خیلی خوبه فقط اگر بتونی رجسترش کنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
خیلی خوبه فقط اگر بتونی رجسترش کنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
من توی دنیای کاپیوتر از 2 چیز خیلی بدم می اید 1 .pes
2.کسپر اسکای
من هر کاری کردم کسپر اسکای استفاده کنم نشد اخرش کامپوترم ویروس گرفت
بعد پاکش کردم و الان طبق جدید ترین امار بهترین رو انتخاب کردم NOD32
نورتون گرچه كارآيي ساده ايي داره اما سنگينه و مك كافي تو پي سي من به صفحاتم در حالت آف لاين گير ميده.الانم از پاندا استفاده ميكنم.اما زيادم جالب نيست و دبال يه آنتي ويروس بهترم.
ميشه دلايلتونم ذكر كنيد؟من تا حالا ازش استفاده نكردم.
عشقست Trend Micro PC-cillin Internet Security 2007
اگر از امكاناتش درست استفاده بشه هيچ مشكلي براي سيستم پيش نمياد.خودم كه حدود 9 ساله از اين آنتي ويروس استفاده مي كنم و اكثرا هم سيستم به انترنت وصل هستش و هيچ مشكلي برام پيش نيومده.به نظره من تجربه خيلي بهتر از رده بندي سايتهاي مختلف و يا خبرهاي جديد از آنتي ويروسهاي جديد هستش
فكر مي كنم اين آنتي ويروس با حدود 15 سال سابقه كاري انقدر تجربه داره كه بتونه امنيت سيستم رو رديف كنه
fierwall+antipy+antiviroos+wireless firewall
Last edited by dada_shi; 02-08-2007 at 15:35.
من تابحال کسی را ندیدم که از Norton 2007 استفاده کرده باشه و گلایه مند باشه.
به هیچ عنوان آنتی ویروسهای دیگه را تکذیب نمیکنم.
فقط خواستم از نورتون تعریفی کرده باشم و ازتون دعوت کنم تا یکبار هم که شده امتحانش کنید.البته نسخه 2007 را.
مطمئن باشید که نمیذاره ویروسی وارد سیستم شما بشه که بیچاره و ناامیدتون کنه.
تو ورژن 2007 حافظه کمتری اشغال میکنه .
سرعت اسکنش خیلی بالاست.به جرات میتونم بگم از Kaspersky و Bitdefender هم سریعتره.
و ........... .
بازم میگم به هیچ عنوان آنتی ویروسهای دیگه را تکذیب نمیکنم. خودم از طرفدارای Kaspersky و NOD32 هستم.
فقط كاسپر فقط كاسپر ميخوام كه باتو باشم فقط كاسپر فقط كاسپر بميرم و مبتلا شم فقط كاسپر فقط كاسپر
Symantec Antivirus
چند ماهی میشه رو کامم نصب کردم
تا الان 2 بار جون کامپوترم و نجات داد .
جدا دمش گرم .
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)