آقا من نصبش كردم اما تفاوتش با اين كه قبلاً نصب كردم (frankenstein) اصلاً قابل مقايسه نيست
frankenstein واقعاً محشره صداش خيلي بلنده![]()
آقا من نصبش كردم اما تفاوتش با اين كه قبلاً نصب كردم (frankenstein) اصلاً قابل مقايسه نيست
frankenstein واقعاً محشره صداش خيلي بلنده![]()
Last edited by rezakf; 21-05-2007 at 13:30.
چطوري مي تونيم اين پك را به وسيله فار منيجر روي گوشي بريزيم لطفا كامل توضيح دهيد
با تشكر
توی تاپیک چگونه صدای w810i خود را افزایش دهیم میتونی آموزشش رو پیدا کنی
میشه این frankenstein رو بزارید؟
اينم خمت شما و همه دوستان عزيز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا دمت گرم کجای این صداش بلند بود؟ اینی که شما گذاشتی صدا های سیستمی گوشی رو خیلی بلند تر کرد اما صدای پلیر و زنگ گوشی اون که من گذاشتم خیــــــلی بیشتر این بود
والا ما كه امتحان كرديم صداي پلير و زنگ گوشي هم خيلي بالاتر بود .
البته ميشه يه يه كار ديگه اي هم كرد . . . يعني بهترين صداها رو گلچين كرد و اگه فايلهاي داخل پوشه اكوستيك acoustic رو تك تك بشناسين ميتونين خوبهاشو انتخاب كرده و در يك پوشه منتخب گذاشت و از اون استفاده كرد .
من يك مرتبه اين كار رو كردم البته نه باشناسايي فايل ها بلكه با انتخاب جديدترين تاريخ فايل ها اونا رو جدا كردم وداخل يه پوشه اكوستيك جديد ريختم و در آخر كار هم اون پوشه رو توگوشي ريختم و خوب هم جواب داد .
خلاصه اينكه شما خودتون ميتونين اكوستيك صدا بسازين
Last edited by rezakf; 23-05-2007 at 21:56.
میشه بگین فرق acoustic1.06 با acoustic 1.07 چیه؟ بعدم ورژنهای بالاتر هم هست؟ فکر کنم acoustic 3 هم باشه درسته؟ اگه هست چطوریاست؟
هنوز هیچ کسی نمی تونه به ما کمک کنه گوشی ما چنچ هست و حسابی روش کار کردم ولی هک نشد و تمام گفته های حمید دروغ از آب دراومد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)