تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 28 از 28

نام تاپيک: بین w810 و N70 وN72 کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟

آخر فروم باز بیلچه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

14

آقا . خانوم .
    لطفا بد و بی راه به هم نگین و فش وسط نذارین.
    حالا این گوشی بهتره یا اون بدتره .چه فرقی به حال شماها داره.(یکی نیست به خودم بگه چه معرکه ای سر 8800 راه انداختم.)
    شما گوشی خودتو داری اون هم گوشی خودشو. با این حرفا نه n70 دوربینش 1مگا پیکسلی می شه نه w810 صداش معرکه.
    n70 و w810 رو دیگه همه می دونن چیش خوبه چیش بده کدومشون بهترند.

شما هم که تاپیک زدی امیدوارم گوشی مناسب رو پیدا کرده باشی و اشالاه صد سال برات گوشی باشه.(به نظر من شما اگه سیمبین و برنامه و اینا برات مهم نیست w810 گزینه ی عالی هست.)
    Last edited by بیلچه; 30-05-2007 at 17:48.

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

يه مشكله ديگه كه دبل 810 داره اينه كه اس ام اس هاتون زود پر ميشه خيلي مذخرفه واقعا متاسفم برايه سوني اريكسون لعنت بر من كه سوني اريكسون خريدم

داره خودمونی میشه majid289's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    بهشت زمینی خدا

پيش فرض

مهم نيست ديگران چي ميگن مهم نظر خودته كه با كدوم حال ميكني اما اگه نرمافزار برات مهمه n70

پروفشنال ali_chenger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

آقا . خانوم .
    لطفا بد و بی راه به هم نگین و فش وسط نذارین.
    حالا این گوشی بهتره یا اون بدتره .چه فرقی به حال شماها داره.(یکی نیست به خودم بگه چه معرکه ای سر 8800 راه انداختم.)
    شما گوشی خودتو داری اون هم گوشی خودشو. با این حرفا نه n70 دوربینش 1مگا پیکسلی می شه نه w810 صداش معرکه.
    n70 و w810 رو دیگه همه می دونن چیش خوبه چیش بده کدومشون بهترند.

شما هم که تاپیک زدی امیدوارم گوشی مناسب رو پیدا کرده باشی و اشالاه صد سال برات گوشی باشه.(به نظر من شما اگه سیمبین و برنامه و اینا برات مهم نیست w810 گزینه ی عالی هست.)
    من رزولیشن عکس ان70 را گفتم که 1 مگاپیکسله نه دوربینش را دوربین ان70 که 1.92 مگاپیکسله و 2 واقعی نیست

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

واقعا برات متاسفم که اصلا ادب نداری دوستان درباره ی من و تو قضاوت کنند تا بفهمن کی بیشعوره دوربین ان70 اتوفوکوس نداره ولی w810 اتوفوکوس داره
    سایز عکس ان 70 (1مگاپیکسله) ولی 810 (2مگاپیکسله)
    w810 یک فلش خوب داره ولی ان70 یک فلش آشغال داره در ضمن فلش w810 در موقع فیلمبرداری هم میشه ازش استفاده کرد ولی ان70 نمیشه پس عکاسی در شب 810 هم بهتره
    تنها برتری ان70 فیلم برداری در روزه که 810 ضعیفتره پس نتیجه میگیریم دوربین 810 بهتره
    در مورد صدا در هندزفری که ان70 اصلا به گرد پای 810 هم نمیرسه مخصوصا با سیستم مگا باسش که واقعا عالیه
    در اسپیکر ازنظر کیفیت صدا که مشخصه 810 بهتره ودر بلندی هم با دستکاری اکولایزر صدا از ان 70 بیشتر میشه
    دوربین کا750 و 810 یکسانه و در یک مورد 810 بهتر از کا 750 هست در عکاسی وقتی عکس را میذاری روی بزرگترین سایز کا750 قابلیت زوم نداره ولی 810 قابلیت زوم داره
    دوربين n70 1 مگا پيكسله ؟؟؟!!؟!؟! دوربين n70 1.92 مگا پيكسله چرا چرت ميگي اگه اين حرف رو نميزدي ميگفتيم لياقت اون فحش رو نداشتي
    صداي n70 خوب نيست ولي هر چي باشه از w810 بهتره
    اين درسته هندزفري w810 بهتر از n70 هستش
    فلش n70 اگه آشغال هم باشه از فلش w810 و تمام گوشي هاي led دارش بهتره چون اين فلش led سوني اريكسون واقعا آشغاله همتون هم فلش ظاهري سوني اريكسون ها رو ديديد.
    به نظر من فقط فلش K800 خوبه
    در ضمن n70 فلش فيلمبرداري داره ، خوبش هم داره چيزي كه نميدوني رو نگو الكي.
    يه چيزه خيلي مهم چند نفر(كه فكر نكنم بين اعضاي اين فروم باشن) ميگن كه جنس پلاستيك بدنه سوني اريكسون ها (مخصوصا w810) آشغاله و انگار از پلاستيك بازيافتي درست شده.ولي خودم همچين نظري رو ندارم

بي خيال بريم سر بحثمون
    از بين اين 3 تا گوشي N72 بهتره چون به جز دوربين دوم همه چيزش از N70 و W810 بهتره مخصوصا دوربينش
    اگه خوش سليقه باشي اين گوشي به دلت ميشينه چون خيلي خوشكله

پروفشنال ali_chenger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

دوربين n70 1 مگا پيكسله ؟؟؟!!؟!؟! دوربين n70 1.92 مگا پيكسله چرا چرت ميگي اگه اين حرف رو نميزدي ميگفتيم لياقت اون فحش رو نداشتي
    صداي n70 خوب نيست ولي هر چي باشه از w810 بهتره
    اين درسته هندزفري w810 بهتر از n70 هستش
    فلش n70 اگه آشغال هم باشه از فلش w810 و تمام گوشي هاي led دارش بهتره چون اين فلش led سوني اريكسون واقعا آشغاله همتون هم فلش ظاهري سوني اريكسون ها رو ديديد.
    به نظر من فقط فلش K800 خوبه
    در ضمن n70 فلش فيلمبرداري داره ، خوبش هم داره چيزي كه نميدوني رو نگو الكي.
    يه چيزه خيلي مهم چند نفر(كه فكر نكنم بين اعضاي اين فروم باشن) ميگن كه جنس پلاستيك بدنه سوني اريكسون ها (مخصوصا w810) آشغاله و انگار از پلاستيك بازيافتي درست شده.ولي خودم همچين نظري رو ندارم

بي خيال بريم سر بحثمون
    از بين اين 3 تا گوشي N72 بهتره چون به جز دوربين دوم همه چيزش از N70 و W810 بهتره مخصوصا دوربينش
    اگه خوش سليقه باشي اين گوشي به دلت ميشينه چون خيلي خوشكله
    من چرت میگم یا شما که میگید فلش ان70 بهتر از 810 است یعنی شما میگید کیفیت صدای ان70 از 810 بهتره نه دوست من ان70 در هنگام فیلمبرداری فلشش روشن نمیشه چون پدر من ان70 داره ومن هر کاری کردم فلشش روشن نشد اگه شما میگیدروشن میشه بگید چه طور روشن میشه ایراد نداره آقا سامان من لایق اون فحش خیالی نیست

داره خودمونی میشه hassan 2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

10

نوکیا ان70 و ان 72 هر دو خیلی خوبن اما ان 72 به نظرم بهتره
    فرقشون اینه که ان 72 دوربین دوم نداره (که تو ایران هیچ استفاده ای هم نداره) ، صداش باکیفیت تر و بلند تره ، گوشی باریک تر و زیبا تریه
    rasoul_s

سلام دوست عزیز
    من با مطالب فوق کاملا موافق هستم، البته خودم گوشی ان 72 دارم و تا حالا هم هنگ نکرده و خوب کار میکنه
    فکر میکنم مقایسه این گوشی ها درست نباشه چون از یه جنس نیستند، دبیلو 810 جاوا هست و ان 70 و ان 72 سیمبین
    این مورد در پیدا کردن برنامه ها مهمه، البته باید اندازه ال سی دی رو هم در نظر داشته باشی
    به دوربین دوم هم اصلا توجه نکن چون ما در ایران زندگی میکینم و این دوربین کارایی نداره
    امیدوارم بتونی یه انتخاب خوب داشته باشی

اگه نباشه جاش خالی می مونه THE AMIMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    ۩ ﭏﭏ P30World ﭏﭏ ۩

10

من چرت میگم یا شما که میگید فلش ان70 بهتر از 810 است یعنی شما میگید کیفیت صدای ان70 از 810 بهتره نه دوست من ان70 در هنگام فیلمبرداری فلشش روشن نمیشه چون پدر من ان70 داره ومن هر کاری کردم فلشش روشن نشد اگه شما میگیدروشن میشه بگید چه طور روشن میشه ایراد نداره آقا سامان من لایق اون فحش خیالی نیست
    دوست من ان70 در هنگام فیلم برداری فلشش به صورت خودکار روشن میشه اگر مال پدر شما نمیشه مشکل از گوشی شماست!
    درسته ان70 هنگ زیاد داره و دوربینش هم بدک نیست وفیلم برداریش متوسطه و خودش هم جوات شده ولی به نظر خودم که ان70 دارم از خیلی گوشی های سونی اریکسون مشابه بهتره!
    یاعلی!
    موفق.باشی.

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •