بازی امروز اومده همه جا منم نرسیدم برم بگیرم فردا صبح می رم میگریمش.خیلی خوب مثل اینکه اجرا میشه حتی روی سیستم های معمولی.
بازی امروز اومده همه جا منم نرسیدم برم بگیرم فردا صبح می رم میگریمش.خیلی خوب مثل اینکه اجرا میشه حتی روی سیستم های معمولی.
بچه ها من لینک تورنت بازی را پیدا کرم اینجا قرار میدم اگر کسی خواست دانلود کنه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درباره بازی باید بگم که بازی متوسطیه و اون چیزی که فکر می کردم نیست.از فضاهای ترسناک استفاده شده ولی اصلا ترسناک نیست!چیزی که خیلی اذیت میکنه Sequence Situation ها هستند یعنی همان هایی که باید چند کلید فشار دهید تا از یک مخمصه نجات پیدا کنید یا کاری انجام بدهید بعضی وقت ها انگار دستور ها انجام نمی شود و این موقعیت ها بسیار ناگهانی هستند.گرافیک هم در حد نسبتا خوبی قرار دارد ولی عالی نیست.شما می توانید این بازی را روی یک سیستم عادی انجام دهید.فضاها بسیار تاریک و بیشتر بسته هستند و بیشتر مواقع باید Flashlight خود را روشن نگه دارید.
نکته جالب دیگه اینکه شخصیت اصلی بازی یعنی Ross که فرمانده گروه Jericho هست در قسمت های اول بازی میمیرد و روح خود را به بدن افراد گروه خود انتقال میدهد که از این طریق می توانید آنها را کنترل کرده و از قدرت های مختلف هر کدام استفاده نمایید.
من امروز تریلر 1 دقیقه ای این بازی رو دیدم گرافیک خوبی داشت و جالب هم بود.
توی تریلر معلوم بود که همین گروه jericho باعث ازادی اون موجود عجیب میشند.
راستی حداقل سیستم مورد نیاز این بازی چیه؟
ایول . پس بازی جالبیه . حتما میگیرم .
ممنون از همه ی دوستان .
امتیاز ign به این بازی 5/6 هست که خوب خیلی ضعیفه
این امتیاز خوبه شاید یه کم هم زیاده.بازی پایان بسیار بی خودی داره.اصلا معلوم نمیشه چی شد آیا ادامه داره اگر ادامه نداره پس چه اتفاقی می افته....Boss Fight آخریش هم که خیلی بی خوده....اصلا انتظار نداشتم از این بازی اینطوری باشه.
به این زودی تمومش کردین Optimus Prime جان یا از یه جایی شنیدین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)