من که بازی نکردم بازیش هم ندارم که عکس بگیرم و بزارم . ولی پیدا میکنم تا فردا یه دونه عکس میزارم .
عجله نکن.
حالا من به دوستم گفتم بازیش و بیاره از ترکیه اگه آورد که رو چشمم یه یک هفته طول میکشه.
من که بازی نکردم بازیش هم ندارم که عکس بگیرم و بزارم . ولی پیدا میکنم تا فردا یه دونه عکس میزارم .
عجله نکن.
حالا من به دوستم گفتم بازیش و بیاره از ترکیه اگه آورد که رو چشمم یه یک هفته طول میکشه.
اينجا چه خبره ؟!
Gta جديد داريم ؟!
اما هیچ بازیی اورجینالش نمیشه .
برید اورجینال بازی GTA 6 : Myriad Island رو بگیرید که از هر بازی GTA دستکاری شده بهتره.
آره حتما سر بزنین![]()
باهات موافقم چون فقط برای پول این کار رو میکنن و اصلا براشون مهم نیست که خوبه یا بد (رانندگی در تهران)
ولی اگه منصفانه به گروه ما نیگا کنین میفهمین که ما هر کاری کردم که بازی خوب در بیاد تو خیلی از فروم ها تبلیغات کردیم و نظرسنجی را انداختی که بازی به سلیقه ی عامه ی مردم بخوره ماشین طراحی کردیم تمام فارسیه آهنگ ها عوض شده افکتها طبیعی ساخته شده خیلی از بناهای مشهور تهران ساخته میشه ورشگاه آزادی میدان آزادی برج میلاد میخوام که وبلاگ بزنم که فقط در مورد بازیه چون تو فروم به دلیل بالا بودن صفحات و پستهای بی ربط آدم سر در گم میشه
مسعود جان ممنون از کمکت
به yahay جان هم بر نخوره اگه میخواد موفق بشه بره خودش یه بازی توپ درست کنه نه اینکه بازی دیگران رو به اسم خودش کنه .
اگه خودش بازی درست کنه که نونش که چه ارز کنم زندگیش تو روغنه.
به هر حال باید بازیشون قشنگ باشه .
yahay موفق باشی.
با این رانندگی در تهرانت موافقم خیلی آشغاله
یه سوال مگه مای رید ایسنلد همون پچی نیست که شیش هفت ماه پش تو سایتش گذاشته بود
درست متوجه نشدم اگه این بازی جداگانه پس چطور پچ باری جی تی ای من الان دارمش
پس ریدیت به بازی ها ؟
شوخی کردم موفق باشید منم تا جایی که بشه واسه خوب جلوه دادن این بازی تلاش میکنم فقط اینکه اسم ما هم اون گوشه موشه ها باشه بازم شوخی کردم
حتماً بازی خوبی میشه
نمیدونم اونم من دارم اما تقلبی بود .
حالا مثل اینکه اصلیش اومده روی DVD
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)