ما فقط داريم در باره دوربين گوشي صحبت ميكنيم نه تمام امكانات
اگه دوربين هاي 5 مگاپيكسلي سامسونگ از n95 بهتر باشن نميشه گفت كه كه اين گوشي ها از n95 بهترن
ما فقط داريم در باره دوربين گوشي صحبت ميكنيم نه تمام امكانات
اگه دوربين هاي 5 مگاپيكسلي سامسونگ از n95 بهتر باشن نميشه گفت كه كه اين گوشي ها از n95 بهترن
ولا من زنگ كه زدم اينو به من گفتن
در ضمن مگه ما ها چمونه كه نبايد اف 700 داشته باشيم .
===========
خيلي مخلصيم
خوب دیگه خودمونه که نمتونیم گول بزنیم . اول من فکر میکردم سامسونگ روی ایران سرمایه گذاری نمیکته بعد فهمیدم نه بابا این گارانتیها هستند که عرضه ندارند . همیشه گوشیای علکی سامسونگ میاد ایران .
در نظر داشته باشید که سامسونگ برای سایر برند ها هم خرده محصولاتی میسازه , مثلا گوشی 6270 نوکیا ال سی دی سامسونگ رو داره , گوشی Everex E900 پردازنده سامسونگ رو داره , بماند که سونی چقدر از ال سی دی های این شرکت برای خودش میخره .
غیر از گوشی توی ال سی دی که حرف اول رو میزنه با مانیتورهای سینک مستر (Syncmaster)
مانیتورهای CRT هم با تکنولوژی Green magic ( الان یک سال یکی خریم , خدای قدرت پردازش 1600x1200 - 100 Hz)
توی بازار لوازم صوتی و تصویری هم که رقیب سونی به حساب میاد .
توی لوازم خانگی هم همینطور .
و ...
جالب تر از همه اینها اینه که توی اغلب محصولاتش یا طرف قرارداد مستقیم ایرانیه ( مثلا منوی فارسی توی بعضی از محصولات ) یا اینکه مخصوصا خودش برای ایران طراحی میکنه .
حق كاملا با شماست
بيچاره طرفداراي سامسونگ كه بايد چوب بي توجهي اين شركت ها رو بخورن...اينها فقط به فكر پر كردن جيب خودشونن
حق كاملا با شماست ... بيچاره طرفداراي سامسونگ كه بايد تاوان بي عرضگي اين شركت هارو بخورن
خوب اگه سی آر تی تو 100 داره برو توی قیمت سخت افزارها یکی همین امروز گفت بهم سامسونگ ها 100 هرتز رو پشتیبانی نمیکنن برو بهش بگو که پشتیبانی میکنه ( ال جی بازه)![]()
یعنی شما مطمئنی که ال سی دی 6270 سامسونگ ؟؟؟ خوب نوکیا این همه گوشی زده چرا باید این یکی رو سامسونگ بزنه ؟![]()
نمونه دیگه ای سراغ ندارم , دقیق نمیدونم دیگه کدوم مدلها چی داره , ولی نوکیا خودش سازنده نیست فقط مونتاژ کننده است .
مثل ایران خودرو که براش قطعه سازها قطعه میارن .
-----------------------------
توی بخش سخت افزار حوصله جر و بحث ندارم .
به اون ال جی باز بگو نمیگیم ال جی بده ولی دیگه همه دنیا می دونن که سامسونگ بزرگترین و بهترین کارخونه کره جنوبیه و تازه بعد از اون ال جی قرار داره.
تو هیچ زمینه ای نیست در جهان که ال جی از سامسونگ جلوتر باشه.
دلشون خوشه که بیشترین پانل ال سی دی درست می کنن. ولی در نهایت سامسونگه که کل بازار مانیتور و تلویزیون رو در دنیا تو دست خودش گرفته. (سونی رو هم سوسک کرده)
ولش کن بزار اونم خوش باشه با ال جی . برو توی تاپیک ماشین لباسشوئی ببین چکار کردم فکر کنم یارو بره تا ماشین لباسشوئی سامسونگ بگیره .
ولی اگه مطمئنید که ال سی دی 6270 سامسونگ بگید تا میخوام حال یکی از دوستامو بگیرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)