تو بيشتر برنامه هاي گوشيم تو وسط برنامه يه Error ميده و در Details اون پيام مينويسه Out Of Memory Error java/lang/OutofMemoryError
مشكل از گوشيه يا همه اينجوري مي شه؟
تو بيشتر برنامه هاي گوشيم تو وسط برنامه يه Error ميده و در Details اون پيام مينويسه Out Of Memory Error java/lang/OutofMemoryError
مشكل از گوشيه يا همه اينجوري مي شه؟
با سلام خدمت دوستان عزيز و محترم پي سي وورلد در ابتدا نوروز باستاني كشور عزيزمان ايران را به شما تبريك ميگويم![]()
دوستان اينجانب يك گوشي 5300 اكسپرس موزيك دارم از شانس بد ما افتاد در آب و ديگر روشن نشد و بنده 25000 هزار تومان هزينه كردم و شاد و خرم اومدم به خانه آمدم اما از شانس بد ما خونه فهميدم كه مموري گوشي قظع مي باشد
و در گوشي برادرم چك كردم و مموري سالم بود
بعد به اين فكر رسيدم كه اگه ريست فكتوري كنم شايد درست شه اما كد مي خواست كه من هر چي كد زدم درست از آب در نيومد
ديگه مغز من به جايي قد نداد كه رو آوردم به سوي اهالي پي سي وورلد حال اگر من را راهنمايي بفرماييد فوق العاده ممنون ميشوم
THANKS
کسی نبود جواب ما رو بده ؟ ؟ ؟
می تونی کد
#7780#*
RESET گوشی یا همان بازگشت به حالت تنظیمات کارخانه ای. مناسب برای زمانیکه گوشی قاطی کرده است . درواقع درایو C گوشی را ریست میکند (ریست گوشی بدون حذف برنامه ها) بعد از وارد کردن این کد ، گوشی از شما تقاضای وارد کردن security code را خواهد داشت که اگر آنرا قبلا تغییر نداده باشید 12345 میباشد.)
QUOTE=mohammadnasri;2414639]با سلام
gprs این گوشی چطوری فعال میشه ؟[/QUOTE]
اگر سیمت ایرانسله این شماره رو بگیر خودش تنظیمات را برات می فرسته
ستاره 130 ستاره 3 ستاره 6 مربع
![]()
Last edited by moj63; 18-05-2008 at 00:22.
وشته شده توسط moj63 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من گوشیم یه مشکلی داره وقتی باش کلیپ تصویری نگاه
می کنم تصویرش با صداش موزن نیست یعنی
تصویرش زود تر از صداش میاد مشکل
ممکنه از کجا باشه با فلش
کردن ممکنه درست
شه ؟؟؟؟
......................
گوشیرو مستر ریست کن مموریتو هم فرمت کن بببین درستمیشه یا نه
من یه 5300 تازه خریدم فارسی نیست چطوری میتونم فارسیش کنم؟
فوریه
پست قبلی که مثلا فوری بود حالا یه درخواست دیگه دارم:
در خواست کمک از تمامی کسانی که 5300 دارند
سلام به همه برو بچه های گل پی سی وردی
درخواست کمک من از 5300 دارا اینه که:
من تازگی ها یه 5300 خریدم که زبان فارسی نداره و جدید ترین آپدیت رو هم داره و برای فارسی کردن به پرادکت کد نیاز دارم و اونهایی که گوشیشون فارسی هست لطف کنن شماره هفت رقمی پرادکت کد کوشیشونو از پشت گوشی بخونن و بذارن تو این تاپیک و هم اینکه با استفاده کد ستاره مربع 0000 مربع ورژن فریمور گوشیتون رو هم بذارید
متشکرم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)