سلام
همه کاری تو این قلعه کردم فقط نتونستم منجنیق بیارم راهنمایی کنید
سلام
همه کاری تو این قلعه کردم فقط نتونستم منجنیق بیارم راهنمایی کنید
به خاطر اینه که انبار غذا نساختی یا غذا نداری
یا به هر علتی محبوبیتت کم میشه
برای دیدن محبوبیت وی اون یاروی گوشه پائین سمت راست کلیک کن
بهد از گزینه ها اولی از بالا سمت چپ رو بزن محبوبیتت رو تو ی هر چیز نشون میده
مثلا Ale یعنی مشروب که با ساختن مشروب خوری تامین میشه که میتونه تو جنگ های سریع یا کلا جای غذا رو بگیره
شوه ی بازی کردن به خودت مربوطه
یکی برای یکدونه ولف قلعه میسازه یا یکی هم تو تک به هفت اصلا نمیدونه قلعه چیه (داداشت)
یکی بود اسمش عمو سوروش بود 2 به تک من و داداشم نتونستیم شکستش بدیم
البته این ماله خیلی وقت پیشه اگه الان بازی کنیم شاید یه ماه طول بکشه یک بازیمون تموم شه
فعلا
اقا اگه میشه اون پادشاه هارو دوباره برای دانلودبزارین م نتونستیم دانلودشون کنیم.ممنون میشم
داداش یه راه بلدم خیلی توپ واسه10 یا 12 کردن پادشاها در strong hold crusader اول از همه هم stronghold extreme رو نصب کنید سپس به پوشه ی aiv رفته و هر سخصیتی که دوستش داره ی رو به جز اونایی که تو خوده بازی stroghold crusader هست رو کوپی کنید سپس اونارو تو پوشه ی aiv در خودهstrong hold crusader کوپی کنید و حالا نوبت صدا هاست میرید تو پوشه ی fx ودر speechصداهای مربوط به همونایی رو که ریختید رو کوپی و در همون fx بازی strong hold crusader در پوشه ی speech کوپی کنید سپس نوبت عکس العمل های هر بازی کنه میرید تو پوشه ی bing بازی strong hold extreme, همونطور عکس المل های هر کدومو کپی کنید و در پوشه ی bink درstrong hold crusader کپی کنید همین تموم شد برید و حال کنید![]()
ببخشدید میرید تو پوشه binks من اشتباهی bing نوشت در ضمن این کار توسط خودم امتحان و آزمایش شده برید و حال کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)