ترابی جان خوشحالم که شروع کردی شما همینجور ادامه بده من یکی که اساساً پایه ام سر فرصت حالا درست و حسابی میخونم و بعد در موردش نظر میدم
بیضایی جان در مورد E-Book هایی که فرمودی داری و قرار بود آپلودشون کنی![]()
بلی
خیر
ترابی جان خوشحالم که شروع کردی شما همینجور ادامه بده من یکی که اساساً پایه ام سر فرصت حالا درست و حسابی میخونم و بعد در موردش نظر میدم
بیضایی جان در مورد E-Book هایی که فرمودی داری و قرار بود آپلودشون کنی![]()
راستش اصلا یادم نیست ! گفتم که فراموشم می شه ! روزی بالای 20 تا میل دارم ! اونم فقط از یک اکانت ! حالا پیام های خصوصی این همه فروم و پست ها و پی ام ها به کنار !!! خواهش می کنم اگر چیزی یادم رفت ناراحت نشید ! بهم حق بدید و دوباره یادم بندازید !فقط همین ! حالا در چه موردی بود ؟ برنامه نویسی یا لینوکس ؟ راستش یک مدتی کتاب زیاد گذاشتم رو نت اما خیلی از دوستان ازم انتقاد کردند ! که قوانین کپی رایت و ... رو رعایت نکردم ! حتی تو یک مقاله خارجی سایت منو مورد بررسی قرار داده بودند و نوشته بودند که بر خلاف قوانین کپی رایت کتاب گذاشتم ! چون ایران هستم و اینجا هم در باره این جور چیزا قانونی نیست ! پس تصمیم گرفتم دیگه کتابی رو آپلود نکنم !!
ولی اگر کسی کتابی یا نرم افزاری خواست بهم میل بزنه یا خصوصی پی ام بده تا حرف بزنیم و ببینیم چی کار می شه کرد !
شرمنده تاپیک رو منحرف کردم ! ولی مجبور بودم اینجا جواب بدم تا اگر کسه دیگه ای هم کتابی چیزی خواست یا همین بدقولی رو در حقش کردم ، هم ناراحت نشه هم بدونه چی کار کنه .
راستی اسم من بیاضی هست .![]()
یه چیزم بگم مربوط به تاپیک باشه !
کتابه برنامه نویسی با Qt 4 که کتاب رسمی هست و توسط خود Trolltech انتشار یافته رو دارم . کسی خواست بگه![]()
اشکالی نداره وقتی حجم کار زیاد باشه خودبخود آدم خیلی چیزهارو فراموش میکنهعرضم بخدمتتون اینکه قرار بود یه دامین و هاست بگیریم و شما E-Book هارو اونجا آپلود کنی! قرار شد یه ندا بدی بدونم اسم دامین چی بگیرم که دیگه خبری نشد!!!
معذرت میخوام از بس هرجا دیدم همه نوشتن بیضایی من هم تجه نکردم تا الآن که امیدوارم به بزرگی خودت ببخشی
Last edited by raeesi; 01-06-2007 at 20:03. دليل: افزودن عذرخواهی
سلام
خو ببنظر من دیگه بحث رو اینجا ادامه ندیم !
تا مطالب این دوستمون هم قرو قاطی نشه !
آها ! یادم افتاد ! یک دلیل هم داشت ! من تحقیق کردم امکان این کار یا نیست یا کلی مشکل داره ! آپلود کتابی که مجوز نداره مشکل سازه ! ایکی ثانیه هاست و سایت رو می بندن ! باز اگر می تونی و هاستی سراغ داری که بتونه این کارو بکنه من خیلی خوشحالم می شم . بقیه بحث رو تو پیغام خصوصی ادامه بدیم (;
ghasd nadarin jalaseye dovom ro bezarin?
va ye soal che farghi mikone ke az qt estefade beshe ya az kde ya az har chize dige?
masale faghat sare sadegie karhast?
آقا دست شما درد نکنه ...لطفا ادامه بدین ..یک سوال برام پیش اومده اینه که QT چجوری تو ویندوز کامپایل و اجرا میشه ؟آیا از یک لایه ی واسط استفاده میکنه ؟ اگه جواب مثبته آیا باعث کند شدن برنامه ها نمیشه ؟
کاشکی در مورد wxٌٌٌWindows هم صحبت کنید......
بازم ممنون
منتظرم...
راستی در مورد رابطه ی QT و جاوا هم بگید ..مرسی![]()
سلام
به زودی درس دوم رو میزارم
البته خیلی چیزای آماده دارم که بزارم اما ترجیح می دم درس دوم در مورد نحون نصب Qt در لینوکس و استفاده از Eclipse به عنوان IDE باشه. ( من خودم تا حالا کد ها رو تو ویندوز می نوشتم و تو لینوکس کامپایل می کردم، اما حالا می خام برای کدنویسی هم از لینوکس استفاده کنم)
و اما این که چه فرقی بین Qt و KDE هستش:
همون طوری که تو درس اول گفته شد قبل از این که KDE وجود داشته باشه پروژه Qt در جریان بوده
و کلاس های درون KDE framework در واقع توسعه یافته کلاس های Qt هستند. و خوب صد البته با محیط گرافیکی KDE خیلی compatible تر هستند. و قدرت بیشتری رو در اختیار برنامه نویس قرار میدهند.
اما مسئله این جاست که من ترجیح می دم به عنوان یک برنامه نویس، بتونم کدهایی که نوشتم رو روی پلت فرم های مختلف ( از سولاریس گرفته تا ویندوز) کامپایل کنم.شاید شما تمایل به چنین کاری نداشته باشی.
![]()
حالا منظورتون از هر چیز دیگه چیه؟؟؟؟
در ضمن از اون جا که کلاس های Qt با استفاده از زبان c++ نوشته شدند شما می تونید به راحتی از این کلاس ها مثلاً در ویژوال c هم استفاده کنید. ( با یه include ساده)![]()
Last edited by a.toraby; 03-06-2007 at 18:16.
جورهای مختلف![]()
یه جورش اینه که از کامپایلر mingw استفاده کنید. یا حتی می تونید از کامپایلر vc استفاده کنید. تقریباً هر کار که دلت بخواد می تونی بکنی. تو درس بعدی آموزش می دم. ببخشید که دیر شد یه کم![]()
یه خبر خوبی که می تونم به شما بدم اینه که Qt در پلت فرم ویندوز و مکینتاش از هیچ api ای برای gui استفاده نمی کنه.
یعنی دقیقاً از همون mfc های تو ویندوز استفاده می کنه. (تو مکینتاش هم همین طور. واسه همینه که style های kde رو می شه تو پلت فم های ویندوزی به کار برد اما مال ویندوز و مکینتاش رو نمی شه تو سیستم های دیگه استفاده کرد.) بنابراین دلیلی نداره سرعت سیستم بیاد پایین. (البته در مورد سرعت کامپایل برنامه ها اطلاع دقیقی ندارم)
در مورد wxwindows هم می گیم. یه ebok در موردش دارم Cross-Platform GUI Programming with wxWidgets ولی تا حالا بهش نگاه نکردم![]()
منظورتون رو نمی فهمم. فکر نمی کنم رابطه خاصی وجود داشته باشه. مگر چند تا پروژه opensource که خیلی هم ابتدایی هستند. مثلاً یکیش api برای برنامه نویسان جاوا هستش.
salam
vaghean sharmandeh ke ino migam! vali age bekhaym injoori edame bedim in topic zood az bein mire!
man yeki soali bezehnam nemirese vali age kasi mozoii baraye goftan va bahs kardan dasht lotfan bege. va jenabe a.toraby aziz agar momkene zoodtar darse 2 ro shoroo konin!
mamnoon
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)