#1 BitDefender Internet Security
#2 McAfee Internet Security
#3 Norton Internet Security
#4 CA Internet Security
#5 F-Secure Internet Security
#6 PC-cillin Internet Security
#7 Panda Internet Security
#8 Norman Internet Control
#9 ZoneAlarm Internet Security
#10 Kaspersky Internet Security
#11 PC Security Shield
منبع:toptenreviews
نظر دوستان چیه؟
دوست عزیز
بار ها در تاپیک های مختلف در مورد نتایج سایتی که شما گذاشتید بحث شده
و عده زیادی از دوستان معتقدند که نتایج این سایت قابل اعتماد نیست
و ممکنه این سایت برای تبلیغات از یک آنتی ویروس بیشتر حمایت کنه
(از زمانی که من با این سایت آشنا شدم همیشه بیت دیفندر اول بود در حالی که شاید
بهترین آنتی ویروس یا بهتر بگم اینترنت سکوریتی نباشه)
و البته ممکنه بعضی از اطلاعاتی که داده کاملا صحیح نباشه
والبته یک نکته دیگه هم اینه که یکی از معیار هایی که تو این سایت در نظر گرفته شده
قیمت هست که خب تو ایران (حداقل) مفهومی نداره
من قبلا از اینترنت سکیوریتى Norton و McAfee و Pc-Cillin و Panda استفاده کردم که بین اونها McAfee ازهمه قویتر عمل میکرد (حیف که مشکل آپدیت داشت) و Panda واقعا مزخرف بود.
اما با اومدن ورژن Kaspersky Internet Security 7 کاملا از اون راضى هستم و از نظر خودم یه سر و گردن از بقیه برتره ( حداقل بین اونایى که من ازشون استفاده کردم) البته اونایى که ورژن 6 کاسپرسکى رو دارند حتما برن سراغ ورژن 7 که خیلى از معایب نسخه قدیم در اون برطرف شده.![]()
کاسپر 2007 خیلی خوبه اما لاسنس کی معتبر نداره![]()
من از Bitdefender استفاده میکنم زیاد با آنتی ویروسش حال نمیکنم ولی فایر وال خیلی جالبی داره که میشه باهاش مدیریت بسیار خوبی رویه درگاههایه کامپیوتر داشت و رابط کاربریش هم به نظر من اگه نگم بهترین جزو بهترین هاست
ولی در میون آنتی ویروس ها avg کارش درسته
با AVG موافقم
من هم تا یکی دو ماه پیش از AVG اینترنت سکیوریتی استفاده می کردم ولی الان دیگه سریالی که موجود بود
بلاک لیست شده و چون سریالی نیافتم بی خیالش شدم و زدم تو کار NOD32 AV 3.0 + Comodo Firewall
هر چند AVG رو خیلی دوسش داشتم حتی با توجه به این که تو اکثر تست آنتی ویروسها نتایجش خیلی عالی نبود
ولی من خیلی ازش راضی بودم حتی به نظر من از KIS و Bit IS و Zon IS و خیلی های دیگه بهتر کار می کرد
منم از ترکیب آنتی ویروس ناد32 با محافظ اینترنت زون آلارم استفاده میکنم
ویروس یاب ناد32+دیواره ی آتش زون آلارم+ضد جاسوس کومودو!
من kaspersky internet security رو سيستمم نصبه همونطور كه مي دونيد كار آنتي ويروسي هم مي كنه. يعني به نظرتون آنتي ويروس هم در كنارش نصب بكنم؟ اصلا آنتي ويروس چه كارهايي مي كنه كه اينترنت سكيوريتي نمي كنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)