آذم عاقل گوشی میخره که همه جوره مطمن باشه نه همینجوری به خاطر ارزون بودنش![]()
آذم عاقل گوشی میخره که همه جوره مطمن باشه نه همینجوری به خاطر ارزون بودنش![]()
تعرفه واردات گوشیا من خوندم قراره از 60% به 15 % برسه.حالا یا اینکه تصویب شده یا مورد دیگس.یه زنگ بزنین فروشگاه ها پاساژ علاءالدین ببینین چی میگن.
بابا ای والله بالاخره یکی پیدا شد با مدرک جواب بده. دقیقا می گن به همین خاطر قیمت ها شکسته. حتی امروز می گن اوضاع بد تره و کمتر گوشی می خرن به خاطر این که ممکنه ارزون تر بشه.![]()
![]()
![]()
![]()
ضمنا خدمت علی آقا چنجر عرض کنم که مگه همین گوشی وقتی 700 تومن بود همه می خریدن مشکل نداشت حالا که همون 700 تومنیه شده 360 تومن مشکل دار شده؟![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
مطمئن باش به خاطر تعرفه وارداته..من خودم تو کار وارداتم...دوستان وارد کننده آماده هستن که تعرفه رسما بشه 15% تا بازار رو بترکونن..اونایی هم که گوشی آورده بودن و میخواستن گرون بفروشن نزدیک سکته هستن..واسه همین دارن گوشی هاشون رو جوری میفروشن که ضرر نکن حداقل...حالا قیمتای واقعی گوشی رو میتونید ببینید...این قیمتا تقریبا قیمت تمام شده گوشی تو ایرانه...
حتی ممکنه برای مدت کوتاهی به خاطر رقابت منفی گوشی ارزون تر هم بشه بعدش به یک ثبات نسبی برسه. حساب کن این یکساله یک عده چقدر خوردن.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
دوستان کسی از بقیه شهر قیمت گوشی رو نمی ذاره تغییرات قیمت تو سایر شهرستان ها رو بدونیم؟![]()
منم یه هفته پیش p990i رو گرفتم 360 تومان اصل فرانسه تا حلا هم که مشکلی نداشتم باهاش .فقط دوستان لطف کنن یه مارک رم 4 گیگ درست و حسابی معرفی کنن اگه عکسی هم از خود رم بزارید ممنون میشم نمیخوام تقلبیشو بهم قالب کنن .
دوستان داستان تعرفه رو باور نكنيد .من خودم چند تا دوست واردكننده و پخش و فروش انواع گوشي سراغ دارم و هميشه خبرهاي دست اولم ازش دارم.اين قضيه كاهش قيمت بخاطر وارد شدن گوشيهاي تقلبيه ساخت دبي هست.باورتون نميشه يه ان 73 نشونم داد مو نميزد با اصلش بعد يكي ديگه رو كرد گفت اين اصليه اون تقلبي.يعني اگر با هم نبينيشون اصلا قابل تشخيص نيستند.تنها فرقي كه محسوس بود برام وزن گوشيها بود.تقلبيه يكمي سبكتر بود.با دو دستم هم امتحان ميكردم.ولي اين زماني معلومه كه هر دوشو باهم داشته باشيم.از برچسب پشتشم نميشه فهميد خيلي ماهرانه زده شده.فقط در صورتي كه نمونه برچسب همون مدل رو قبلش ديده باشي كه اصليش چطور بوده .خلاصه ش كنم كه حسابي ريده شده به بازار گوشي.
در ضمن يادتون نره كه بخاطر ورود گوشيها بصورت قاچاق خيلي روي قيمت گوشيها كه نرفته بود كه بخواد حالا اينقدر با بازگشت تعرفه قيمتها پائين بياد.
دوستان عزیز:
1- تولید گوشی تلفن همراه بدون داشتن خط تولید بزرگ و کارخانه مجهز اصلا امکان نداره.
2- اگر هم کارخانه های بزرگ در دبی ساخته شده باشند و تولید این گوشی ها رو انجام بدهند بدون لیسانس و اجازه کارخانه اصلی غیر ممکن است.
3- ممکن است امکان تولید محدود (نه در حجم وسیعی که در بازار است) یک یا دو مدل در یک گارگاه بزرگ تولیدی باشد اما در حجم وسیع و تیراژ بالا نظیر وضعیت فعلی امکان پذیر نیست.
4- اگر این گوشی ها در دبی تولید شده باشند باز هم مشکلی نیست و همان کیفیت گوشی اصلی را داراست زیرا سونی اریکسون، نوکیا، موتورولا و ... هرگز اجازه نخواهند داد به خاطر ارزانتر شدن قیمت کیفیت گوشی هایشان پایین بیاید و مشتری های خود را از دست بدهند چرا که بازار برای گوشی های بدون نام و نشان چینی باز خواهد شد.
5- ضمنا وجود چنین کارخانه های بزرگی در دبی یعنی بیخ گوشمون بدون سر و صدا نیست و بالاخره باید از مدت ها قبل به وجود آنها پی می بردیم.
به خاطر داشته باشید که:
یک نوکیا همیشه یک نوکیا است،
یک سونی اریکسون همیشه یک سونی اریکسون است،
یک موتورولا همیشه یک موتورولا است،
اگرچه در دبی، چین و ... تولید شده باشند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)