تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 57

نام تاپيک: مشاوره برای خرید Macbook Apple

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

به سلامتی صفحه مات از مک بوک پرو هم حذف شد و همه صفحه ها شدن شفاف
    مک بوک ها شدن نقره ای و آلومینیومی با ترک پد مولتی تاچ با ظاهری شبیه imac مک بوک پرو ها که شبیه اند

آخر فروم باز علیرضا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

به به ! یکم قشنگ تر هم شدن این جدیداش . البته تصویر در بسته اش رو هم باید دید !
    چرا ! توی مک پرو 17 اینچ می تونی Antiglare برداری !!! تو مدل های دیگش شاید حذف شده .
    کاهش قیمت هم که نداریم
    هارد و رمش رو هم ارتقا دادن که میشه گفت به جای کاهش قیمت بوده .
    کلاً یکم تغییرکردن...

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

به به ! یکم قشنگ تر هم شدن این جدیداش . البته تصویر در بسته اش رو هم باید دید !
    چرا ! توی مک پرو 17 اینچ می تونی Antiglare برداری !!! تو مدل های دیگش شاید حذف شده .
    کاهش قیمت هم که نداریم
    هارد و رمش رو هم ارتقا دادن که میشه گفت به جای کاهش قیمت بوده .
    کلاً یکم تغییرکردن...
    با سلام
    نه علیرضا جان اشتباه نکن اون ۱۷ اینچی از مدل های قبلی است
    دیشب از سری پرو مدل ۱۵ اینچی نمایش داده شده و گفتن مدل ۱۷ اینچی به زودی برای فروش قرار داده می شه
    تو این سری جدید fsb پردازنده از ۸۰۰ به 1066 رسیده و به جای رم های DDR2از رم های DDR3استفاده شده
    وزن این سری ها نسبت به قبلی ها کاهش پیدا کرده و در کارت گرافیکی هر دو مدل مک بوک و مک بوک پرو ارتقا خوبی پیدا کرده
    چیپست هم این بار دیگه اینتل نیست و از انویدیا است
    ترک پد مک بوک هم مولتی تاچ شده و در هر مدل قابلیت های جدید بهش اضافه شده مثل استفاده از EXPOSEبا ۴ انگشت و ...
    صفحه نمایش مات کلا کنار گذاشته شده (می گن برای محیط زیست و ...) و تمام مدل ها با صفحه نمایش شفاف اراپه شدن که برای خیلی ها خصوصا طرفدارای مک بوک پرو خبر ناراحت کننده ای بود
    کنار صفحه نمایش شبیه imacها مشکی شده و ...
    کلا برای مک بوک ها ارتقا خیلی خوبی بوده اما برای مک بوک پرو نه چندان
    راستی تو ساخت این مدل ها از شیوه جدید برای ساخت بدنه استفاده شده که منحصر بفرده طوری که یه قطعه مستطیل شکل آلومینیوم رو به روش های خاص توش رو خالی می کنن و شبیه کیس لپ تاپ می تراشن نه مثل قبل تکه تکه بخوان سوار هم کنند اینجوری هم استحکام بدنه زیاد می شه و هم سایزش کمتر می شه و هم سبک تر و هم برای شرکت ارزون تر در می اد روش این کار تو ویدیویی که رو سایت اپل قرار گرفته رو می تونید ببینید

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

WOW !
    خیلی عالیه .
    رم DDR3
    FSB 1066 !
    ارتقای کارت گرافیک
    چیپست nVidia
    قاب مشکی
    وزن کمتر
    متاسفانه صفحه ی Glossy !
    و...
    دیگه چه انتظاری از یک کامپیوتر قابل حمل دارید ؟
    اگر هارد هم به 320GB 7200 دور ، ارتقا پیدا کرده باشه که دیگه محشره !
    خیلی خوشم اومد . Nine عزیز دستت درد نکنه از بابت این اطلاعات .
    تو سایت اپل می تونم همه ی این اطلاعات رو یکجا پیدا کنم ؟

=======

ویرایش :
    صبر کن ببینم ! این ارتقای کیفیت فقط تو مدل های 15 و 13 اینچی اتفاق افتاده ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با سلام
    نه مدل ۱۷ اینچی هم همون ارتقا های ۱۵ اینچی رو خواهد داشت
    البته من زیاد توصیه نمی کنم لپ تاپ ۱۷ اینچی رو !! دیگه زیادی بزرگ و سنگین می شه مگر اینکه شما کار خاصی نیاز داشته باشید و تصمیمتون حتما ۱۷ اینچی باشه وگرنه من مدل های ۱۵ اینچی رو بیشتر می پسندم

برای اطلاعات بیشتر به قسمت storeو support سایت اپل مراجعه کنید
    این ویدیو هم جالبه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    امیدوارم برای سری پرو باز انتخاب صفحه مات رو اضافه کنند ولی ارتقا مک بوک ها واقعا عالی بوده و تقریبا مشابه یه مک بوک پرو کوچک تر شدند قبلا فرق بین این دوتا هم از نظر ظاهر هم از نظر امکانات زیاد بود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

.
    سلام...
    اقا منم مثه علیرضا بدجوری عاشق اپل و محصولاتشم ولی دقیق نمیدونم چی به چیه...
    در مورد گوشیشم همین مشکلو داشتم که خدارو شکر گرفتمو از پسش بر اومدمو ازش راضیم...!
    حالا در مورد لپ تاپش...
    نمیدونم بگیرم یا نه..؟!؟!
    کار باهاش سخته..؟!؟!..چجوریاس..!؟!..به راحتی میشه مثه بقیه لپ تاپ ها یا همین کامپیوتر روش برنامه و... نصب کردو کار کرد باهاش..!؟..اصا چرا همه به عنوان یه لپ تاپ خاص و متفاوت ازش یاد میکنن...!؟!؟
    پرو بهتره یا ایر یا مک بوک خالی..!؟
    ممنون میشم یکم اطلاعات بهم بدین و راهنمائیم کنید...
    .

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

.
    سلام...
    در مورد گوشیشم همین مشکلو داشتم که خدارو شکر گرفتمو از پسش بر اومدمو ازش راضیم...!
    حالا در مورد لپ تاپش...
    کار باهاش سخته..؟!؟!..چجوریاس..!؟!..به راحتی میشه مثه بقیه لپ تاپ ها یا همین کامپیوتر روش برنامه و... نصب کردو کار کرد باهاش..!؟..اصا چرا همه به عنوان یه لپ تاپ خاص و متفاوت ازش یاد میکنن...!؟!؟
    .
    در مورد انتخاب بین انواع مک بوک
    ا- مک بوک ایر رو که بی خیال شو
    بین مک بوک و مک بوک پرو فرق اساسی بینشون یکی تو صفحه نمایششونه که مک بوک فقط ۱۳.۳ اینچ است و مک بوک پرو ۱۵.۴ و ۱۷ اینچ داره --- ضمنا کارت گرافیک مک بوک پرو ها قویترند
    حالا بسته به نیاز و سلیقتون انتخاب کنید
    در مور کار کردن باهاش و خاص بودن علاوه بر بعضی امکانات سخت افزاری ویژه اش مثلا مولتی تاچ ترک پدش
    به سیستم عامل نصب شده روش موسوم به Leopard است
    نصب برنامه در این سیستم عامل حتی از ویندوز هم راحت تره و بیشتر به یه drag&dropاحتیاج داره
    اما خوب نیاز به معادل سازی برنامه ها دارید چون دیگه برنامه های ویندوز و اصولا exe. اینجا دیگه عمی نمی کنه
    حالا اگه برنامه خیلی خاص در ویندوز لازم داشته باشید که معادل مکی نداشته باشه به مشکل بر می خورید
    البته اونم راه حل داره یکی نصب یه ماشین مجازی مثل vmware fusionروی مک و نصب ویندوز روی اون و سپس نصب برنامه مورد نظرتون در ویندوز مجازی
    و دومی نصب یه ویندوز دوال بوت با استفاده از boot camp که به طور پیش فرض روی سیستم نصب است.
    این یه توضیح کلی بود
    حالا اگه سوالات ریزتر دارید بپرسید
    قبلا هم یه تاپیک بود به نام دوستداران مکینتاش که من اونجا مطالبی در این رابطه می نوشتم که وقتی کم کار شد دیگه بهش سر نزدم اونو هم ببینید (فکر کنم رفته تو انجمن متفرقه) بد نیست
    Last edited by Nine; 18-10-2008 at 12:30.

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

با سلام
    نه مدل ۱۷ اینچی هم همون ارتقا های ۱۵ اینچی رو خواهد داشت
    البته من زیاد توصیه نمی کنم لپ تاپ ۱۷ اینچی رو !! دیگه زیادی بزرگ و سنگین می شه مگر اینکه شما کار خاصی نیاز داشته باشید و تصمیمتون حتما ۱۷ اینچی باشه وگرنه من مدل های ۱۵ اینچی رو بیشتر می پسندم

برای اطلاعات بیشتر به قسمت storeو support سایت اپل مراجعه کنید
    این ویدیو هم جالبه
    کد:
    امیدوارم برای سری پرو باز انتخاب صفحه مات رو اضافه کنند ولی ارتقا مک بوک ها واقعا عالی بوده و تقریبا مشابه یه مک بوک پرو کوچک تر شدند قبلا فرق بین این دوتا هم از نظر ظاهر هم از نظر امکانات زیاد بود
    Nine جان ممنون از اطلاعاتت . امروز فقط نشسته بودم و فیلم های مک بوم جدید رو می دیدم و اندرکف مونده بودم .
    واقعاً که مک بوک های جدید یک دنیا با مک بوک قبلی ها فرق داره . ( حالا یه دنیا نه ولی خیــــــــلی فرق داره )

من بین 15 و 17 موندم باید فکر هامو بکنم .

.
    سلام...
    حالا در مورد لپ تاپش...
    .
    سلام شهیاد جان . من چاکرتم
    Nine عزیز اطلاعات کامل و جامعی در مورد لپ تاپ های اپل دادن دادن و
    اگه راستشو بخوای اپل یه چیزه دیگه است !
    من مک بوک پرو های جدید اپل رو اینجوری توصیف می کنم : " فوق العاده ساده ، فوق العاده شکیل ، فوق العاده کارا ، فوق العاده دوست داشتنی و فوق العاده با کلاس !!! "

تنها چیزی که منو در مورد مک بوک ها نگران می کرد این بود که آیا میشه روی سخت افزار این سیستم ، ویندوز و محصولات سازگار با ویندوز رو نصب کرد یا نه . که خوشبختانه جواب مثبته

=====================

Nine عزیز ، میشه همزمان یک Leopard و یک Vista روی مک بوک نصب باشه و هر وقت که سیستم رو بوت می کنی یکی رو انتخاب کنی و واردش شی و ... ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Nine جان ممنون از اطلاعاتت
    Nine عزیز ، میشه همزمان یک Leopard و یک Vista روی مک بوک نصب باشه و هر وقت که سیستم رو بوت می کنی یکی رو انتخاب کنی و واردش شی و ... ؟
    بله
    تا قبل از اینکه اپل رو به پردازنده های اینتل نیاورده بود این کار ممکن نبود
    اما از موقع استفاده از پردازنده های اینتل این امکان به وجود اومد
    این کار با استفاده از یه ابزار توکار در leopard موسوم به بوت کمپ bootcamp قابل انجام است
    کد:
    کد:
    البته اگه کار گرافیکی سنگین با ویندوز ندارید مثل بازی و ... همون ماشین مجازی هم راحت تره و هم دم دست تر و هم امن تر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

.
    ناین جان ممنونم...در حال حاضر سوال خاصی که ندارم...شاید به این خاطر که اطلاعات زیادی ندارم که بخوام سوال خاصی بکنم..!!!!!
    چیزه...یه چرخی بین تاپیکا زدم...ولی این تاپیکی که گفتین رو پیدا نکردم...اگه بتونین از تو پیگیری پستهای قبلتون اون تاپیک رو بیرون بکشین ممنون میشم...اینجوری یکم اطلاعات میگیرم و بطبع سوالاتی برام پیش میاد...
    راسی ایر رو که خیلی تبلیغ مبلیغ براش زیاده...از چه نظر جالب نیس..!؟
    یه راسیه دیگه (!!!) ---> راسی ناین جان تو توضیحت زده بودی ---> 1- مک بوک ایر رو....
    پس 2 کوشش..!؟!؟ :d
    ..
    فدات علی جان...
    اره..کلا خوده من عاشق برندها و چیزای تکم...!..حالا شده یه بسه ادامس باشه..!!!!
    اپل هم شنیدم برای مصارف تخصصی بدرد میخوره وخیلی به کاره ما نمیاد...ولی خب چه کنم که اون سیبه نصفشو خیلی دوس دارم..!!!! :d
    مگه جدیدو قدیم هم داره..!؟؟!
    اینائی که الان تو بازاره ایرانه جدیده یا قدیمیه..!؟؟!
    نوسان و ماکزیممو مینیمم قیمتش چجوریاس..!؟!؟
    از کجا میشه با قیمت مناسب و با اطمینان کامل تهیش کرد..!؟...میشه به این فروش اینترنتی ها اطمینان کرد..؟!
    اخه تو بازار خیلی کم یاب و گرونه...!
    .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •