صص [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :mrgreen: :mrgreen: .com
صص [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :mrgreen: :mrgreen: .com
بابا این برنامه رو(ورژن های قدیمیشو)من یک سال و نیم پیش امتحان کردم،و به نظرم چیز مالی نیست.همون موقع که واسه من درست کار نکرد.
نوشته شده توسط locked account
دوست عزیز تو Underground مطلبهایی که حتی به گوش بعضی ها هم نرسیده رو میذارن و در موردش بحث های بسیار مفیدی میشه - بیشتر نمیشه بنویسم باقیشو از هاتف جان بپرسید بهتره .
دوست عزیز من کتاب امنیت میخونم درست - که نگفتم که خدای کامپیوترم یا هیچ ادعایی که نداشتم . امیدوارم فکر نکنید زیاد بلدم من از همه افراد این انجمن سوادم کمتره و اگه نگاهی به تاپیک درخواست کتاب بندازید می بینید که من هم مثل بقیه اونجا درخواست کتاب به SPY جان دادم که اون هم لطف کرده برام پیدا کرده یه نمونش کتابهای پرل. این درخواستهای من به این معنیه که سوادم قد نداده دیگه .
امیدوارم منظور حرفهای من رو خوب گرفته باشید و سوء تعبیری نباشه .
موفق و پیروز باشید![]()
بابا جون اينا همه خالي بنديه
مگه ميشه :shock: :shock:
من رفتم اين برنامشو گرفتم و به جز كاهش شديد سرعت اينترنت كاري نكرد.نوشته شده توسط meisam317
دوستان
من بدون هیچ نرم افزاری dc نمی شم
البته تا موقعی که خودم نخوام
مثلا یک شب که از کارتم فقط 15 دقیقه مونده بود تا 6 ساعت استفاده کردم
تازه آخرش خودم کم آوردم و dc شدم
راهی نداره که شما هم این کارو بکنید
:?:
چرا؟
خوب آخه آی اس پی من واسه رقابت با یه آی اس پی دیگه این کارو میکنه که مشتریاش بیشتر بشن
:lol: :lol:
خوش به حالم
نه؟
يه برنامه هم بود وقتي نصب مي كردي هر يوزر پسوردي ميدادي كانكت مي شد وdc نمي شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)