سی پی یو رو 10 ساعت به حالت دفالت بندازید زیر orthos و در عین حال هر ساعت دما رو کتنرل کنید میشه از coretemp,speedfan,TaT برای کنترل دما استفاده کرد اگه سیستم رستارت کنه یعنی دما بالاست و استیبل نیست این تنها راهی هست برای اطمینان
سی پی یو رو 10 ساعت به حالت دفالت بندازید زیر orthos و در عین حال هر ساعت دما رو کتنرل کنید میشه از coretemp,speedfan,TaT برای کنترل دما استفاده کرد اگه سیستم رستارت کنه یعنی دما بالاست و استیبل نیست این تنها راهی هست برای اطمینان
همون خمیر معمولا کافیه... فقط نباید بکلی پاک بشه. الان دمای کیس من 26 و دمای پردازنده 33 هست. البته این کم نشون میده... بایه نرم افزاری بنام core temp دمای واقعی 40 نشون میده. کیسم هم یه کیس معمولی با دو فن دمنده کناری (8*8).
راستی گفتی سینک مادربرد... دمای چیپست رو چقدر نشون میده؟ شاید بشه دقت سنسور رو از این طریق محک زد.
درسته تنها راهش همینه. من با orthos کار نکردم ولی فکر کنم prime 95 هم همون کارو بکنه.
سلام
الان بعد از گذشت 11 ساعت و 35 دقیقه از زمان روشن شدن سیستم دما CPU 44 دور فن 2070،دما MB 38 می باشد.
با تشکر
با سلام
منظورتون از دفالت، Blend-stress CPU and RAM است؟
با تشکر
عــــــــزیز دل انگیز دانلود کردم که دارم می پورسم....
من که تو این دفالت ندیدم.....
متشکرم
منظورم این هست که سی پی یو رو اوورکلاک نکنید و بعد orthos رو ١٠ ساعت تست کنید orthos سی پی یو رو شما رو به ١٠٠% میبره اگر سی پی یو شما 10 ساعت بتونه کار کنه با 100 % استفاده یعنی هیچ مشکلی ندارید و همه چیز عادی و خوب کار میکنه
در عکس بالا به فلشها دقت کنید و موارد نشان داده شده در عکس رو انتخاب کنید ا در بالا سمت راست start رو بزنید
Last edited by hiwa_it; 18-05-2007 at 19:13.
با سلام
یه امروز که بعد از مدتها وقت کردم برم سر سیستم یه ده ساعت بزارمش سر کار خودم رفتم سر کار!
هوا حسابی گرم شده این کامی بنده هم مثل اینکه حالش زیاد خوب نیست!
دما CPU 52 دور فن 3276 ،دما مادربرد 45 است!
حقیقتا ترسیدم ازش کار بکشم.
این مادربرد در پیت که هیچ چیز درست و حسابی نداره،حتی جایی نداره که بهش بگم اگه به این دما رسید خاموش بشه مثل مادربردهای گیگا،راستی چرا اینجوری؟
همه مادربردهای Asus اینجوری هستن یا برای من اینجوری از اب دراومده؟
تازه EIST هم که نداره،البته ظاهرا فقط مشکل من نیست این دوستمونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتار شده.
یه مسئله دیگه دمای کاری E6400 چقدر است وتا چه دمای را تخمل می کنه؟
با سپاس فراوان
لطفا یکی کمک کنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)