w850 خوشگل تره و صداش بیشتره ولی در عوض k800 خوشدستر ه ودوربینش بهتره صدا میخوای چی کار.
w850 خوشگل تره و صداش بیشتره ولی در عوض k800 خوشدستر ه ودوربینش بهتره صدا میخوای چی کار.
منم با شما موافقم ادم که نمیخواد موسیقی واسه در و همسایه بذاره که . عوضش میشه با دوربینش از حیاط خونه همسایه عکس گرفت(شوخی میکنم فکر نکنید که من ... هستم) صدا در حدی باشه که بشه راحت شنیدش. من که همیشه با هندزفری استفاده میکنم.
سلام
k800 بهتر چون دربین عالی داره
یک mp3 پلیر 50 یا 60 تومنی کار تو از اون جهت هم راه میندازه
k800 تصویر با کیفیتی هم داره
به نظر من ام پی 3 پلیر ا80 هیچ چیزی از سری دبلیو کم نداره و فقط وفقط باید یه هندزفری دبلیو گرفت که باید سعی کرد اصلش را بخرید. من 17 چوق دادم و اصلشو گفتم و با گوشی دبلیو 700 و 800 و 810 امتحان کردم هیچ فرقی نداشت.
خداییش فرق دارهبه نظر من ام پی 3 پلیر ا80 هیچ چیزی از سری دبلیو کم نداره و فقط وفقط باید یه هندزفری دبلیو گرفت که باید سعی کرد اصلش را بخرید. من 17 چوق دادم و اصلشو گفتم و با گوشی دبلیو 700 و 800 و 810 امتحان کردم هیچ فرقی نداشت.
صداش از نظر کیفیت عالی و در یه سطح هست با دبلیو 810 ولی از نظر حجم صدا سه چهارم صدای 810 رو داره
من ایرفون اصلی (واسه دبلیو 810 ) رو از یه آشنا گرفتم (یعنی جلو چشم از جعبه ورداشت) 9 تومن
اقا من رفتم کا800 خریدم صداش از دبلیو 950 بلندتره و کیفیت یا در یک حد هستش و یا بیشتر![]()
ایرفونش رو امتحان نکردم ولی قیافش مزخرف بود توی مجرای گوش نمیرهگوشم داقون شد.
فوق العاده خوش دست هم هستش ولی دکمه هاش از 850 هم بدتره یعنی خیلی بدتره. منظورم دکمه های اعداد هستش. دکمه های عدد 850 از بهترینهاست.
در کل این تاپیک رو زدم و الان هم در کل فهمیدم چی خوبه. کسانی هم که شک داشتن فکر کنم تا حالا فهمیده باشن کدوم بهتره.
راستش در مورده دبلیو 810 یه کم شک درام ولی از نظر سطح بلندی (ونه سطح کیفیت که مشخصه کا800 بهتره) برابر بود.
کیفیت و میزان باس صدای 850 بشتر از k800 هست . چون الگوریتم پخش فایلهای صوتیش فرق میکنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)