تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 46

نام تاپيک: بودن یا نبودن موسیقی سنتی ایران(یا چرا با موسیقی سنتی حال نمیکنید)

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام...

در مورد این سوال شما باید عرض کنم که اولین مقصر ها پدران و مادران هستن که این اتمسفر رو درون خانواده ها ایجاد نمی کنن.
    این به این معنی نیست که آهنگ های جدید بد باشن، اما یه جورایی اگه از بچه گی ادم این اهنگ های سنتی رو گوش داده باشه یه جورایی با خونش آغشته میشه... آرامش بخش می شه برای آدم...

دولت ما هم متاسفانه به جای دعوت و آماده سازی زمینه برای خوانندگان سنتی (چه زن چه مرد) اون ها رو فقط موقعی که نیاز داره (ربنا در ماه رمضان، و ...) استفاده می کنه... این یک کوتاهی محض هست...

من هم با نظره ایشون کاملا موافقم
    من نیز به این علت که والدینم به این نوع موسیقی علاقه داشتند.. از دوران طفولیت با این موسیقی مانوس بوده و گوشم اشناست با این صدا
    الان هم در منزل چون من زیاد این موسیقی را گوش می دم.. خواهر.. هم کمی گرایش پیدا کرده.....

ممنون

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

اگه بشه اونو با مسیقی امروزی ترکیب کرد خوب میشد

مثلا نی با پیانو

!
    شما برو کاست
    پاییز نیزار رو گوش کن
    جمشید عندلیبی

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

یکی از دلایل اصلیش صدا و سیماست
    اصلا به موسیقی سنتی بها نمیده و فقط رو پاپ سرمایه گذاری کرده وقتی جوان ایرانی با موسیقی سنتی آشنا نیست و سازهارو ندیده و نمیشناسه نباید توقع داشت که ازش خوشش بیاد.
    اصلا صدا و سیما هیچی از اساتید موسیقی سنتی نمیگه اساتیدی که از دست دادیم یا داریم از دست میدیم.اونوقت وقتی یه خواننده پاپ که معلوم نیست چه کوفتی خورده میمیره همش آثار و مصاحبه هاشو بخش میکنند.قبل از انقلاب سیاست صدا و سیما ترویج موسیقی سنتی بود و همیشه اجراهای اساتید رو نشون میدادند.
    اما الان چی؟ طرف داره ساز میزنه از سینه به بالا نشونش میدن معلوم نمیشه داره ساز میزنه یا سواره الاغه.
    الان از مرکز حفظ و اشاعه موسیقی هم خبری نیست.
    موسیقی سنتی یه موسیقی سنگینه نمیشه همینجوری گوش داد و رد شد باید روش فکر کرد برعکس پاپ که راحت تر میشه گوش داد بنظر من همه این چیزها دست بدست هم دادن که جوانان ایرانی این موسیقی رو دوست نداشته باشن.
    زدن ساز یا آهنگ ساختن در موسیقی سنتی هم بسیار مشکل تر از سازهای غربیه(البته ویلن استثناست)وقتی نت یه آهنگ یا رنگ در میزان شش هشتم رو می خواهی با تار یا سه تار بزنی میفهمی چقدر سخته واقعا هیچی از این کار سخت تر نیست اما وقتی تونستی آهنگ رو در بیاری لذتی میبری که وصف شدنی نیست
    شدیدا تایید میکنم
    صدا سیما

هروز یه خواننده جدید و مسخره معرفی میکنه تو برنامهاش

موسیقی سنتی چون بیشتر از اشعار قدیمی استفاده میشه و درکش برا خیلیا سخته
    مثلا کسی که بنیامین گوش میده. شعر این کجا و شعر حافظ کجا. معلومه نمیتونه درک کنه
    من که خفن سنتی هستم

آخر فروم باز Metalzadeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    سرزمین هرگزها

پيش فرض

سلام
    من از مضامین شعری این سبک خوشم نمیاد
    و دیگه اینکه با موسیقی این سبک هم میانه خوبی ندارم

من تا به حال هر چی از موسیقی خواستم تو سبک متال و مخصوصا بلک متال پیدا کردم

محمد جان امیدوارم به نتیجه دلخواهت از این تاپیک برسی
    موفق باشی
    بدرود

پروفشنال Atman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

محمد جان فکر نکنم تو 1 بحث جدی!!! گیر دادن به غلط های املایی راه جواب دادن و .. باشه .به هر حال ...

همونطور که تو pm هم بهت گفتم من منظورم از تنوع رو نتونستم برات مفهوم کنم .به هر حال امیدوارم شاهد رشد موسیقی سنتی و بدست اوردن جایگاه قبلیش باشیم و از این رویه زوال آور و رو به فراموشی نجات پیدا کنه .
    می شه بگی چرا رویه زوال آور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به نظر من که اینطور نیست ! طرفداران این موسیقی شاید ار قشر جوانها نباشن ولی همچنان این سبک با اقتدار در حال حرکته!!!
    Last edited by Atman; 18-05-2007 at 09:40.

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام
    الان که نظرات دوستان رو می خوندم.. دیدم این دلیل ذکر شده که این نوع موسیقی موسیقی شادی نیست

(با احتارم فوق العاده نسبت به تظراتشون) بایستی بگم که شادی برای هر کسی معنایی داره..

و الزاما این نیست که کسی با گوش کردن موسیقی تمایل به فرضا بشکن زدن داشته باشه ای یا موسیقی اینقدر بهش انرژی بده که باعث فعالیتش بشه
    (مثل موسیقی پاپ)

به نظره منی که به این نوع موسیقی بسیار علاقه دارم.. این موسیقیبسیار هم شادی اور است
    چرا؟

چون با گوش کردن بهش احساس بسیار خوبی دارم.. احساسی که با تعریف من شادی محسوب می شه

از طرفی دوستان دیگه هم گفته اند که این موسیقی به روز نشد و خودشو با علایق نسل امروز تطابق نداده
    قبول دارم.. در این بازاری که تنوع موسیقی ارائه شده بسیاره...برای ماندن و جلب مشتری یا حتی نگه داشتن انها بایتستی تلاش بسایر رد که موسیقی سنتی و دوست اندر کاران ان زیاد در این مقوله پیش نرفته اند
    اما اساتیدی مانند شهرام ناظری هم هستند که واقعا در این راستا تلاش کرده اند....

به طور مثال البوم اواز اساطیر ایشون
    یا بودن کسانی مثل همایون شجریان.....

بودن این نمومنه ها باعث امیدواری هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdizadeh62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Shahrood

پيش فرض

باید دید شادی که اینا میگن منظورشون چیه؟!! اگر منظورشون تحرک و رقصه که شاید راست بگن ولی به موسیقی فکر نمیکنن فقط میخوان تحریک آمیز باشه حالا هرچی میخواهد باشه.ولی اگر منظور از شادی احساس راحتی و یک نو سرخوشیه روحه که اینو در موسیقی سنتی پیدا میکنید حتی نی که همه بعنوان یک ساز غمگین میشناسنش باعث شادی میشه اصلا موسیقی سنتی غمگینشم آدم رو شاد میکنه و آدم سبک میشه.
    یک عده گفتن در موسیقی سنتی نو آوری نیست باید به این دسته افراد بگم که اگر یکم راجع به موسیقی سنتی اطلاعات داشتن این حرف رو نمیزدن خیلی کارای نو و تازه ای داریم: کارای استاد علیزاده سرشار از نو آوری و تکنیکه منظورتون از نو آوری چیه؟ یعنی با سازای سنتی موسیقی راک و رپ اجرا بشه؟!!!!
    کارای کیوان ساکت و همینطور موسیقی های تلفیقی از کیوان کلهر یا اردشیر کامکار یک نوآوریه حتی کار اساتیدی مثل لطفی یا شهناز یا شریف که شاید شما فکر کنید یک نواخته توش نوآوری داره اصلا مگر موسیقی کهنه میشه؟ اگر یک موسیقی زیبا باشه شما 1000 بار هم که گوش بدید خسته نمیشید
    موسیقیه ما خیلی هم متنوع است غربی ها یه ماژور دارن یه مینور اما ما 7 تا دستگاه داریم و 5 تا آواز که هر کدومش باز شامل گوشه های مختلفی هست.شاید برای بعضیها قابل درک نباشه ولی خیلیها ردیف رو وحی میدونن.
    به نظر من اینگونه بحث ها بی فایده است چون نه کسی که به موسیقی سنتی علاقه نداره علاقه مند میشه نه کسی که علاقه داره عشقش رو ول میکنه.این چیزیه که یک نفر خودش باید به سمتش کشیده بشه بنظر من خیلی به خانواده هم ربط نداره شاید یک خارجی که بطور اتفاقی یک قسمت از موسیقی سنتی رو بشنوه بیشتر از یک ایرانی خوشش بیاد همینطور که این افراد کم نیستند.
    کسایی که موسیقیهایی غیر از سنتی دوست دارند فقط برای وقت گذرانی و بقول خودشون شادی گوش میدن ولی کسی که به موسیقی سنتی علاقه داره باهش زندگی میکنه هم در شادی هم در ناراحتی اصلا وقتی یک صدای موسیقی سنتی به گوشش میرسه میره تو بحرش

آخر فروم باز mohammad99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    برگشتم اینچا

پيش فرض

.

کارای کیوان ساکت و همینطور موسیقی های تلفیقی از کیوان کلهر یا اردشیر کامکار یک نوآوریه حتی کار اساتیدی مثل لطفی یا شهناز یا شریف که شاید شما فکر کنید یک نواخته توش نوآوری داره اصلا مگر موسیقی کهنه میشه؟ اگر یک موسیقی زیبا باشه شما 1000 بار هم که گوش بدید خسته نمیشید
    موسیقیه ما خیلی هم متنوع است غربی ها یه ماژور دارن یه مینور اما ما 7 تا دستگاه داریم و 5 تا آواز که هر کدومش باز شامل گوشه های مختلفی هست.شاید برای بعضیها قابل درک نباشه ولی خیلیها ردیف رو وحی میدونن.
    [COLOR="#ff0000"]به نظر من اینگونه بحث ها بی فایده است چون نه کسی که به موسیقی سنتی علاقه نداره علاقه مند میشه نه کسی که علاقه داره عشقش رو ول میکنه.این چیزیه که یک نفر خودش باید به سمتش کشیده بشه[/COLOR] بنظر من خیلی به خانواده هم ربط نداره شاید یک خارجی که بطور اتفاقی یک قسمت از موسیقی سنتی رو بشنوه بیشتر از یک ایرانی خوشش بیاد همینطور که این افراد کم نیستند.
    کسایی که موسیقیهایی غیر از سنتی دوست دارند فقط برای وقت گذرانی و بقول خودشون شادی گوش میدن ولی کسی که به موسیقی سنتی علاقه داره باهش زندگی میکنه هم در شادی هم در ناراحتی اصلا وقتی یک صدای موسیقی سنتی به گوشش میرسه میره تو بحرش
    با تمام حرفات موافقم غیر از یه قسمتش

اگر کسی ب خواد به سمت چیزی کشیده بشه به چی نیاز داره؟؟؟معرفی

معرفیش با کیه و چیه؟؟؟
    با یه همچین جاهایی و بحث هایی و گرنه از کجا بشناسن!!

امروز صبح دیدم شبکه یک استان جانان استاد شجریان رو پخش کرد
    البته چه جوریش رو نمیدونم چون ماله دل اواز هست نه سروش
    ولی به نظر من مدتش که یه ربع بود خیلی کم بود حتی میتونستن کل البوم رو پخش کنن!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdizadeh62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Shahrood

پيش فرض

با تمام حرفات موافقم غیر از یه قسمتش

اگر کسی ب خواد به سمت چیزی کشیده بشه به چی نیاز داره؟؟؟معرفی

معرفیش با کیه و چیه؟؟؟
    با یه همچین جاهایی و بحث هایی و گرنه از کجا بشناسن!!
    وقتی کسی از گوش دادن یک نوع موسیقی خوشش نمیاد چطور با حرف زدن و بحث کردن میشه علاقمندش کرد؟ مثلا کسی رو که یک عمر نون خشک خورده و خوشش میاد نمیشه با حرف بهش فهموند که چلو کباب بهتره. باید بخوره تا بفهمه
    Last edited by mehdizadeh62; 18-05-2007 at 21:29.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farmanfarma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اول از همه از كليه اساتيد عذر ميخوام ، چون در مورد مساله اي ميخوام نظر بدم كه كه تخصصي در اون ندارم

موسيقي سنتي به خاطر بار فني زيادي كه داره قابل هضم براي تمام اقشار نيست . جووناي امروز در موسيقي به دنبال حرف دل ميگردن ، به طوري كه بتونن با اوون ارتباط برقرار كنن و خودشونو به جاي خواننده بذارن .
    طبيعتا موسيقي سنتي با موضوعات اغلب عرفاني اين ويژگي رو نداره و براي هر كسي ملموس نيست
    به طور كلي بيان موضوعات اجتماعي الان مورد پسند تر و ملموس تره

مساله دوم كه به ذهنم ميرسه نوعه اوازه . موسيقي سنتي داراي سبك اواز مشكلي هست كه خووندن اون براي هر كسي ممكن نيست ، فرد وقتي نمي تونه كاريو زمزمه كنه دلسرد ميشه

در مورد موسيقي بحث گستردست . موسيقي سنتي قابليت رقابت با همه موسيقي هايه دنيا رو داره ، ولي هر كسي اينو نمي دونه ، چون طبق صحبت دوستان اطلاع رساني نشده ، مثلا براي اساتيدي كه بچه ها معرفي كردن كي به اندازه ي يه فرد اماتور مثل بنيامين تبليغ شده

شايد شما موسيقي غربي رو به عنوان برهان خلف ودر واقع نقضي براي صحبتهاي من بايد بياريد ، چرا كه خيلي ها مفهومه اونو نمي فهمن و زمزمه هم نمي تونن بكنن ولي گوش مي كنن
    خب دليل اين بخاطر اين مساله است كه شنوونده از ابتدا با ديد خارجي بودن بودن واين كه اين قدرتو نداره به سمت موزيك ميره
    ولي در مورد موسيقي ايراني فرد دوست داره ارتباط عميق بر قرار كنه

در كل با تمام اين مسايل ، مبحث ميدا ن دادن به يك سبك كه بچه ها مطرح كردن مهمترين مساله ست
    وقتي اكثر ابزار هاي اطلاع رساني روي سبكهايي مثل پاپ يا رپ سرمايه گذاري ميكنند ، خب سليقه ها به مرور عوض ميشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •