سلام بر و بچز
متأسفم
امروز هم وقت نشد.
انشال... بعداً
فعلاي باي
فوقالعاده: عالي است و بي شك يكي از بهترين بازيهايي است كه تاكنون بازي كردهام.
خوب: ميتوان گفت كه در مجموع بازي است كه ارزش وقت گذاشت را دارد.
متوسط: خوب به نظر من اين بازي نياز به كار بيشتري داشت، شايد بتوان با ارفاق از آن به عنوان بازي متوسط نام برد.
افتضاح: با خريدن اين بازي پولم را دور ريختهام.
سلام بر و بچز
متأسفم
امروز هم وقت نشد.
انشال... بعداً
فعلاي باي
درسته این بازی یک بازی بسیار سختی ولی من این بازی را تمومش کردم
حلا یک مطلب خیلی جالب برای این بازی آماده کردم...
این بازی یک بازی سوم شخص به سبک تیر اندازی مدرن میباشد منظور از تیر اندازی مدرن استفاده از انواع سلاح های جنگی مدرن در این بازی می باشد.مراحل این بازی در مناطق مختلف از جمله جنگل ها-سواحل وشهر های گوناگون رخ میدهد.گرافیک این بازی بسیار بالا میباشد ودارنده یک موسیقی متن بسیار قوی نیز میباشد.
از نکات جالب این بازی مراحل مختلف درنقاط گوناگون وهمچنین خطر های در کمین شما می باشد.
برای نمونه شما باید در جنگل از دست حیوانات وحشی مانند کروکدیل در امان نگاه دارید ودر شهر هابه مبارزه با باندهای تبهکار بپردازید.نکته جالب دیگر این بازی رانندگی های با سرعت بالا در سطح شهر می باشد که هیجان این بازی را دوچندان میکند...
سلام بر و بچز
اين بهترين توصيفي بود كه من از اين بازي شنيدم. ميتونم بگم حتي به ذهن خودم هم نرسيد كه از موسيقي متن فوقالعاده جذاب و هيجان انگيز بازي بگم كه البته اين رو هم به جرأت اضافه ميكنم كه نظير اين انتخاب موسيقي رو در هيچ بازي ديگري نديدم!!!
خوب قول داده بودم كه Cheat Code هاي اين بازي رو برايتان بنويسم حال كنيد:
Ammo تير كامل
Health جون زياد
Weapons آزاد كردن تمامي اسلحهها
بر و بچز يادم رفت بگم
تا بعد باي
نظر يادتون نره توي آمار
سلام برو بچز دوباره
عكس ميخواين ها! عكس بارونتون ميكنم.
حالشو ببرين.
بابا بازی به این قشنگی من موندم شماها کجاش گیر کردید ؟
حیف که روی سیستم من زیاد خوب جواب نمیده . گذاشتم واسه تابستون وگرنه تا الآن تمومش کرده بودم .
سلام بر و بچز
بابا كي گفت گير كرده، من فقط گفتم يكم سخته
همين
من دو بار نصب کردم ولی اصلا نتونستم بازی کنم پاکش کردم
حالت تیرندازی بازی یکم سخت نیست به نظرتون ؟
ولی با این عکسی که Yazz گزاشته فکر کنم باید باید برم سروقتش![]()
سلام بر و بچز
به موقع متوجه اشتباهت شدي. خوب بازي يكم بند نيو هستش و راست ميگي من خودم تو بازيهايي كه در آن با يك گروه حمله ميكنم انتظار حجم آتش كمتري را دارم ولي اينجا اگه دير بجنبي همة بر و بچشت با خوندت در جا سوراخ سوراخ ميشي.
همين و بس
پست تموم
سلام بر و بچز
پس عكس ميخواين هان!!! اگه ميدونستم زودتر اقدام ميكردم
بازم هست. فقط بخواين!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)