خوبما چه جوری بزنیم سطح اول
پول من که نمیرسه یه باشگاه بخرم مجبورم یه باشگاه بسازم که اون هم از دسته سه شروع می شه؟؟؟؟
خوبما چه جوری بزنیم سطح اول
پول من که نمیرسه یه باشگاه بخرم مجبورم یه باشگاه بسازم که اون هم از دسته سه شروع می شه؟؟؟؟
سلام بابا اینا که مذاکره نمیکنن پونصد بارم روش زدم مذاکره نمیکنن
نگفتی کی میرم تو تیمشون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
وقتی روی اسم تیم کلیک میکنی باید بعدش گزینه ask selected club یعنی مذاکره با باشکاه انتخاب شده
را انتخاب کنی.شاید مالک باشگاه نذاره تیم رو ترک کنی.بس که دوستت دارن.
در ضمن مژده بدین.بچم تو fifa manager به دنیا اومدباید واسش اسم انتخاب کنم
![]()
سلام سرعت بازی کسل کننده است برای رد کردن proceed چی کار کنم؟
متاسفانه هیچ کاری نمیشه کرد و یکی از معایب این بازی اینه که گاها اشگ آدم درمیاد از بس که
کنده![]()
من اخرین باری که بازی کردم 3 تا بچه داشتم ولی 2 تاش دختر بود فقط بچه کوچیکه پسر بودوقتی روی اسم تیم کلیک میکنی باید بعدش گزینه ask selected club یعنی مذاکره با باشکاه انتخاب شده
را انتخاب کنی.شاید مالک باشگاه نذاره تیم رو ترک کنی.بس که دوستت دارن.
در ضمن مژده بدین.بچم تو fifa manager به دنیا اومدباید واسش اسم انتخاب کنم
![]()
فقط د صورتی که بقلش عکس خود کار باشه میشه این کارو کردسلام بابا اینا که مذاکره نمیکنن پونصد بارم روش زدم مذاکره نمیکنن
نگفتی کی میرم تو تیمشون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
همون اول که لیست کشور ها رو می ده بعد از Top club Only انتخاب کنیدخوبما چه جوری بزنیم سطح اول
یه روش خوب برای مرده خوری در مورد بازیکنان بزرگ :
اول برید توی یه تیم که مایه خوب داشته باشه مثل Chelsea بعد برید بازی کنای بزرگ رو همه رو توی یه روز بگیرید
بعد توی قرار داد Minimum realise fee رو روی 10 دلار قرار بدید واز باشگاه برید بیرون البته بعد از این که
اون ها به تیمتون اومد
پیشنهاد میشه قبل از پایین فصل این بازی کننان رو بخرید وکاری به پول نداشته باشید بعد از این که اخراج شدید به یه تیم نسبتا خوب برید بعد می تونید فقط با 10 دلار بهترین ها رو بخرید
خوشتون اومد؟
ببخشید شما بازی LMA Manager 2007 محصول شرکت Codemasters را بازی می کنید ؟ اخه من تو این بازی هر چی می گردم گفته های شما را پیدا نمی کنم . در ضمن این بازی را به اسم مربیگری فیفا 2007 به من فروخته اند
خوب سرت کلاه گزاشتن دیگه
اینیکه ما بازی میکنیم اسمش fifa manager 07 هستش
تا حالا بازي نكردم ولي حتما يه روزي مگيرم از اين نوع بازي ها خوشم ميياد !
در ضمن يه عكسي از اين بازي نداريد بذاريد اينجا؟؟؟
سایتشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)