تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 42 اولاول 123456713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 411

نام تاپيک: Resident Evil 3: Nemesis

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

عزیز من میگم چه طور باید بازی را ذخیره کرد
    در قسمت هایی از بازی یه دستگاه های تایپی وجود داره که میتونی با اون ها بازی رو ذخیره کنی

آخر فروم باز cyrus_ln's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

یادش بخیر چه دورانی داشتیم با اویل 3.من بیشتر از 25 بار این بازی رو تموم کردم از اول تا آخرش رو حفظم.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

یادش بخیر چه دورانی داشتیم با اویل 3.من بیشتر از 25 بار این بازی رو تموم کردم از اول تا آخرش رو حفظم.
    25 بار ؟؟؟؟؟؟
    من همش 7 بار تمومش كردم . ديدم در Mercenaris ديگه چيزي نمونده بيخيالش شدم . ولي خداييش اين اويل 3 آخرت معما بود !
    مخصوصا اون قسمت قطاره . بايد بري سيم واسش پيدا كني ، بنزين پيدا كني ، فيوز پيدا كني ! تازه بايد بعدش Nemesis رو هم بكشي ! اون قسمت خيلي سخت بود .

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

25 بار ؟؟؟؟؟؟
    من همش 7 بار تمومش كردم . ديدم در Mercenaris ديگه چيزي نمونده بيخيالش شدم . ولي خداييش اين اويل 3 آخرت معما بود !
    مخصوصا اون قسمت قطاره . بايد بري سيم واسش پيدا كني ، بنزين پيدا كني ، فيوز پيدا كني ! تازه بايد بعدش Nemesis رو هم بكشي ! اون قسمت خيلي سخت بود .

آره با اون قسمت خیلی حال کردم.ولی همیشه از دست اون یه دونه nemesis در میرفتم ولی کرمه تلافی میکرد.
    به نظر من اویل 3 یکی از قشنگترین پایانها رو داشت انیمیشن پایانی بازی خیلی باحال بود من کلی دلم واسه اون زامبی ها سوخت.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

آره با اون قسمت خیلی حال کردم.ولی همیشه از دست اون یه دونه nemesis در میرفتم ولی کرمه تلافی میکرد.
    به نظر من اویل 3 یکی از قشنگترین پایانها رو داشت انیمیشن پایانی بازی خیلی باحال بود من کلی دلم واسه اون زامبی ها سوخت.
    آره . خیلی قشنگ بود .

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

منم 22 بار رفتمش
    البته فقط بخاطر اون سر نخ هایی که برای قسمت بعدی داشت می داد
    از همون جا فهمیدم جیل دنبال کریس می گرده
    کریس دنبال کلر می گرده
    کلر دنبال کریس می گرده!!!!
    شری و لیون هنوز در انتظارن ببینن چی پیش می یاد
    ایدا زنده است و دوباره جاسوس شده
    کراوزر نمرده
    و...

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

منم 22 بار رفتمش
    البته فقط بخاطر اون سر نخ هایی که برای قسمت بعدی داشت می داد
    از همون جا فهمیدم جیل دنبال کریس می گرده
    کریس دنبال کلر می گرده
    کلر دنبال کریس می گرده!!!!
    شری و لیون هنوز در انتظارن ببینن چی پیش می یاد
    ایدا زنده است و دوباره جاسوس شده
    کراوزر نمرده
    و...

من از اونجایی که evil 1 رو بازی نکردم(البته gun surviver رو بازی کردم) خیلی از چیزها رو نمی دونم مثلا شری کیه؟بعد تو اویل 3 از کلر خبری نبود !!!!
    کراوزر همونی بود که تو قطار بود و زخمی هم بود؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_gm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من از اونجایی که evil 1 رو بازی نکردم(البته gun surviver رو بازی کردم) خیلی از چیزها رو نمی دونم مثلا شری کیه؟بعد تو اویل 3 از کلر خبری نبود !!!!
    کراوزر همونی بود که تو قطار بود و زخمی هم بود؟؟؟
    gun survivor که خیلی بد بود من یه کمی رفتم دیدم افتضاحه ولش کردم! پیشنهاد میکنم 1 رو حتما بازی کنی چون قصه از 1 شروع میشه و شخصیتهایی مثل jill و chris و wesker معرفی میشن.
    shery و claire تو 2 معرفی شدن. claire خواهر chris و shery هم یه دختر بچه بود. فکر میکنم دختر همون دانشمندی که ویروس رو درست کرده.
    نه اون کراورز نبود. اصلا معلوم نیست این یارو از کجا پیداش شده؟!

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

gun survivor که خیلی بد بود من یه کمی رفتم دیدم افتضاحه ولش کردم! پیشنهاد میکنم 1 رو حتما بازی کنی چون قصه از 1 شروع میشه و شخصیتهایی مثل jill و chris و wesker معرفی میشن.
    shery و claire تو 2 معرفی شدن. claire خواهر chris و shery هم یه دختر بچه بود. فکر میکنم دختر همون دانشمندی که ویروس رو درست کرده.
    نه اون کراورز نبود. اصلا معلوم نیست این یارو از کجا پیداش شده؟!
    اتفاقا رفتم 1 رو هم خریدم ولی گرافیکش از بس بد بود نتونستم بازی کنم.تا همین 2 ماه پیش هم فکر می کردم gun surviver همون شماره 1 بازی هستش.shery هم فهمیدم کیه همون دختر بچه ای که یه جا هم باهاش بازی میکنی.من چقدر کم حافظه شدم اونی هم که تو قطار بود کراوزر نبود اسمش میخائیل بود.کراوزر تو کدوم شماره از بازی بود؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_gm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اتفاقا رفتم 1 رو هم خریدم ولی گرافیکش از بس بد بود نتونستم بازی کنم.تا همین 2 ماه پیش هم فکر می کردم gun surviver همون شماره 1 بازی هستش.shery هم فهمیدم کیه همون دختر بچه ای که یه جا هم باهاش بازی میکنی.من چقدر کم حافظه شدم اونی هم که تو قطار بود کراوزر نبود اسمش میخائیل بود.کراوزر تو کدوم شماره از بازی بود؟؟؟
    سری 1 گرافیکش تقریبا در حد 2 بود. نمیشه گفت خیلی بد بود. البته نسبت به بازیهای امروزی اصلا به حساب نمیاد!
    کراورز فکر نمیکنم جایی بوده باشه. ظاهرا قبلا تو یه تصادف که معلوم نیست کی و کجا بوده کشته میشه ولی حالا برمیگرده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •