تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 47

نام تاپيک: فقدان پورت کافی در منطقه مخابراتی استقلال جهت واگذاری Adsl

داره خودمونی میشه saman100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سامان درست میگه، هزینه نصب و مودم یک بار هستش فقط، چون شما برای مصرف خانگی میگیری، مگه میخوای چیکار کنی که ماهی 41000 بدی؟ همون 29 هم زیاده؛ جاهای دیگه دارن 10 تومن میدن، یعنی همپای Dial-up ، اما اینجا خبری نیست!

مشکل مخابرات منطقه ماست، چون الان شاتل یک سرویس ART LITE راه انداخته که حدود ماهی 13-14 تومن میشه، البته با ترافیک کم ، اما چه فایده؟ ؟ میگه مخابرات منطقه شما تجهیزاتشو نداره و پشتیبانی نمیکنه !

باید یه فکر درست حسابی کنیم، من وقتهای آزادم تو نت هستم، یعنی هم سرگرمی و هم کسب اطلاعات، با این هزینه ها اصلاٌ نمیصرفه !
    دوست من فکر میکنم که همون 29 تومن هم خیلی خیلی بیشتر از دایال آپ بصرفه و چرا:

شما فرض کنید با دیال آپ روزی 5 ساعت از اینترنت استفاده کنید پول تلفن ساعتی 120 تومنه، تازه میخواد گرون بشه میشه روزی 600 تومان پول تلفن. خب کارت اینترنت هم ساعتی 100 تومان اگه بخواید یک شبکه خوب رو انتخاب کنید که با سرعت 50 واقعی وصل بشه نه 20 کیلوبایت( ولی بنویسه 54!)میشه روزی 500 تومن هم کارت اینترنت پس تا اینجا شد روزی 1100 تومان .

1100 ضرب در 30 میشود 310000 تومان تازه خط تلفنتون اشغال میشه که هیچ سرعتتون نصف 128 است هیچ هی دی سی بشید دوباره کانکت بشید هیچ ! همش روزی 5 ساعت!!! با adsl روزی 24 ساعت کانکتید بدون اشغالی خط تلفن و پول تلفن و با سرعت بالا که از اینترنت زدتون نمیکنه مثل دایال آپ!

حالا یک حساب کنید اگه بخواید همون وایرلس 410000 تومنی رو هم بخرید براتون بصرفه تره تا دایال آپ!
    حالا من نمیدونم روزی چند ساعت از اینترنت استفاده میکنید ولی اگه adsl بگیرید دیگه از پای اینترنت بلند نمیشید.

پروفشنال syamak790's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سامان درست میگه، هزینه نصب و مودم یک بار هستش فقط، چون شما برای مصرف خانگی میگیری، مگه میخوای چیکار کنی که ماهی 41000 بدی؟ همون 29 هم زیاده؛ جاهای دیگه دارن 10 تومن میدن، یعنی همپای Dial-up ، اما اینجا خبری نیست!

مشکل مخابرات منطقه ماست، چون الان شاتل یک سرویس ART LITE راه انداخته که حدود ماهی 13-14 تومن میشه، البته با ترافیک کم ، اما چه فایده؟ ؟ میگه مخابرات منطقه شما تجهیزاتشو نداره و پشتیبانی نمیکنه !

باید یه فکر درست حسابی کنیم، من وقتهای آزادم تو نت هستم، یعنی هم سرگرمی و هم کسب اطلاعات، با این هزینه ها اصلاٌ نمیصرفه !

ُسلام
    فكر كنم منظور دوستمون وايرلس بود نه ADSL
    مسلما خيلي گرون تر از ADSl اما از باقي جرياناتش بي خبرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه saragol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من فکر میکنم که همون 29 تومن هم خیلی خیلی بیشتر از دایال آپ بصرفه و چرا:

شما فرض کنید با دیال آپ روزی 5 ساعت از اینترنت استفاده کنید پول تلفن ساعتی 120 تومنه، تازه میخواد گرون بشه میشه روزی 600 تومان پول تلفن. خب کارت اینترنت هم ساعتی 100 تومان اگه بخواید یک شبکه خوب رو انتخاب کنید که با سرعت 50 واقعی وصل بشه نه 20 کیلوبایت( ولی بنویسه 54!)میشه روزی 500 تومن هم کارت اینترنت پس تا اینجا شد روزی 1100 تومان .

1100 ضرب در 30 میشود 310000 تومان تازه خط تلفنتون اشغال میشه که هیچ سرعتتون نصف 128 است هیچ هی دی سی بشید دوباره کانکت بشید هیچ ! همش روزی 5 ساعت!!! با adsl روزی 24 ساعت کانکتید بدون اشغالی خط تلفن و پول تلفن و با سرعت بالا که از اینترنت زدتون نمیکنه مثل دایال آپ!

حالا یک حساب کنید اگه بخواید همون وایرلس 410000 تومنی رو هم بخرید براتون بصرفه تره تا دایال آپ!
    حالا من نمیدونم روزی چند ساعت از اینترنت استفاده میکنید ولی اگه adsl بگیرید دیگه از پای اینترنت بلند نمیشید.

درسته، موافقم، اما بعضی وقتا هم هست که یه هفته کامپیوتر رو روشن نمیکنی، اینقد کار داری !
    به همین خاطر میگن 29 تومن هم زیاده، چون دیگه آدم هر شب که پا نت نیست که !

اما تحلیل شما درسته؛ موقعی که تو نت search داری، روزی 5 ساعت هم کم میاد !
    بعد یه قبض نجومی برت میاد!

در هر صورت به محض اینکه ADSL راه بیفته، من تو رزرو هستم، از این سرویس استفاده خواهم کرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه saragol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ُسلام
    فكر كنم منظور دوستمون وايرلس بود نه ADSL
    مسلما خيلي گرون تر از ADSl اما از باقي جرياناتش بي خبرم

منم منظورم Wireless بود؛ قیاس کردم

نه دوست عزیز خیلی گرون تر نیست، 10 هزار تومن تفاوت داره، بچه ها دارن استفاده میکنن همین جا پست دادن !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان عزیزم ببخشید دیر شد مریض بودم.من از خودم نگفتم که اگه تلفن قطع بشه adsl هم قطع می شه این چیزی بود که پارس انلاین گفت.اگه غلطه ببخشید .در مورد وایر لس من از داتک گرفتم به اسم IPW.یکمی گرون هست اما شما هدفتون از اینترنت چیه؟اگه دانلود باز نیستین که هیچی.اگه دانلود بازین اونم تو منطقه جردن با این افتضاح من از وایرلس راضیم.اون دوستیم که سوال کرد من دانلودم بین 16 تا 20 متغیره چون وایرلس به شکل سیگنال هستش.اینجا من کسی رو مجبور نکردم چیزی بگیره.من اطلاع دادم که می تونین بگیرین تو جردن بد نیست.اگه شما از اینترنت استفاده معمولی داری هیچ ولی کسانی هستند که فیلم کامل از p2p می گیرن در حد 1 گیگ اونم به تعداد زیاد افرادی رو دیدم سر ماه شاتل گفته شما 20 گیگ مصرف کردی بدهی داری

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

در ضمن اگر هم به دوست خوبم سامان هزینه نصب 1 باره خوب آبونمان مخابرات و عوارض که مال 1 ماه نیست که.هر ماه می گیرن شما اگه استفادت زیاده در دانلود 8000 تومن بدی اضافه وایرلس بگیری راحتتری بدون سختی و 3 سوت و بدون انتظار.اگه فقط می خوای بچرخی همون دایال رو بگیری بهتره!!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

در ضمن اگر هم به دوست خوبم سامان هزینه نصب 1 باره خوب آبونمان مخابرات و عوارض که مال 1 ماه نیست که.هر ماه می گیرن شما اگه استفادت زیاده در دانلود 8000 تومن بدی اضافه وایرلس بگیری راحتتری بدون سختی و 3 سوت و بدون انتظار.اگه فقط می خوای بچرخی همون دایال رو بگیری بهتره!!
    دوست عزیز من خودم adsl دارم از شبکه داتک در کرج(128) که به طور تقریبی 15 کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلودمه و اینکه دوستمون گفتن با 256 وایرلس سرعت دانلود 16 تا 20 کیلوبایته واقعا کمه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با 128 دوست من نه 256

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

با 128 که شما نمیتونید از 16 کیلوبایت بیشتر سرعت بگیرید ، مگر اینکه سرعتتون بیشتر باشه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

درسته پسر گلم گفتم که سیگنالیه 128 ثابت نیست 16 دانلود داره 17 داره 20 هم داره 15 هم داره!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •