نه بابا زياد ساده هم خوب نيست.
يه جذابيتي بايد داشته باشه كه توجه آدم رو جلب كنه.
نه بابا زياد ساده هم خوب نيست.
يه جذابيتي بايد داشته باشه كه توجه آدم رو جلب كنه.
اگه برای تبلیغ میخواهید خوب آره باید خوب روش کار بشه ولی اگه فقط برای اینکه یه شماره تلفنی . مشخصه ای و یا ... بدین دست مردم با دست خط هم نوشته بشه همون مفهومشو میرسونه![]()
زیاد ساده فایده نداره
کارت باید جالب باشه
وای نبایدم خیلی سبک بشه . با شکل ها
به نظر من یک تریپ سنگین بگیره بهتره سایه روشن هم داشته باشه
h128mk من واسه نوشتن عرشیا از هیچ فونتی استفاده نکردم و با تنظیمات براش خودم دستی نوشتم و در مورد بکگراندم میخواستم خودم طراحیش کنم و نخواستم از اینترنت بکگراند بگیرم و کلا هم دوست دارم خودم اجزارو طراحی کنم و این کار اصلا آسون نیست در واقع خواستم عرشیا رو طوری بنویسم که با فنت نباشه و یه چیز خاص باشه واسه خود شرکت(مثل یه آرم) سعید جان کارت خوبه ولی به نظرم اون قسمت سفید ÷ایین با بالا هارمونی نداره مخصوصا خط چین بین دو تیکه که یه نموره شبیه فیش شده و فنط پایینم به فنت بالا نمیخوره ولی اون چهار خونه بالا خیلی ایده عالی بود از ایدت تو کارت استفاده کردم تو صفحه 2 یه نگاه بنداز در مورد کار دوم چی بچه ها زیاد در موردش حرف نمیزنین اینقدر ضایع بود؟؟!!من فایل های PSD رو گذاشتم دانلود کنین و مثل سعید جان ایده هاتون رو پیاده کنین و نشون بدین دم همه رفقا مخصوصا آقا سعید که زحمت کشیدن خیلی ممنون سعید جان
خواهش ميكنم وظیفه بود
در صفحه دو من فقط کارت 1 رو میبینم که اونم اشکالاشو بهتون گفتم !
آره دومی رو نگذاشتم ولی یه ذره راجع به کارت دوم هم بگین آره اون فونت ها باید عوض شه یه مقدار فیلتر Ripple بهش دادمو فونتشو عوض کردم بهتر شد
![]()
سلام.
blacksword جان این طرح شما هم جالب شده ...
من طرح دوم که PSD فایل این کار رو گذاشته بودید رو یکم ادید کردم ... البته می دونم زیاد جالب نشده چون محیط بسته بود من نتوستم بیشتر از این روش کار کنم و بیشتر سعی کردم متون کارت ویزیت واضح تر بشه.
تصویر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميثم جان خوب روش كار كردي.
خيلي خوب شده.هماهنگي هم داره.
به نظرم اون طرح بالا يه كم شلوغه.
مرسی آقا میثم طرحت خیلی خوبه ولی چون کیفیتش تو سیستم من خوب نشد مجبور شدم نوشته هاشو پاک کنم خودم بنویسم کارم که پیش رفت رسیدم به اون نوشته های انگلیسی سمت چپ اون بلوری که به قسمت آخر حروف داده بودی یه کم وقتمو گرفت چون با Smudge و Blur واسه درست کردنش استفاده کردم تو هم از این اراه درست کردی یا از فیلتر خاصی استفاده کردی ؟ چون هیچ کدوم از فیلتر های بلور ه و Wind اینطوری نمیکنه اگه غیر از راهی که من استفاده کردم استفاده کردی لطفا بگو
سلام دوستان راستش من دوتا کارت ویزیت واسه خودم کار کردم که گفتم بد نیست بگذارم اینجا تا یه نظری هم بدید البته نه تبلیغ هستش نه بازاریابی کارت ویزیت شخصی خودمه با شماره تلفن در ضمن چون حجمش بالا بود هر 2 رو در یک جا گذاشتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)