تا جایی که من میدونم کنکور برق کنترل نداره؟![]()
تا جایی که من میدونم کنکور برق کنترل نداره؟![]()
كنترل خطي.
كنترل خطي درسي است كه هم بچه هاي برق مي خوانند هم مكانيك و شيمي و بيشتر رياضي است.
سلام دوست عزیز fassih
من هم دانشجوی مکانیک جامدات هستم . بسیار مشتاق ادامه تحصیل در این رشته در مقطع ارشد هستم
ولی مقدار بسیار کمی اطلاعات بدست اوردم. طبق جستجو های من دانشگاه خواجه نصیر و علم و صنعت و تبریز
و ازد قزوین و علوم تحقیقات این رشته رو در مقطع ارشد ارائه میدن .
خوب حالا شما که خودتون کارشناسی جامدات بودید میشه بگید چند واحد جبرانی دادن بهتون در کل چند واحد داشتین ؟ چقدر طول کشید ؟ رتبتون چند بود؟ قبول شدنش چه شکلیاس سخته ؟
در مورد اینکه گفتین تو علم و صنعت با ساخت و تولید پذیرش میشه ؟ بعد از قبولی در ساخت و تولید در علم و صنعت انتخاب چگونه است؟
و ...................هزاران سوال دیگر ؟؟؟؟؟؟؟؟
شما عظو تازه هستین و نمی توانم به شما پیغام دهم لطفا یا من تماس بگیرید
yahoo:agha_mohammad2005@yahoo.com messenger and mail box
هر چه سریعتر لطف کنید و تماس بگیرید بیشتر سپاس گزار خواهم بود . چون من وقت زیادی ندارم
منتظرم دوست عزیز
لینک دانلود سرفصل های ارشد مکاترونیک:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
آیا صحت داره که رشته مکاترونیک از لیست رشته های شناور حذف شده و به گرایشی از رشته های مکانیک و الکترونیک تبدیل شده و به طور کلی تمامی ضرایب و سرفصل های آزمون ارشد آن تفاوت کرده به نحوی که دانشجوبان کامپیوتر نمی توانند در آن شرکت کنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
نه، اينطور نيست. وولف گانگ كه مدير عامل شركت وستو آلمانه توي همايشي كه چند روز پيش توي ايران داشت خيلي تاكيد ميكرد كه تحقيق كرده و بازار كار مكاترونيك در ايران فوق العاده ست. در مورد بازار كارش من خيلي تحقيق كردم. يك مهندس مكاترونيك عملا ميتونه كار يه مهندس مكانيك، برق و كامپيوتر رو انجام بده و بخاطر همينم همه جا دنبال يه همچين مهندس حرفه اي هستند. در مورد بازار كارش خيالتون راحت باشه ولي آزمون ارشد مكاترونيك واقعا سخته.
سلام سوال گذشته شما سوال امروز منه اگه ميتونيد من رو راهنمايي كنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)