اگر فقط از یک خط استفاده میکنی و حالت انتظارش فعاله باید حالت انتظارش رو با کد #21# یا #41# غیر فعال کنی .(البته کد منطقه ی مخابراتی شما شاید متفاوت باشه) اما اگر چند خط به گوشیت از طریق سانترال متصله باید از نصاب سانترالت بخوای مشکلت رو حل کنه
اگر فقط از یک خط استفاده میکنی و حالت انتظارش فعاله باید حالت انتظارش رو با کد #21# یا #41# غیر فعال کنی .(البته کد منطقه ی مخابراتی شما شاید متفاوت باشه) اما اگر چند خط به گوشیت از طریق سانترال متصله باید از نصاب سانترالت بخوای مشکلت رو حل کنه
سلام
نماز روزه ها قبول باشه
تلفن من پاناسونیک kx t 7730 هست و دستگاه سانترالمون هم panasonic tda 620 هست
من داشتم با خط خارج اداره صحبت میکردم که یهو یه نفر از همکارا اومد روی خطم و یه چیزی گفت که هم من شنیدم هم اون کسی که داشتم باهاش صحبت میکردم , بعد هم انکار کرد که نه من یه نفر دیگه رو گرفتم خود به خود اینجوری شد
میخواستم ببینم یه همچنین چیزی امکان داره ؟
و اگر آره چطوری ؟
ممنون میشم در پیغام خصوصی جواب دهید
ممنونم
علی یار همه
سلام دوستان ما یه منشی ...... داریم داخلی ها رو برای خود شیرینی 3 دقیقه ای کرده (جالبه که مرد و از این کارو میکنه)مدل دستگاه پاناسونیک TES-824هست با چه کدی میشه مثلا داخلی 110 رو از این حالت در آورد
سلام دوستان
من میخوام داخلی 109 رو صفرشو بردارم طبق گفته های دوستان به این ترتیب جلو رفتم
1-دکمه پروگرم
2 ستاره و مربع
3 پسورد که خوشبختانه همون 1234 بود
4 601 رو زدم
5 دکمه آیفون
6 داخلی 109
7 روی cos 2 بود نمی دونم باید cos 1 بزارم یا روی cos 3 ؟
8 گزاشتم روی cos 1 حالا چجوری باید تائید ش کنم ؟
سوال فرق cos 1 , 2 , 3 چیه ؟و برای آرد کردن صفر روی کدوم باید تنظیم بشه ؟و در آخر که چجوری تائید نهایی میشه ؟
ممنون
سلام
ذوی دستگاه سانترال 308 و گوشی 7730 پیغام Voice msg full رو دارم چطور باید این پیغام رو حذف کنم ؟؟/
ممنون
سلام
من یک Ip pbx پاناسونیک مدل tde600 دارم . روی اون داخلی هام را تعریف کردم . حالا می خوام اگر کسی از بیرون تماس گرفت و داخلی مورد نظر مشغول بود یا جواب نداد به صورت خودکار بعد از چند بوغ به یک داخلی دیگر که برای اون تعریف می کنیم وصل بشه و داخلی دوم بوغ بخوره .
سلام من سیستم سانترال پاناسونیک دارم یکی از خطوط داخلیم وقتی شماره 9 میگیریم بوق آزاد می خوره اما نمی تونم شماره گیری کنم یعنی شماره میگیره اما در نهایت انگار شماره کامل گرفته نشده و شروع میکنه به بوق اشغال خوردن لطفا راهنماییم کنید ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)