دوست عزیز همچین تایپیکی زده شده نظر سنجی در مورد 3 اپراتور
MTN Irancell
IR-TCI
Iran Taliya
دوست عزیز همچین تایپیکی زده شده نظر سنجی در مورد 3 اپراتور
با سلام
دوستان عزیز این حرف بسیاری از شما ها بوده است
ایرانسل در ایران به عنوان اولین و بهترین شبکه مخابراتی تلفن همراه هستش
اگه شبکه به شبکه اس ام اس میزنید حتما این جور میشه ولی اگه مخابرات اومده در اول درخواست ایرانسل رو پذیرفته بود الان به این وضع نیفتاده بودیم
باتشکر
میلاد72![]()
با سلام
برای اطلاعات بیشتر روی لینک زیر کلیک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدايي آنتن دهس ايرانسل برا من از 091 بهتره!اس ام اس هاشم اگه نره اينقدر فوروارد ميکني که بره :دي
ایرانسل به نظر منم بهتره ولی این نظر سنجی تکراریه عزیزم
بچه ها به نظرتون اسم شبکه تی سی آی رو میشه گذاشت اپراتور.اپراتوری که بعد از 13 سال هنوز داره ثبت نام میکنه
و بازم میگه برای تحویل سیم کارت بید قرعه کشی بشه و زمان دقیق واگذاریش معلوم نیست.و بعد این همه مدت
حتی یک اس ام اس نمیشه زد باید فاتحه اش رو خوند.من نمی گم ایرانسل اخرشه ولی خداییش ظرف 9 ماه 180 شهر رو پوشش دادن هنر میخاد.ایرانسل فقط نیاز به زمان داره.
جوجه رو اخر پاییز میشمارن
به نظر من هم آرانسل بهترین شبکه موبایل ایران هستش
هم از نظر کیفیت و هم از نظر امکانات
ولی این مردم ایران عقلشون به چشمشونه وقتی می بینن که مردم برای گرفتن همراه اول!!!!!!!!!!!! این همه صف می کشن و این همه پول می دن فکر می کنن چه خبریه و اگه به کسی بگی پیش شمارت 0935 میگه بروبابا ..............
ولی من نظرم همون ایرانسله امیدوارم هرچه زودتر آنتن دهی رو توی کل ایران راه بندازه
دوستان عزيز
ما از خط موبايل چيه امكاني ميخواهيم
يك ارتباط موفق, هزينه اش هم هر چقدر باشه ميپردازيم.
ولي mtn-irancell امكاناتي فراوان ولي با كيفيتي پايين
مگر چقدر از امكان اينترنت موبايل بهره ميگيريم؟
با اون همه محدوديت صفحه نماييش موبايل مگر چقدر ميشود از اينترنت ايرانسل لذت برد كه ظرف يك هفته استفاده از اينترنت gprs ده هزار تومان از حساب اعتباريم كم كنه؟
در صورتي كه بر اساس قيمت كيلوبايت 15 ريال تصوري بيش از دوهزار تومان برايم غير ممكن بود
من كه به غير از سايت نوكيا و يكي دوتا سرچ گوگل كار ديگه اي نكرده بودم
چند بار سعي كردم MMS بين خطوط ايرانسل ارسال كنم كه ارسال نشد حال هزينه محاسبه شد يا نشد نمي دونم. ولي كلي وقت GPRS درگير ارسال اين پيام بود كه آخرشم ارسال نشد.
بنابر اين ميگم خط مخابراتم كه به كنار
خط ايرانسلم را به نصف قيمت فروختم
ولي خط تاليا م را هنوز بعد سه سال دارم
در ضمن اينترنت GSM تاليا به صورت """رايگان""" به مشتركان ارائه شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)