كركي جان ممنون از توضيحاتت ...ولي با اطمينان به درست نصب شدن برنامه ....و اينكه برنامه با هيچ برنامه ي ديگر درگير نيست مثل مولتي ياهو....
مشكل از چي ميتونه باشه؟
:!:
كركي جان ممنون از توضيحاتت ...ولي با اطمينان به درست نصب شدن برنامه ....و اينكه برنامه با هيچ برنامه ي ديگر درگير نيست مثل مولتي ياهو....
مشكل از چي ميتونه باشه؟
:!:
دوستان راست میگید برا منم همینطوره در حدود 27 مگ رم گرفته :shock:
با ســـلام ..
ممنونم از اقا مهدي و Cracki, عزيز بايت توضيحاتشون ...
Cracki, جان نسخه ياهو مسنجر شما چند است :?:
مهدي جان من با نسخه 6 از ياهو مسنجر 32 مگابايت افزايش استفاده از حافظه رم رو نديدم .. :|
دوستان فكر نميكنند نسخه 7 مشكل دار باشه :!:
سلام...دوستان من نسخه 7 رو UnInstall کردم و از نو نسخه 6 رو ریختم...البته این وسط یک بار هم Clean Registry و Restart هم کردم!! ولی عجیبه!! الان نسخه 6 هم RAM زیادی رو داره به نسبت خودش اشغال میکنه!!! 22 مگ!! عجیبه واقعا!! من شدیدا معتقد شدم که Y! Messenger با یه برنامه تو سیستم من Conflict داره که اینطوری شده!! ولی هر چی فکر کردم که چه چیزی جدیدا نصب کردم فکرم به جایی نرسید!! امیدوارم این Conflict نرم افزاری باشه حالا!! وگر نه که وای بر برنامه نویسای یاهو با این گندی که زدن!! آخه نمیدونم!! اصلا قاطی کردم!! قبلا اینطوری نبود!! چی شده آخه؟! من که Registry رو تمیزش کردم!! پس دیگه نسخه 6 چرا اینهمه Ram گرفته؟! جریان چیه؟! من که به کلی گیج شدم!! :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?:
:|
عزت زیاد!
ببخشيد يه سوال اين مولتي ياهو چيه ؟؟؟
در ضمن هم اينجا و هم و در ليست Statrup دو تا ياهو پيجر هست . چرا ؟؟؟
آرش جان مولتی یاهو برنامه ای است که باعث میشه شما به هر تعداد که بخوای یاهو مسنجر را باز کنی و مثلن همزمان با 4 تا آیدی که داری آن بشینوشته شده توسط Arashi
![]()
آها مرسي داش علي
ولي سوال دوم ؟؟
(در ضمن من از اين برنامه استفاده نمي كنم :arrow: )
آرش جان سلام
جواب سؤال اول رو كه علي جان دادند
در مورد سؤال دومت هم بايد بگم كه وقتي من با 2 تا آيدي آنلاين مي شم خب توقع داري چند تا Ypager باز بشه؟![]()
![]()
من از Yahoo Beta استفاده مي كنم الانم ديدم 8 مگ بود؟؟؟مشكل از سيستماتونه!!![]()
راجع به بحث آنتی ویروس من کاسپراسکای رو ریختم تا به اینترنت وصل میشدم ریست میشد.
آخرش اینو که پاک کردم درس شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)