آقای crazy tux لطفا شما که این حد در مورد فایر فاکس اطلاعات دارید کمی هم مزایایش را بگویید تا دلیل هم داشته باشید ...
راستی این چیه نوشتی:
بیشترین فروش را داشته
فایرفاکس که رایگان است . حواست کجاست.
آقای crazy tux لطفا شما که این حد در مورد فایر فاکس اطلاعات دارید کمی هم مزایایش را بگویید تا دلیل هم داشته باشید ...
راستی این چیه نوشتی:
بیشترین فروش را داشته
فایرفاکس که رایگان است . حواست کجاست.
خدا وکیلی اول مطالب اون آدرسی که توی پست اول گذاشته شده بخون بعد بیا نظر بده.
![]()
یکی شکلی از برنامه بذاره ببنیم چه جوریه که اینقدر میگن زشته!!
خوب اين كجاش زشته؟؟؟؟
مثل فايرفاكس ميمونه تفريبا قيافش
راستي اين مرورگر مثل فايرفاكس اكستنشن نداره؟؟؟
خدا وکیلی نمی دونم چرا می گن زشته ...
بابا به این خوشگلی چشه؟؟؟
البته چندان هم شبیه فایر فاکس نیست .
چرااتفاقا هم theme هاي مختلف وزيبايي داره وهم Extension هاي زيادي البته من خودم هنوزازفايرفاكس استفاده ميكنم وكاملا ازآن راضي.
ببخشید ظاهرا من یک اشتباهی کردم و از اقایCreeping Death متشکرم که به یاد من اوردن من تو تاپیک دیگه برای این مرور گر کامل توضیح داده بودم ولی اینجا وقتی 3.5 شب مجبور بشی پست بدی همینه.ولی دوستان فایر از لحاظ قدرت در دنیا بهترین.و واقعا خوب شد Creeping Death جان به یادم آوردید متشکر!
Last edited by CrazyTux; 08-06-2007 at 06:18.
در جواب اقای Creeping Death هم بگم سرعت بالا امنیت فوق العاده فایر از جمله وِیژگی.اگه تخصصی هم می خواهی اونجوری هم بعد جوابت را می دم .شما خودتون بهتر می دونیر برای چی بهتره پس نکنه دادگاه حکومتی راه انداختین و یا قصد دیگری مثل ....(جدی نگیر!)
Gran Paradiso خیلی مناسبه.شاید بعضی ها مانند بعضی ها بگن تو که می گفتی فایر.اعلام کنم که Gran Paradiso همون فایر ولی سورس ان را شرکتی بهینه کرده و با اسم Gran Paradiso و در About ان در بار ان شرکت و فایر که همکاری کردن نوشته شده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)