بی خیال این ali bahal این قدر گرم بازی کردنه که اطلاعاتش رو درباره vga هنوز update نکرده اینا رو ببین :
توجه می کنی که clock هاشون یکیه تازه gpu clock مدل 7600gt تقریبآ 20 mhz بیشتره .![]()
بی خیال این ali bahal این قدر گرم بازی کردنه که اطلاعاتش رو درباره vga هنوز update نکرده اینا رو ببین :
توجه می کنی که clock هاشون یکیه تازه gpu clock مدل 7600gt تقریبآ 20 mhz بیشتره .![]()
ممنون
با این که کلاک سایکلش کمتره ولی عملکردش بهتره.
چه جوری میشه که این جوری میشه؟؟؟
از نظر نرم افزاری باعث شده این جوری بشه؟؟
نه عزیز افزایش pipeline ها و کلآ ارتقاء plateform جفورس 8 باعث ایجاد این ارتقاء شده .
هیچ ربطی به نرم افزار هم نداره .
حالا یه سوال دیگه
آیا میشه با اورکلاک کردن کارایی 8600 رو به اندازه 7900 رسوند؟
اگه بردت xfx geforce 8600gt xxx edation باشه شاید بشه . البته خیلی حرفه ای باید اور کنی . منظورم با
افزایش ولتاژ gpu و تغییر تایمینگ مموری روی خود برد میشه بهش رسید . که اونم با تعویض bios امکان پذیره .
البته از این سری xxx edation این xfx پدرسوخته هر چی بگی بر میاد !!!!
ممنون که اینقدر با حوصله جواب می دی![]()
حالا من هم که یه دنیایی از سوالات بدون جواب هستم![]()
یه سوال دیگه من که فبلاً هم پرسیدم اما به جواب باحالی نرسیدم اینه که:
فرق این بوردهای مختلف چیه؟
مثلاً asus با xfx چه فرقی می کنه؟؟ بهتره آدم کروماشو بگیره؟؟؟
البته قبلاً دوستان گفتند که xfx بهترین گزینه هستش (همون xxx که شما گفتید) اما مثلاً xxx با معمولیش چه فرقی می کنه که دوستان xxx رو پیشنهاد مس کنند؟؟؟ حتماً یه فرقی دارن وگرنه اسمشون با هم فرق نداشت که . نه؟![]()
(چقدر من باهوشم)
دوست عزیز حواس شما کجاست؟
من که بهترین راهنمایی رو کردم تازه من کی گفتم 7600GT شدر مدلش 4 هست؟
به هر حال از سری 8 این مدل بخر![]()
تو این سری از مموری چیپ های حرفه ای کمپانی hinix یا samaung استفاده میشه و یه جورهایی خود کمپانی
xfx این سری رو over clock میکنه . تازه علاوه بر این بازم میشه 20 تا 30 درصد دیگه اورشون کرد . خلاصه دیگه
حرفه ای تر از این مدل در بین مارک های مختلف نداریم ( البته از نظر من ) . ضمنآ این مدل معمولآ 20 تا 30 درصد
گرون تر از نوع معمولیش هست .
سلام
امروز پایتخت بودم
قیمت 8600 رو گرفتم (xfx) . قیمتش 240 هزار تومن بود![]()
![]()
ببینم کی تو این تاپیک گفته بود قیمت این کارت دورو بر 170 تومنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
![]()
![]()
آخه چرا قیمت های تخیلی میدین.؟؟؟ آدم رو الکی امیدوار می کنید؟![]()
الیته . هرچند من اینقدر پایه شدم که 240 تومن پول بابت خریدش بدم![]()
راستی یه سوال دیگه که امروز برام پیش اومد. (تو پایتخت)
کلاک هسته xfx 8800 پایین تر از 8600 بود؟؟؟ چرا؟؟
واسه چی کمپانی میاد تو سری 8 همچین کاری می کنه؟ کلاک یه مدل بالاتر رو پایین تر می گیره؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)