اما من فکر میکردم پاورم عالیه؟!!!!!!!!! چطور مگه کم میاره؟! لطفا راهنماییم کنید من هیچ اطلاعاتی ندارم
اما من فکر میکردم پاورم عالیه؟!!!!!!!!! چطور مگه کم میاره؟! لطفا راهنماییم کنید من هیچ اطلاعاتی ندارم
نه پدرام جان 3.6 نیست 3 هست 3ghz
راستی من با این سیستمم بازی Tom Clancy's Rainbow Six Vegas و spider man 3 رو اجرا کردم تیک تیک میکرد اما بقیه بازیهام خوب اجرا میشد مشکل از چی هست؟! آیا سیستمم زیاد داغ میکنه یا از performance اما شما چه راه حلی برای حرارت سی پی یوم و گرافیکم دارید بقیر از سیستمهای آبی
راست میگی .
مشکل از سخت افزار نیست
Last edited by mr saad; 14-05-2007 at 22:39.
دوست عزیز دستگاه شما اگه متعلق به 3 ماه پیش نیست لااقل متعلق به 9 تا 12 ماه پیش است البته باید می گفتی چقدر هزینه کردی شاید هرچه پول دادی آش گرفتی اما می تونی موضوع را با فروشنده در میان بزاری و سی دی های بازی تو ببر جاش بگو می خوام اینا بدون مشکل اجرا بشه البته ناگفته نماند شاید مشکلی هم در سیستم باشد یا علی
عزیزجان :
ایشون ویستا رو هم نصب کردن.(حالا بازی هم نخوان توش اجرا کنند)چطور میگید این سیستم مشکل سخت افزاری نداره؟درحالیکه خوده ویستا برای اجرا نیاز به 1گیگ رم (درحالت ایده آل) داره؟وقتی سیستم عامل نتونه خودشو بالا بکشه درست وحسابی نمیشه ازش توقع داشت که بشه باهاش بازی هم کرد....ضمن اینکه اغلب بازی های جدید نیاز به رم وCPUوهمینطور گرافیک بالاتری دارند....سیستم ایشون .....متاسفانه ...........
درسته ....متاسفانه بدجوری فروشنده(البته بازهم میگم به شرط اینکه شما براش سقف قیمت تعیین نکرده باشین)سر شما کلاه گذاشته...
Gabanaجان درست میگن........آخرنامردی بوده......اگه نمیتونید پس بدید سیستم رو .......بهتره یک کمی خرجش کنید...بالاخره کاچی به از هیچی هست
معمولا دعوا با فروشنده هم عاقبت خوبی نداره
درسته دوست عزيز.....
ولي براي بازي هايي كه ايشون مي خوان رم 1 گيگ هم كم مياره....
چه برسه به 512!
ولي به نظر من اصلا pc به درد بازي نميخوره چون هرچي ارتقاء بدي باز جلوي اين بازي ها كم مياري!
به نظر من يك Xbox يا PS3 يا در صورت عدم موجودي مناسب يك PS2 يا PSP يا Wii بگيري خيلي از pc بهتره!![]()
ببین دوست عزیز
همون طور که saviss و gabana گفتن سیستم شما سیستم پایینیه و قدرتش همینه نه بیشتر
این سیستم همون 3 ماه پیش هم خارج از رده بود.
بیخودی دنبال ویندوز عوض کردنو درایور و ... نباشین
با ارتقا هم زیاد موافق نیستم چون سرتاپاشو باید ارتقا بدین
سر خرید سیستم بعدی قبل از خرید تو فروم مطرح کنین تا مثل الان نشه
متاسفانه تنها توصیه ایه که می توم بکنم.
سلام دوست عزیز منم به چنین مشکلی برخوردم !!فقط 5 دقیقه می تونستم بازی کنم .
chip گرافیکم داغ می کرد .منم در عین نامردی گرافیکمو انداختم به یکی که اصلا تو خط بازی نبود.
و یک وی جی ای توپ ردیف کردم. امتحان کن شاید بتونی با اضافه کردن فن زیر گرافیکت جواب بگیری.
من در سیستمهای قدیمی که کارت گرافیک پایین تری داشتن و در اجرای بیشر بازیها مشکل داشتن در تنضیمات کارت گرافیک
در properties دستاپ و در سربرگ settings و در قسمت color quality مقدار رو از highest ( 32 bit به روی medium ( 16
گذاشتم و در همه موارد مشکل حل شده , شما این کاری رو که گفتم انجام بده به احتمال زیاد مشکل برای بازی کردن و
کارهای دیگه حل میشه چون کارت گرافیکی که داری بالا هست . من با کارت گرافیک 32 آنبرد بیشتر بازیها رو انجام میدم البته
در این حالت تنظیمی که گفتم . چه برسه به کارت گرافیک شما که 256 هست . خوش به حال کامپیوترتموفق باشی
Last edited by ahsanx; 04-06-2007 at 07:05.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)