تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 51

نام تاپيک: تعرفه جديد ايرانسل

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

با این گفته آقا شهاب موافقم که اینها سیستم های مخابراتی که نصب کردند مشکل دارند. مثلا صدای بوق آزاد بسیار کم ایرانسل که واقعا اعصاب آدم را خرد می کنه . یکی از مواردی که باید به سرعت اصلاح بکنه همین هست و به نظر من باید بوق آزاد آن را مثل تلفن همراه اپراتورهای دیگه بکنه . خیلی افراد با این نوع صدا آشنایی ندارند و آن را با بوق اشغال خط اشتباه می گیرند حالا صدای بسیار کم که از ته چاه میاد بیرون به کنار... تنها کسانی که فعلا از آنتن دهی ایرانسل راضی هستند از مشهد و تا حدودی تبریز هستند .ولی تهرانی ها و شهرهای دیگه که ناراضی هستند مثل همین شیراز و...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Clickrast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

فکر نمی کنم اصفهانی ها ناراضی تر وجود داشته باشه !

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

شهاب برای قسمت اخر حرفات برو به خانمت بگو سیم کارت ایرانسل و با 1000 دقیقه مکالمه تو ماه حالشو ببر
    مسئله اینه که حداقل دید خانومم از من باز تره و از همون اول می گفت ایرانسل نگیر.
    الان هم با این شبکه مسخره ای که راه انداختن، به هیچ وجه نمی زارم ایرانسل بگیره چون 100% ضرر می کنه. به غیر از من و برادرش، هیچ کس دیگه از فامیلاشون هم ایرانسل نداره. پس عملاً یعنی کشک.

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با این گفته آقا شهاب موافقم که اینها سیستم های مخابراتی که نصب کردند مشکل دارند. مثلا صدای بوق آزاد بسیار کم ایرانسل که واقعا اعصاب آدم را خرد می کنه . یکی از مواردی که باید به سرعت اصلاح بکنه همین هست و به نظر من باید بوق آزاد آن را مثل تلفن همراه اپراتورهای دیگه بکنه . خیلی افراد با این نوع صدا آشنایی ندارند و آن را با بوق اشغال خط اشتباه می گیرند حالا صدای بسیار کم که از ته چاه میاد بیرون به کنار... تنها کسانی که فعلا از آنتن دهی ایرانسل راضی هستند از مشهد و تا حدودی تبریز هستند .ولی تهرانی ها و شهرهای دیگه که ناراضی هستند مثل همین شیراز و...
    عزیز دل اون صدای کم بوق آزاد اینجا وجود نداره. مشکل از اصفهانه.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کی گفته تهرانی ها ناراضی اند؟ من که میگم فوق العاد است از همه نظر

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

1

ايرانسل توي شيراز هم مشكل انتن دهي داره هنوز.قبلا هم جائي گفته بودم و تا به امروز هم كوچكترين تغييري در بهبود پوشش شبكه نداشته.اصلا ميدونيد چطوريه؟دست كم نصف شهر رو انتن نميده.يعني فقط وسط شهر نصب كردند انگار.مثلا ميريم نمايشگاه شهرك گلستان انتن نيست.ميريم كفترك انتن نيست.ميريم چهار راه شريف اباد انتن نيست.ميريم پليس راه بوشهر انتن نيست.ميريم ورزشگاه دستغيب انتن نيست.خارج از شهر رو كه ديگه اصلا نگو.همون جاهائي هم كه ميده كيفيت بهتري از دولتي نداره كه.فقط حسنش به داشتن اينترنت و ام ام اس هست كه اونهم خيلي ارزشمند نيست چون اكثر اطرافيان دولتي دارن و نميشه به اونها چيزي فرستاد.تازه ----- هم كه ديگه نوبره .من از همون روز اول دلم باهاش نبود و بهش اطمينان نداشتم براي همين دولتي رو نفروختم و هردو رو استفاده ميكردم.ولي حالا با اين وضع كه ميبينم بهتر ميبينم تا قيمتش كمتر نشده بفروشمش.اينا دنبال دادن خدمات خوب نيستند.فقط دنبال اين هستن كه امارشونو ببرن بالا كه فلان تعداد شهر زير پوشش قرار گرفت و فلان تعداد مشترك دارن.حالا چطور؟كسي كه باخبر نميشه.
    Dr جون هیچ دکلی چیزی تو اون نقاطی که میگی آنتن نمیده دیدی ؟؟ لطفا ما رو هم با خبر کن از اوضاع و احوال ایرانسل شیراز .

اگه نباشه جاش خالی می مونه TempesT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Iran - Tabriz

3

از همان روز اول همه می گفتند ایرانسل به درد نمی خوره حتی خود فروشگاه هایی که خط هاش را می فروختند ولی ما حرف خودمون را می زدیم و دفاع می کردیم حالا هم با سرافکندگی باید بریم دوباره خط Mci بخریم . حالا ضرری هم که دادیم هیچ و هیچ کس حاضر نیست خط های این اپراتور حتی با قیمت پایین بخره . من هم تو این هفته میرم و یک Mci می خرم ولی درس خوبی به ایرانسل خواهم داد تا دیگه وقت و اعصاب و پول مردم را مسخره خودش نکنه . باز هم 100 رحمت به همان مخابرات که حداقل اگه پول می گرفت و چندین ماه معطل می کرد حداقل ظرفیت سازی می کرد و شبکه را درست می کرد و بعد سیم کارت دست مردم می داد . ایرانسل فعلا به درد خردسالان و کودکان می خوره یا به عنوان سیم کارت تست ازش استفاده بشه . تازه با این وضع شبکه چندی پیش مسوول Mtn گفته بود نمی دونم تا چند سال دیگه ایرانسل 10 میلیون مشترک در ایران خواهد داشت یا مدیر عامل ایرانسل گفته بود ایرانسل تا چند سال دیگه بهترین اپراتور منطقه خواهد شد ... شتر در خواب بیند پنبه دانه ... ایرانسل با این وضع که در پیش گرفته به زودی ورشکستگی خودش را جشن خواهد گرفت .
    عزیز تو دیگه داری شوررش و در میاری.
    masoudboy با ایرانسل قهرررررررر قهرررررررررررر قهرررررررررررررررر - خودشم تا روزه قیامت
    اصلا برو اپراتور 3وم و تو راه اندازی کن اسمشم بذار AntiIrancell - بالاشم حتما بنویسهAntiIrancell
    Last edited by TempesT; 05-05-2007 at 01:28.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

Tempest راست میگه دیگه. خودت قرار گذاشته بودی تا آخر اردیبهشت دهنت رو ببندی. اینطوری داری به همه ی ایرانسل دارها توهین میکنی. به ما چه که شهر تو مشکل داره؟ زودتر برو همون 912 خودتو بخر حالشو ببر
    Last edited by Maziar_69; 04-05-2007 at 23:53.

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

من اینجا اگر به کسی توهین شده معذرت می خواهم ... پستم را هم ادیت کردم .

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من اینجا اگر به کسی توهین شده معذرت می خواهم ... پستم را هم ادیت کردم .
    خواهش میکنم. منم اگه تند رفتم معذرت میخوام

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •