کاملا حق با شماست کیارش خان این روش اصلا جواب نمی ده البته از yuta خیلی ممنونم بهر حال زحمت کشیدند
کاملا حق با شماست کیارش خان این روش اصلا جواب نمی ده البته از yuta خیلی ممنونم بهر حال زحمت کشیدند
آقا اگه از دیال آپ استفاده می کنی همون On Speed بهترینه ولی اگه از ADSL استفاده می کنی FlashSpeed
واسه ADSL رو خودم تست کردم و دارم می کنم جواب می ده سرعت دانلودمو از 5 به 72 افزایش می ده و وقتی می بندمش باز می شه 5
اما On Speed رو یکی از از دوستان تست کرده بود و به من گفت که افزایش می ده اما من فکر نکنم این طوری باشه چون توان این تکنولوژی خیلی پایینه دیال آپ رو می گم
Last edited by Mohsen6558; 22-06-2007 at 10:21.
Flash Speed از کدوم ورژن استفاده میکنی ؟
2.7 باشه فکر کنم دقیق می بینم می گم
آقا اونو ولش اگه مودم دی اس ال داشته باشی نه تو ابران چطوری میتونی از دوتا مودم استفاده کنی؟؟؟ همزمان؟
اين کارو حتما بکنيد تا سرعت اينترنتتون تا ده برابر افزايش پيدا کنه . اين کار باعث ميشه هر صفحه اي براي دومين بار يا بعد از اون که ميخواد باز شه به سرعت هر چه تمام باز بشه.
توجه: اگر مراحل رو انجام داديد و در ابتدا تغييري احساس نکرديد اون رو پاک نکنيد چون تو جايي که شما فکرش رو نميکنيد به کمکتون مياد بدون اينکه شما بفهميد.
ابتدا به Start بريد و تو Run تايپ کنيد Regedit و Enter بزنيد.
حال به دنبال اين عبارت بگرديد:
[HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVe rsionInternetSettings]
سپس در سمت راست پنجره به دنبال اين عبارات بگرديد:
1: MaxConnectionsPerServer
2: MaxConnectionPerl_OServer
ممکنه اين دو عبارت را نداشته باشيد پس روي صفحه سمت راست ، کليک راست كنيد و از قسمت [New]، روي [DWORD] كليك كنيد.
سپس عبارت شماره 1 را بنويسيد . براي عبارت شماره 2 هم همين مراحل را انجام بديد. حالا روي عبارت هاي ساخته شده دو بار کليک کنيد و در قسمت [Value data] براي گزينه اول عدد 8 و براي گزينه دوم حرف a را وارد کنيد و سيستم را Restart کنيد.
توجه: در هنگام نوشتن به حروف بزرگ دقت كنيد.
روی دسکتاپ کيليک راست کن برو تو پروپرتيز برو تو منوي دسکتاپ روي کاستومايز دسکتاپ کليک کن برو منوي وب بعد پروپرتيز رو بزن برو منوي دانلود دانلود پگجز رو بکن 3 اون وقت اون 2 تا تيک که روشن ميشه رو بزن بعد هم عدد دانلود يوزايج پگج رو بکن 12001 يا 13001
ببخشيد بي ربط پرسيدم چه جوري ميشه تو ياهو فيلم دانلود کرد
اينترنت من هم سرعتش كمه ولي همينجوري بيشتر حال ميكنم نه اونقدر كه كم باشه ها ها
اگه يه وقت كه اينترنتم سرعتش كم باشه ميرم خونه رفيقام اينترنتش سرعتش عاليه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)