تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 24 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 236

نام تاپيک: بهترین درایور دوربین(v8.54 super cam drive) برای گوشی های : w800 - k750 - w810 به همراه آموزش نصب

آخر فروم باز D E V I L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

من كارايي رو كه شما گفتيد رو انجام دادم و برنامه با موفقيت گوشي رو هك كرد ولي نميدونم چرا الان ديگه روشن نميشه.
    به دادم برسيد بد بخت شدم.
    همه مراحل رو هم درست رفتم.حداقل 10 بار آموزشو خوندم ولي چه فايده.
    همون اول ميگفتي كه بعد از اينكه گوشي هك ميشه روشن نميشه.تا ميرفتم فايلهاي مين و اف اس رو دان ميكردم.

آخر فروم باز masoud_ac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض درايور ديس

ای بابا رفیق شما مثل اینکه 6 ماهه به دنیا اومدی ها . .

یه کم صبر کن یه سوپرایز واسه کسانی که k750 یا w800 دارم .

جدیدا یه disply driver اومده که شفافیت تصویر lcd گوشی های k750 . w800 رو تقریبا عین w810 می کنه .

باید یه کم صبر کنی تا خودم امتحان کنم . چون خودم w810 دارم . باید بدم یکی از دوستام امتحان کنه جوابش رو تا

یکشنبه بهم میده .
    من تغريباً يه درايور وا سه K750i ريختم كيفيتش نه مثل w810i ولي تغريباً همون شد ريختم باري رو نه اينكه بخوره باطري رو يه دفه قورت داد با دادن 2 تا SMS باطري از 70% به 19% رسيد يعني قورت دادن باطري.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

من كارايي رو كه شما گفتيد رو انجام دادم و برنامه با موفقيت گوشي رو هك كرد ولي نميدونم چرا الان ديگه روشن نميشه.
    به دادم برسيد بد بخت شدم.
    همه مراحل رو هم درست رفتم.حداقل 10 بار آموزشو خوندم ولي چه فايده.
    همون اول ميگفتي كه بعد از اينكه گوشي هك ميشه روشن نميشه.تا ميرفتم فايلهاي مين و اف اس رو دان ميكردم.
    چطوري من تا حالا رو بيشتر از 23 /24 تا W810i امتحان كردم روشن شدن چطور ممكنه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

يه خبر خوش واسه W810i ها چون شركت كَنُن و شركت شارپ واسه ي اين گوشي درايور دوربين ساختند . دارم آپ ميكنم تا واسه فردا بزارم تو تاپيك.
    و خبر خوش واسه W700 , W800 , W810i , K750i دراتور دوربين 9.02 و 90.2 هم واسه اين مدل گوشي ها اوده.
    W810i ها ميتونن درايور شارپ رو رايگان آپ كنن اما كنن پولي هست. اين دو درايور چون CPU بالا ميخوان روي W700 , w800 , k750 جواب نميده .
    ولي خوش به حال W810i ها چون چه كيفيت عكس و فيلم ي از اين به بعد دارن.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

من شارپ رو روي گوشيم آپ كردم كيفيت عكسم با دوربين sony6.1 MP يكي شده بود فقط سايز عكس اون بزرگ تر از گوشي من شده بود.

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض UpLoad كردن؟

دوستان من چطوري ميتونم فايل ها رو آپلود كنم تو چه سايتي چطوري؟
    تا درايور ها رو آپلود كنم.
    والكمن 2 واسه W810i هم مثل اينكه اومده . چطوري رو گوشي اپ كنم كدوم قسمت.

در آغاز فعالیت agha_mag_mag's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

به نام خدا

از مزایا و خوبی های این درایور دوربین هر چی بگم کم گفتم . خب بریم سراغ اصل مطلب :

1- طریقه نصب هم برای گوشی های چنج و هم سریال اصلی :

- ابتدا برنامه xs++ رو از این لینک دانلود می کنید (4mb و zip ) : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- در مرحله بعد در داخل پوشه files_to_upload برنامه که قبلا از حالت zip خارج کردید این مسیر رو ایجاد کنید : /ifs/settings/camera/

- بعد این فایل رو هم اول از حالت zip خارج کنید و بعد بریزید تو پوشه camera . دانلود (5kb) : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

توجه کنید که فایل که از لینک بالا دانلود کردید باید اسمش این باشه : camdriver0 و داخل پوشه نباشه .

آموزش استفاده از برنامه xs++ رو ^^HAMID^^ جان تو این جا توضیح داده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2- مزایای عالی این درایور دوربین :

1- افزایش سرعت فوکوس دوربین در روز و حتی شب ( به غیر از حالت NIGHT MODE ) .

2- افزایش مقدار ZOOM حتی در حالت اندازه عکس (1632*1224 ) از 4X به 32X ( البته رو گوشی همون 4X می

نویسه ولی اگه با یه گوشی دیگه مقایسه کنی اختلاف رو میبینی)

3- استفاده از حد اکثر ISO دوربین گوشی در شرایط کم نور (شب) برای عکس برداری با حد اقل نویز ( در حالت NIGHT MODE) .

4- فوکوس دستی ( طریقه استفادش رو پایین تر میگم ).

5- استفاده از بالاترین کیفیت عکسبرداری تا حد 87 درصد هم در حالت NORMAL و در حالت FINE .

6- Spot support : یعنی تمرکز دوربین در یک نقطه . برای کسایی که می خوان از فواصل نزدیک عکس های هنری

بگیرن .

7- رفع زرد شدن عکس تا حد خیلی زیاد وقتی فلاش روشنه . ( اصلاح WHITE BLANCE )

8- افزایش کیفیت و فریم ریت در حین فیلم برداری از 15 فریم به 20 فریم ( در روز) در شب ( 17 ) . ( حجم هر

دقیقه فیلم برداری هم تقریبآ 20 درصد زیاد شده) .

9- بقیش رو خودتون که نصب کردید تو پست های دیگه بگید .

3- طریقه استفاده ( خیلی مهم )

شما در حالت عادی ZOOM ندارید وقتی دارید + یا - رو فشار میدید داری ISO گوشی رو تغییر می دید . پیشنهاد من

اینه که در روز رو همون 1 بزارید و در شب روی 1.7 .

برای داشتن ZOOM باید حالت MACRO MODE رو روشن کنید یا همون کلید 4 رو بزنید. اون وقت می تونید 32X بزومید . .

تو روز هم به هیچ وجه NIGHT MODE رو روشن نکنید که عکس ها تون کدر میشه . ولی تو شب حتما باید روشن باشه .

برای داشتن حد اکثر فریم ریت در حین فیلم برداری باید حتما ISO دوربین رو با زدن دکه + - رو 1.7 بزارید تا کفتون از

نرم شدن تصویر ببره ( اغراق نکنم میشه عین هندی کم ) . حواستون باشه که برای تنظیم ISO باید

MACRO MODE خاموش باشه .

اما یه چیز توپ فوکوس دستی :

تا حالا شده که بخواید از یه فاصله نزدیک عکس بندازید ولی گوشی فوکوس نکنه . این مشکل رو هم این

درایور حل کرده. برای استفاده از فوکوس دستی این گونه عمل کنید : هر دوتای NIGHT MODE و MACRO MODE رو

روشن کنید حالا وقتی دکمه های + - رو فشار می دید دارید فوکوس دستی می کنید ( یعنی دارید لنز رو به صورت

دستی عقب و جلو می کنید ) . از این مورد برای موقعی که دارید از یه فاصله دور عکس میندازید بهتره که استفاده

نکنید .

البته حتی می تونید فوکوس گوشیتون رو خاموش هم کنید ( میشه عین W700 یا خیلی از گوشی های نوکیا) برای

خاموش کردنش باید وقتی که هر دوتای NIGHT MODE و MACRO MODE روشن هستن با استفاده از دکمه های

+ - مقدار 1.1 رو انتخاب کنید در این صورت فوکوس اوتوماتیک خاموش میشه .

واما ناگفته ها :

دوستان سعی کنید که انتقاد هایی که می کنید سازنده باشه وحالت اهانت نداشته باشه .

هر مشکلی پیش اومد علاوه بر من دوستان دیگه که همه استاد من هستن شما رو کمک خواهند کرد .

اگه هر کسی بعد از نصب پشیمون شد می تونه از دو تا لینک زیر درایور اورجینال خود گوشی رو دوباره نصب کنه :

این واسه W810 - : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این واسه k750 , w800 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه با برنامه xs++ هک می کنید اگه بلافاصله بعد از زدن start fsx از شما سوال پرسید حتما no رو انتخاب کنید .

وسلام
    دوست عزیز از توضیحات شما ممنونم. ولی برای اینکه دوستان مشکلی نداشته باشند می تونن از فایل های زیر استفاده کنن . چون این درایور در سه نسخه برای گوشی های مختلف ارائه شده که من هر سه رو در قالب یک فایل در زیر قرار دادم. دانلود کنید خودتون متوجه می شید که کدوموش مخصوص گوشی شماست اگر عیر از اون رو بریزید کار نمی کنه .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by agha_mag_mag; 25-05-2007 at 02:12.

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

فقط يه سوال:
    تو يه تاپيك خوندم كه براي اولين بار استفاده از ++xs بايد main رو بريزي تو گوشي و...
    ولي آقا حميد حرفي در اين مورد نزده بود.
    حالا تكليف ما چيه آخه گوشيه من چنجيه.
    موفق باشيد
    سلام
    دوست عزیز من خودم W810i چنج دارم و همه این کارها رو ( درایور صدا و منوی فلش و درایور دوربین ) به سادگی و از طریق همون راهی که آقای حمید گفته بودند انجام دادم و به هیچ گونه مشکلی بر نخوردم به غیر از 2 یا سه با هنگ برنامه !
    شما سیم کارت و رم رو باید در بیارید ولی باید باتری رو درون گوشی خود بزارید و گوشی خودتونو خاموش کنید بعد دکمه c رو نگه دارید و کابل usb رو به گوشی متصل کنید ( اگر درایور usb flash رو نصب نکرده باشید پنجره مربوط به آپدیت درایور به طور اتوماتیک باز میشه و شما باید اونو نصب کنید )
    خوب حالا طبق شکل زیر عمل کنید :

همان طوری که در شکل می بینید باید بعد از اطلاعات گوشی پیغام " آماده برای عملیات" رو نشون بده ، بعد مطابق دستور 2 عمل کنید ( البته یه دستورالعمل 2.5 هم وجود داره که اون گفتن بسم الله الرحمن الرحیم هست ) و در آخر هم طبق دستور 3 روی مکان تعیین شده کلیک کنید.

و در آخر هم چند تا پیغام موفقیت و بیرون کشیدن کابل رو به شما میده ( همان طوری که می بینید کار من نزدیک به 5 ساعت طول کشیده )
    من اين درايور رو با فار منيجر ميريزم رو W800 تا 81 ميره بعد برنامه هنگ ميكنه؟
    دليلش چه؟
    منم تو کارم 2/3 بار هنگ کرده ولی مشکل خاصی نیست باید دوباره کار رو از اول شروع کنید.
    دوستان من چطوري ميتونم فايل ها رو آپلود كنم تو چه سايتي چطوري؟
    تا درايور ها رو آپلود كنم.
    والكمن 2 واسه W810i هم مثل اينكه اومده . چطوري رو گوشي اپ كنم كدوم قسمت.
    شما اگر می خواهید درایور ها رو برای عموم آپلود کنید می تونید از پرشین گیگ یا 4share یا divshare و ... جاهای دیگه استفاده کنید که اگه یه سرچی تو انجمن بزنید بدک نیست !
    جواب سوال دومت رو هم از بچه های حرفه ای تر بپرس تا به مشکل بر نخوری ...
    Last edited by K A R I M I; 25-05-2007 at 04:08.

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

من یه آرشیو حدودا کامل از درایورهای دوربین دارم(92 درایور)که درایور Sharp هم به اضافه چند ورژن Zuza توش هست. چندتایی رو امتحان کردم ولی به نظرم 1.81 بهتره.البته اینی که میگی فیلمبرداری رو 20 فریم میکنه عین DVD درایور 1.81 هم 17 فریم هست ولی به نظر من زیاد فرقی با اورجینا که میگن 10 فریم هست نمیکنه.
    در مورد کمیت و کیفیت بگم با درایور اورجینال یک عکس با حجمی حدود 150 کیلو بایت و عکس با درایورهای متفرقه با حجمی حدود 400 کیلو بایت میشه و فرقش ممکنه فقط چند تا نویز تو عکس باشه که اونم اگه با نرم افزار NoiseWare Pro نویزگیری کنی کیفیتاش هیچ فرقی با هم ندارند.درمورد حجم هم من نگرانی ندارم چون رم 2 گیگ دارم ولی وقتی رم اورجینال روی گوشی بود مجبور بودم هر وقت خواستم عکس بگیرم 2-3 تا موزیک با کلیپ پاک کنم.
    حال اگه وقت کردی درایور Display بزار تا امتحان کنیم شاید یه فرجی شد.

آخر فروم باز D E V I L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

گوشی من تو کمتر از 5 دقیقه هک شد.هم درایو دوربین رو ریختم و هم درایو صدا رو و آخر سم هم پیغام موفقیت داد.ولی چرا نمیدونم حالا روشن نمیشه.
    لطفا کمک کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •