تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 36

نام تاپيک: آنتن دهي P990‌به نظر شما به N73 مي رسه يا برابره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

به خاطر سری N بودنش
    چند بار امتحان کردم این سری انتن دهیشون بهتر بوده حتی در گوشی های نوکیا
    جايي بنده خوندم كه نوشته بودند آنتن دهي سري ان يكم پاين تر از مثلا 1100 هستش اين گوشيها بيشتر جهت برنامه تهيه گرديده اند حالا شما با چه معياري مي گين خدا اعلم....

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اصلا اينجوري نيست . عامل اساسي در آنتن دهي ميزان sar گوشي هاست نه برند گوشي ها هر چه سار بيشتر باشه آنتن دهي هم بهتره
    اين قبول ولي خوب الان ميزان سار يه استانداري داره گوشي اي كه سارش بالاست ضررش براي مغز بيشتره. ان73 سارش بالاتر از ان70 هستش ولي آنتن دهيش فرقي نداره. حداكثر تصويب شده ي سار 2 هستش

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

توی تست هایی که با گوشی های زیر انجام دادن چه نوکیا و سونی اریکسون گوشی زیبای N90 نوکیا
    خیلی عالی عمل کرد

گوشی های مورد تست:

دبیلو 810
    6630 نوکیا
    پی990
    N73 نوکیا
    گوشی زیبای N90 نوکیا

که در پیک دره در خارج شهر گوشی زیبای N90 نوکیا مدال طلای این مسابقات را کسب کرد و با پوشش آنتن دهی

مناسب توانست از رقبا پیشی بگیرد گوشی های پی990 دبیلو810 و در آخر N73 نوکیا در رده های بعدی قرار گرفتند

خودتون میتونید یه روزبا این گوشی ها امتحان کنید تازه 6630 نوکیا آخر شد
    همه ي حرفهايي كه زدين به كنار اين گوشي زيباي ان90 چه صيغه ايه؟؟؟؟ زيبا؟؟؟!!!!!

حـــــرفـه ای Sasan Info's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بازم دارين اشتباه ميكنين
    درسته اين جا sar مطرحه .و به نظر من آنتن دهي همه گوشيها تقريبا يكيه
    اما اينجاست كه به دكل هاي مخابراتي پي ميبريم كه مارك اين دكل ها نوكيا هستش
    و گوشي هاي نوكيا رو بهتر سرچ ميكنه پس اين جا كمي نوكيا جلوتر است(از مدل حرف نزدم كلي گفتم)
    ولي خوب در كل شما در هر گوشي معمولا آنتن ها رو پر ميبينين اما وقتي كه از شهر بيرون رفتين اين حالت خودشو نشون ميده
    در ضمن گوشي 1100 بهترين گوشي از لحاظ آنتن دهي شناخته شده كه فكر كنم ميزان sar بالا باشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بازم دارين اشتباه ميكنين
    درسته اين جا sar مطرحه .و به نظر من آنتن دهي همه گوشيها تقريبا يكيه
    اما اينجاست كه به دكل هاي مخابراتي پي ميبريم كه مارك اين دكل ها نوكيا هستش
    و گوشي هاي نوكيا رو بهتر سرچ ميكنه پس اين جا كمي نوكيا جلوتر است(از مدل حرف نزدم كلي گفتم)
    ولي خوب در كل شما در هر گوشي معمولا آنتن ها رو پر ميبينين اما وقتي كه از شهر بيرون رفتين اين حالت خودشو نشون ميده
    در ضمن گوشي 1100 بهترين گوشي از لحاظ آنتن دهي شناخته شده كه فكر كنم ميزان sar بالا باشه
    بله دوست عزيز درسته كه در داخل شهر آنتن همه ي گوشي ها پره ولي منظور و هدف اصلي من همون خارج شهر و جاهاي صعب الآنتنه. يعني جاهايي كه آنتن كم مي ده چون اين تيكه واقعا برام مهمه. چون مي خوام گوشيم بهترين آنتن رو داشته باشه. قبول دارم صددرصد كه نوكيا تو كار شبكه تكه ولي خوب خيلي از دوستان اينجا نوشتن كه ان73 آنت خوبي نداده در بعضي جاها و پي 990 اكثرا بهتر عمل كرده. اين حرف دوستانه حالا من نمي دونم تا چه حد صحت داره
    بازم مي گم منظورم از آنتن دهي بهتر همون يه ذره بيشتريه كه تو جاده ها يا جاهاي بد آنتن مي ده .. خيلي برام مهمه پس بگين كه كدوم يكي بهتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه cdplayer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اجازه بدین زیاد شلوغش نکنید از موقعیکه این تست رو روی 5 تا گوشی پست قبلی انجام دادم به قدرت بی نظیر گوشی زیبای N90 نوکیا پی بردم

من خودم 3 ماهه پیش فنلاند بودم اکثر مردم دستشون گوشی زیبای N90 نوکیا بود البته نوع اصلی اون تعجب کردم چون کارخانه نوکیا گوشی زیبای N90 نوکیا رو خیلی سطح بالا چه از لحاظ آنتن دهی و چه از لحاظ زیبایی در طراحی و کیفیت معرفی کرده است
    اون N90 هایی که در ایران جدیدا اومدند همشون تقلبی هستند نوع اصل اون روی دکه زوم یک نقطه قرمز رنگ میبینی ولی در نوع تقلبی اون که چینی هم هست در ایران زیاد شده روی دکمه زوم یک خط قرمز میبینی و درنوع تقلبی اون ال سی دی بیرونی اون بعد از مدتی میسوزه

من خودم اصلشو توی فنلاند به قیمت 400 یورو خریدم و در مخابرات با دادن قبض گمرک اون با دادن شماره سریال روی جعبه رجیسترش کردم در ضمن این گوشی زیبای N90 نوکیا رو گذاشتم پکیج اون پلوم بمونه چون گوشی ای به این زیبایی تا حالا توی عمرم ندیدم

من الان اصل گوشی زیبای N90 نوکیا رو دارم آکبند هست وتوی ویترین اتاقم که روش شیشه ای کشیده شده گذاشتم و کلیدش رو هم مخفی کردم الان با گوشی دبیلو 810 سونی اریکسون کار میکنم

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اجازه بدین زیاد شلوغش نکنید از موقعیکه این تست رو روی 5 تا گوشی پست قبلی انجام دادم به قدرت بی نظیر گوشی زیبای N90 نوکیا پی بردم

من خودم 3 ماهه پیش فنلاند بودم اکثر مردم دستشون گوشی زیبای N90 نوکیا بود البته نوع اصلی اون تعجب کردم چون کارخانه نوکیا گوشی زیبای N90 نوکیا رو خیلی سطح بالا چه از لحاظ آنتن دهی و چه از لحاظ زیبایی در طراحی و کیفیت معرفی کرده است
    اون N90 هایی که در ایران جدیدا اومدند همشون تقلبی هستند نوع اصل اون روی دکه زوم یک نقطه قرمز رنگ میبینی ولی در نوع تقلبی اون که چینی هم هست در ایران زیاد شده روی دکمه زوم یک خط قرمز میبینی و درنوع تقلبی اون ال سی دی بیرونی اون بعد از مدتی میسوزه

من خودم اصلشو توی فنلاند به قیمت 400 یورو خریدم و در مخابرات با دادن قبض گمرک اون با دادن شماره سریال روی جعبه رجیسترش کردم در ضمن این گوشی زیبای N90 نوکیا رو گذاشتم پکیج اون پلوم بمونه چون گوشی ای به این زیبایی تا حالا توی عمرم ندیدم

من الان اصل گوشی زیبای N90 نوکیا رو دارم آکبند هست وتوی ویترین اتاقم که روش شیشه ای کشیده شده گذاشتم و کلیدش رو هم مخفی کردم الان با گوشی دبیلو 810 سونی اریکسون کار میکنم

پروفشنال ali_chenger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

کجای ان 90 با اون بزرگیش قشنگه به عنوان گوشکوب واقعا عالیه

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان بحث داره منحرف مي شه اصلا كي گفته بيان رو ان90 نظر بدين؟؟ مگه من تو اين تاپيك از ان90 حرفي زدم؟؟؟ ان90 باشه مال خودتون

الان بحث سر پي 990 فرانسه با ان73 نوكياست كه كدوم بهتر عمل مي كنه

دوستان الان كدومشو بگيرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان به نظر شما پي 990 اصل فرانسه با گارانتي سيتادل (كه گارانتي اصليش) چند هستش؟؟؟؟؟؟؟
    درثاني با گارانتي سيتادل بخرم به نظرتون عاليه (فقط از لحاظ اصل بودنش)؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •