اين گوشي كه هنوز تو ايران نيومده كه بخواد قيمت داشته باشه![]()
اين گوشي كه هنوز تو ايران نيومده كه بخواد قيمت داشته باشه![]()
البتته من فکر کنم ساختار cpu های موبایل هم با هم فرق کنه.
در ضمن یه جا خوندم نوشته بود cpu ش مدل arm11 است .یعنی cpu ها علاوه بر hrzشون مشخصات دیگه ای هم دارند.
درسته ساختار CPU ها با هم فرق میکنه و نمیشه مقایسشون کرد ...همینطور نسخه های سیمبین نصب شده روی گوشی ها فرق داره و در نتیجه میزان سرعت مورد نیاز پردازش برای مثلا سیمبین سری 60 با UIQ فرق داره ... تا جایی که میدونم سری UIQ ساختار بهتری داره و مشکل هنگ و... کمتر داره ... !البتته من فکر کنم ساختار cpu های موبایل هم با هم فرق کنه.
در ضمن یه جا خوندم نوشته بود cpu ش مدل arm11 است .یعنی cpu ها علاوه بر hrzشون مشخصات دیگه ای هم دارند.
به نظر من تنها مشکل P1 دکمه های ماشین حسابیشه ! که زشتش کرده !
البته که باید کلاس کاری و ظاهری متفاوتی داشته باشه.
ولی سیمبین 9.1 . قدیمیه
شما مگه سیمبیان 9.5 و رو موبایلی دیدید؟؟؟
Last edited by بیلچه; 10-05-2007 at 18:11. دليل: بی ادبی بود.
تو 10 تا تاپیک SONY ERICSSON این گوشی را معرفی کردم.
همه جور حرفی شنیدم.
ولی دلم نیومد این یکی که به نقل از METAPEX هست اینجا نذارم>>>
>>>
>>>
--------------------------------------------------------------------------------
1- هنوز که نیومده. وقتی هم که بیاد، چرخه عمر طبیعی P990 تموم شده. و باید طی چند مرحله آپدیت به کارآیی و پختگی فعلی P990 برسه.
2- میشه بفرمایید دلیل اینکه P1 از P990 بهتره چیه؟ اگر دلیل شما دوربینه، خدمتتون باید عرض کنم که ضمن اینکه دوربین P990 جزو بهترین 2 مگاپیکسلی ها هست، افرادی که P990 میخرن، دوربین براشون الویت نیست و 2 مگاپیکسل کاملا کافیه. یعنی کسی نمیاد به خاطر دوربین، P990 رو با این قیمت مناسب رها کنه و بره P1 بخره.
3- کار کردن با P990 به مراتب راحتتر از P1 و M600 هست، چون به دلیل طراحی دو گوشی اخیر و نداشتن کلیدهای جهت دار، باید از قلم و jog dial و یا ترکیبی از این دو استفاده کرد ولی در P990 به دلیل اینکه گوشی به صورت convertable طراحی شده، میشه اکثر کارهای اصلی رو با در بسته و مثل گوشی های عادی انجام داد.
4- من شخصا هیچ پیشرفت و فرق اساسی در این مدل نسبت به P990 نمی بینم. حالا اگه شما با دیدن P1 به وجد اومدی و احساس کردی که گوشی آرزوهات رو پیداکردی، دلیل نمیشه همه چیز رو بهم بریزی و گوشی های دیگه رو زیر سوال ببری. برو بخر به سلامتی هم ازش استفاده کن.
5- برای اینکه بیشتر از بحث ادامه پیدا نکنه، از ذکر معایب P1 صرفنظر میکنم. البته اصلا نمیخوام بگم گوشی بدیه ولی فکر نکنید که دیگه دوره P990 تموم شده، خیر؛ تازه شروع شده.
6- در ضمن اینجا از اسمش معلومه متعلق به چه گوشیهاییه. اگه دوست داری میتونی یه کلوپ P1 درست کنی و اونجا راجع بهش بحث کنی.
---------------------------------------------------------------------------------------------
این گوشی 128 mb رم داره یعنی دو برابر p990.
فعلا كه هر كي گوشي خريده مموري كارتشو عوض كرده و يه چيز بالا گذاشته روش برا همين كسي ديگه محل به همچين مموري هايي نمي زاره
بهتره كه هارد دستگاه حافظه بالايي داشته باشه چون ديگه نميشه هاردشو عوض كرد![]()
ا ببخشید من منظورم RAM بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)