تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 46

نام تاپيک: فيلم برداري E900

داره خودمونی میشه shavci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

E900 با گارانتی پارس قائم رو قیمت کردم 275 هزار تومن
    D900 با گارانتی 375 هزار تومن

ولی D900 رو بدون گارانتی می تونی 265 هزار تومن هم گیر بیاری !!!

E900 بدون گارانتی فکر نکنم خیلی از قیمتش کم بشه. بنابراین فکر کنم دی900 به صرفه تر باشه.
    نبودم چند روز ولی به قیمت های عجیبی رسیدم و شرمنده چون بازم کمک می خوام.
    E900 سریال چنج 165 هزار تومان
    D900 سریال چنج 245 هزار تومان
    خوب دوستان بنابراین هر چی فکر می کنم می بینم E900 برای من بهتره ولی یک موضوع برام هنوز مشخص نشده و اونم این که چرا موقع شارژ Lcd اون روشن می مونه و آیا راحی داره که خاموش بشه ؟ و این که می گن گوشی های سامسونگ سریال چنج اگر قطع بشه از طرف مخابرات دردسرش زیاده دلیلشم نمی دونم ولی کلا فروشنده ها با سامسونگ زیاد حال نمی کردن به خاطره سریالاش .... خلاصه کسی هست یک نقد از E900 داشته باشه که معایب و مزایاش را بشه در آورد ........هزاران بار ممنونم ......

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

راستش اون طرف جواب این حرفتو دادم.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

12 E900

سلام به تمام دوستان خيلي خوشحالم كه گوشي E 900 سامسونگ اين قدر مشتري داره

به قوله بعضي از دوستان گوشي خيلي خوبيه با D900 هم ميشه مقايسه كرد چون فقط D900

دوربينش 3 مگا پيكسله ولي اين 2 ميگا پيكسله بعدشم گوشي E900 قالبيت اين رو هم داره كه

هم آهنگ گوش كني و هم بري قسمت هاي ديگه اون فقط همين و مصرف باطري اون هم نسبت

با D600 بخواهيد مقايسه كنيد بيشتره و همين طور هم D820 و از لحاظ صدا من خودم با W550 و

3250 مقايسه كردم برار بوده ولي از W550 بيشتر بوده فقط همين و قالبليت نرم افزار هم داره

چون خودم يك جايي بردم برام يك مديا پلير نسب كردم با W700 و w800 مقايسه كردم برار بوده در

كن گوشي خيلي خوبيه قيمتش توي مشهد 195 تومنه

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

195 تومن سریال چنج هستش که توی تهران 165 تومن

اگه نباشه جاش خالی می مونه admiral_cavandish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    London

پيش فرض

اقایون من هم شنیدم که E900 رو میشه مینیمایز کرد و موزیک گوش داد . نمیدونم چرا بعضیها میگن نمیشه .!!!
    اما مساله دیگه اینه که اصولا عوام دید خوبی به سامسونگ ندارن که به خاطر تبلیغها و شایعات و من فکر می کنم یه حرفه ای بهد از امتحان گوشیها میات سراغ سامسونگ در کل اگه ادم با اعتماد به نفس و خود مختار باشی سامسونگ میخری چون همه کورکورانه میرن نوکیا یا سونی می گیرن به خصوص خانوما که اصلا تو خط نیستن و به حرف شوهر ف برادر و.. میرن خرید و ادم تاسف می خوره که اینهمه مدل خوشگل و ظریف برای خانوما ، اما میرن یه نوکیای گنده و یوغور می خرن که مجبورن بزارن تو کیفشون . یه عده هم که دوست دارن پز گوشی گندشونو بدن.
    اما هردو گوشی عالیند و این مساله روشن بودن در هنگام شارز اصلا مهم نیست و خیلی هم لذت بخش هستش که گوشی روشنه . راحت بگم بادوومترین مارک سامسونگه . اصلا خراب نمیشه
    من E720دارم دائما خیس میشه میزارم تو افتاب باز کار می کنه . نگرن بازو بسته شدن هم اصلا نباش .
    در کل اقتصادی بخوای فکر کنی E900و اگه بخوای بهترینرو بگیری D900. به حرف هیچکی هم گوش نده و خودت انتخاب کن .
    یه چیز دیگه اینکه گوشی هرقدر هم امکانات داشته باشه ادمو خشته می کنه اما قیافه گوشی می تونه کمک کنه که همواره باهاش حال کنی .

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

کاملا تایید می کنم چند روز پیش یک E900 از یکی از آشناهام گرفتم ساید باورتون نشه اما به قیمت 156 هزار تومان .... خلاصه تو این چند روز حالشو بردم ، هم خوش دست هم خوشگل راستی عجب صفحه کلید باحالی داره ... تا این که یکی از بروبچز گفت می خوادش منم با نامردی تمام 200 بهش دادم ( امیدوارم این مطلبو نخونه ) خلاصه من که سامسونگ را تو همه محصولاتش تایید می کنم الانم بد جوری جز طرفدارهای تلفن همراه سامسونگ شدم .... به زودی هم D900 رو می رم تو کارش ....
    - یک سوال D900i در ایران وجود خارجی داره ؟
    شنیدم هم رنگش فرق می کنه هم رادیو Fm داره هم چند تا چیزه دیگه اگر باشه قیمتش چنده ؟

--------------------------فقط سامسونگ-----------------------------

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

کاملا تایید می کنم چند روز پیش یک E900 از یکی از آشناهام گرفتم ساید باورتون نشه اما به قیمت 156 هزار تومان .... خلاصه تو این چند روز حالشو بردم ، هم خوش دست هم خوشگل راستی عجب صفحه کلید باحالی داره ... تا این که یکی از بروبچز گفت می خوادش منم با نامردی تمام 200 بهش دادم ( امیدوارم این مطلبو نخونه ) خلاصه من که سامسونگ را تو همه محصولاتش تایید می کنم الانم بد جوری جز طرفدارهای تلفن همراه سامسونگ شدم .... به زودی هم D900 رو می رم تو کارش ....
    - یک سوال D900i در ایران وجود خارجی داره ؟
    شنیدم هم رنگش فرق می کنه هم رادیو Fm داره هم چند تا چیزه دیگه اگر باشه قیمتش چنده ؟

--------------------------فقط سامسونگ-----------------------------
    بله عزیزم D900i وجود داره. خودم توی جمهوری دیدم و ضمناً یکی از بچه های یه فروم دیگه، این گوشی رو خریده. قیمتش رو دقیق یادم نیست ولی دفعه بعد نگاه می کنم و میگم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه admiral_cavandish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    London

پيش فرض

ببینم این فروم روی Cd عرضه می شه؟ خوب باهاش چیکلر می کنه؟
    مگه کابل گیر اومد؟
    راستی هرکی رفت جمهوری اولین نمایندگی بعد از علائالدین مربوط به سامسونگ یک سری کابل اورده ، لطفا بپرسه که به چه درد می خوره یا اگه از صاحبنظران هستش که خوب سریع می گیره چیه . به ما هم بگه .

پروفشنال CD-RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مدل گوشی D900i خیلی وقته که اومده ( شاید 4 ماه )
    سه تا رنگ بندی داره
    صورتی با ظاهر استیل
    نقره ای
    مشکی
    رادیو داره
    مصرف باطریش کمتر شده ( به چشم نمیاد ولی موثره )

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

D900i قیمتش شده 272 بدون گارانتی و سریال چنج البته در مشهد

D900 هم 255 بدون گارانتی و سریال چنج البته کمتر هم پیدا میشه
    -------------
    راستی می خواستم بازم مطمئن شم که هیچ راهی وجود نداره که ال سی دی E900 موقع شارژ خاموش بمونه ؟ هیچ راهی ؟؟؟؟ فریموری ؟ طرفندی ؟ برنامه ای ؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •