoint Mobile, Excel Mobile, Word Mobile
Operating Sys. Windows Mobile 6 Professional
Note Actual talk time and standby time may vary due to variations in local networks and usage
آيا قيمت دو مدل قبلي كسي داره ؟ قيمت روز
Last edited by shahinSssS; 27-06-2007 at 22:50. دليل: اصلاح
اینطور که توی عصر ارتباط نوشته بود یه گوشی تلوزیون دار دیگه میخواد بیاد . اگه گفتید چی ؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
n77
فکر نمی کنم این گوشی اجازه داشته باشه وارد ایران بشه همون طوری که ان 92 وارد نشد چون این 2 تا گوشی می تونه ماهواره رو بگیره به خاطر همین هم فکر نمی کنم اجازه داده بشه به این گوشی که وارد بشه همون طوری که تا الان نشده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)