تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 54

نام تاپيک: زلزله توی بازار موبایل......

پروفشنال ali_chenger's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

آذم عاقل گوشی میخره که همه جوره مطمن باشه نه همینجوری به خاطر ارزون بودنش

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

تعرفه واردات گوشیا من خوندم قراره از 60% به 15 % برسه.حالا یا اینکه تصویب شده یا مورد دیگس.یه زنگ بزنین فروشگاه ها پاساژ علاءالدین ببینین چی میگن.

داره خودمونی میشه oh my god's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

تعرفه واردات گوشیا من خوندم قراره از 60% به 15 % برسه.حالا یا اینکه تصویب شده یا مورد دیگس.یه زنگ بزنین فروشگاه ها پاساژ علاءالدین ببینین چی میگن.
    بابا ای والله بالاخره یکی پیدا شد با مدرک جواب بده. دقیقا می گن به همین خاطر قیمت ها شکسته. حتی امروز می گن اوضاع بد تره و کمتر گوشی می خرن به خاطر این که ممکنه ارزون تر بشه.
    ضمنا خدمت علی آقا چنجر عرض کنم که مگه همین گوشی وقتی 700 تومن بود همه می خریدن مشکل نداشت حالا که همون 700 تومنیه شده 360 تومن مشکل دار شده؟

داره خودمونی میشه amirfarrokh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مطمئن باش به خاطر تعرفه وارداته..من خودم تو کار وارداتم...دوستان وارد کننده آماده هستن که تعرفه رسما بشه 15% تا بازار رو بترکونن..اونایی هم که گوشی آورده بودن و میخواستن گرون بفروشن نزدیک سکته هستن..واسه همین دارن گوشی هاشون رو جوری میفروشن که ضرر نکن حداقل...حالا قیمتای واقعی گوشی رو میتونید ببینید...این قیمتا تقریبا قیمت تمام شده گوشی تو ایرانه...

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

حتی ممکنه برای مدت کوتاهی به خاطر رقابت منفی گوشی ارزون تر هم بشه بعدش به یک ثبات نسبی برسه. حساب کن این یکساله یک عده چقدر خوردن.

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان کسی از بقیه شهر قیمت گوشی رو نمی ذاره تغییرات قیمت تو سایر شهرستان ها رو بدونیم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه marmolak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

منم یه هفته پیش p990i رو گرفتم 360 تومان اصل فرانسه تا حلا هم که مشکلی نداشتم باهاش .فقط دوستان لطف کنن یه مارک رم 4 گیگ درست و حسابی معرفی کنن اگه عکسی هم از خود رم بزارید ممنون میشم نمیخوام تقلبیشو بهم قالب کنن .

پروفشنال Dr.Afzali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شـيــراز

پيش فرض

دوستان داستان تعرفه رو باور نكنيد .من خودم چند تا دوست واردكننده و پخش و فروش انواع گوشي سراغ دارم و هميشه خبرهاي دست اولم ازش دارم.اين قضيه كاهش قيمت بخاطر وارد شدن گوشيهاي تقلبيه ساخت دبي هست.باورتون نميشه يه ان 73 نشونم داد مو نميزد با اصلش بعد يكي ديگه رو كرد گفت اين اصليه اون تقلبي.يعني اگر با هم نبينيشون اصلا قابل تشخيص نيستند.تنها فرقي كه محسوس بود برام وزن گوشيها بود.تقلبيه يكمي سبكتر بود.با دو دستم هم امتحان ميكردم.ولي اين زماني معلومه كه هر دوشو باهم داشته باشيم.از برچسب پشتشم نميشه فهميد خيلي ماهرانه زده شده.فقط در صورتي كه نمونه برچسب همون مدل رو قبلش ديده باشي كه اصليش چطور بوده .خلاصه ش كنم كه حسابي ريده شده به بازار گوشي.

پروفشنال Dr.Afzali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شـيــراز

پيش فرض

در ضمن يادتون نره كه بخاطر ورود گوشيها بصورت قاچاق خيلي روي قيمت گوشيها كه نرفته بود كه بخواد حالا اينقدر با بازگشت تعرفه قيمتها پائين بياد.

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوستان داستان تعرفه رو باور نكنيد .من خودم چند تا دوست واردكننده و پخش و فروش انواع گوشي سراغ دارم و هميشه خبرهاي دست اولم ازش دارم.اين قضيه كاهش قيمت بخاطر وارد شدن گوشيهاي تقلبيه ساخت دبي هست.باورتون نميشه يه ان 73 نشونم داد مو نميزد با اصلش بعد يكي ديگه رو كرد گفت اين اصليه اون تقلبي.يعني اگر با هم نبينيشون اصلا قابل تشخيص نيستند.تنها فرقي كه محسوس بود برام وزن گوشيها بود.تقلبيه يكمي سبكتر بود.با دو دستم هم امتحان ميكردم.ولي اين زماني معلومه كه هر دوشو باهم داشته باشيم.از برچسب پشتشم نميشه فهميد خيلي ماهرانه زده شده.فقط در صورتي كه نمونه برچسب همون مدل رو قبلش ديده باشي كه اصليش چطور بوده .خلاصه ش كنم كه حسابي ريده شده به بازار گوشي.
    دوستان عزیز:
    1- تولید گوشی تلفن همراه بدون داشتن خط تولید بزرگ و کارخانه مجهز اصلا امکان نداره.
    2- اگر هم کارخانه های بزرگ در دبی ساخته شده باشند و تولید این گوشی ها رو انجام بدهند بدون لیسانس و اجازه کارخانه اصلی غیر ممکن است.
    3- ممکن است امکان تولید محدود (نه در حجم وسیعی که در بازار است) یک یا دو مدل در یک گارگاه بزرگ تولیدی باشد اما در حجم وسیع و تیراژ بالا نظیر وضعیت فعلی امکان پذیر نیست.
    4- اگر این گوشی ها در دبی تولید شده باشند باز هم مشکلی نیست و همان کیفیت گوشی اصلی را داراست زیرا سونی اریکسون، نوکیا، موتورولا و ... هرگز اجازه نخواهند داد به خاطر ارزانتر شدن قیمت کیفیت گوشی هایشان پایین بیاید و مشتری های خود را از دست بدهند چرا که بازار برای گوشی های بدون نام و نشان چینی باز خواهد شد.
    5- ضمنا وجود چنین کارخانه های بزرگی در دبی یعنی بیخ گوشمون بدون سر و صدا نیست و بالاخره باید از مدت ها قبل به وجود آنها پی می بردیم.
    به خاطر داشته باشید که:
    یک نوکیا همیشه یک نوکیا است،
    یک سونی اریکسون همیشه یک سونی اریکسون است،
    یک موتورولا همیشه یک موتورولا است،
    اگرچه در دبی، چین و ... تولید شده باشند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •