دوستان رايام زده شد. مثل اينكه بايد N70 بگيرم. فقط موزيك اديشنش رو ميخوام. ولي نميدونم ساخت كدوم كشو رو بگيرم. و اينكه نميدونم قيمتش چند هستش.
دوستان رايام زده شد. مثل اينكه بايد N70 بگيرم. فقط موزيك اديشنش رو ميخوام. ولي نميدونم ساخت كدوم كشو رو بگيرم. و اينكه نميدونم قيمتش چند هستش.
همه مدل های نوکیا رو باید فنلاندی بگیری N70 موزیک هم همین طور .... تقریبا 350 باید باشه مطمین نیستم
ممنون دوست من.
فروشگاه معتبري سراغ داري كه مطمئن باشه؟ ميشه آدرسش رو بهم بدي؟
راستي يه چيز ديگه چه گارانتي بگيرم؟
نوكيا نمايندگي معتبر تو ايران داره؟ كجاست؟
ببین من در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اسم نمایندگیهای معتبر و اصلی کلیه مدل های گوشی رو نوشتم بهتره اینا رو یه سری بخونی تا اسم شرکتهاشون بیشتر اشنا بشی ... در ضمن ادرس گارانتی اتصالات هم خیابان بهشتی تقاطع ولی عصر هست ...
ممنون دوست من خيلي به دردم خورد حتما بايد يه سري بزنم.
N70معمولي و ميوزيك از نظر ظاهري فرقي هم با هم دارن يا شكلشون يكيه؟؟؟
از نظر ظاهر دقيقا شبيه همديگه هستن. فقط شكل يه كليدشون با هم فرق ميكنه. كه روي معمولي يه دايره ماننده ولي روي موزيك عكس كه نت موسيقي هستش.
كسي ميدونه كار هر كدوم چيه؟
اين كه معلومه ان 70
دوست محترم اين تجربه ي چند ماهه ي منه كه بيا ان70 موزيك و ان70 معمولي موزيكشو انتخاب كن اگه پول داري و اگه نداري برو قرض كن بازم موزيك رو بگير فقط و فقط ساخت فنلاند اونم با گارانتي اصل نوكيا چون گارانتي هاي فرعي گارانتي نتيستن بلك همي گن چون ريجستر اينا مشكل داره ممكنه بعد مدتي قطع بشه كه به خودتون مربوطه
گارانتي اصل نوكيا اسمش چيه؟
اتصالات . نیا . موبایل پلاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)