تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 21 به 30 از 42

نام تاپيک: اخبار گوشي ايران وجهان

آخر فروم باز Rjoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض

دوستان عزيز مثل اينكه بايد فرم اين تاپيك رو عوض كنم!
    تا چند روز آينده حتما منتظر تغييرات اساسيه اين تاپيك باشيد چون ميخوام جديد ترين اخبار گوشيا رو اينجا بزنم
    لطفا شما هم كمك كنيد
    با تشكر

آخر فروم باز amir2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    منزل همیشگی ما قلب کسانی است که دوستشان داریم

پيش فرض

پس میشه گفت بیشتر مشکلتون اینترنته ما تو این کشور مشگل زیاد داریم اینترنت خونه درست حسابی کار نمی کنه دیگه چه برسه به اینترنت موبایل توقع زیاد نباید داشت و فکر نمی کنم این امکانات زیاد روی قیمت تاثیری داشته باشه چون همون گوشی 300 تومانی هم تمام این قابلیت هارو داره یه گوشی مثل ای 61 نوکیا که قیمتش حدود 360 تومانه تمام قابلیت هایی که شما گفتید رو داره اونم در کیفیت بسیار خوب و عالی.پس میشه گفت جمع شدن تمام قابلیت ها قیمت رو بالا میبره نه یه قابلیت.
    خوب منم گفتم گوشی در حد 300 خوبه!
    حالا شما که w950 داری یه نظر خودت چه امکاناتی داری که w810 نداره دقت کن فقط امکانات نه طراحی گوشی

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

بحث جالبیه من خودم الان w950 دارم که وقتی خریدم با 670 هزار تومان خریدم الان هم حاضرم بازم 600 هزار توان بدم ولی یک گوشی خوب که همه کار میکنه بخرم برای من کارایی هر چیزی خیلی مهمتره تا پولی که میدم چون به نظرم پولی که می خوای بدی در مقابلش کارایی بیشتر دریافت میکنی ولی بازم دارم میگم 600 هزار تومان در مقابل همه چیز خوب که عقیده دارم در حال حاظر با این پول هم نمیشه یک چیزه کامل گرفت
    شلید اینو باید تو پرانتز میگفتم منتظرم ای 90 بیاد یا iphon که iphon اول سال 2008 وارد بازار آسیا میشه و ای 90 هم 6ماهه اول 2007 خیلی مشخصات گوشی هارو دیدم به نظر من این 2 تا گوشی همه چیز دارن و واقعآ یک گوشی کاملی هستن الته نباید از ان 73 چشم پوشی کرد ولی این گوشی چون قیمتش داره کم میشه دست همه هست که من خودم به شخصه دوست ندارم گوشی که دستمه دست همه باشه.
    با گارانتي خريدي يا بي گارانتي؟؟؟ ريجستر قانونيه يا چنچ شدست؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض سخن اول

دوستان من فرم اين تاپيك رو تغيير ميدم چون اصلا حالت يه تاپيك خبري رو نداره!
    براي همين از الان ميتونيد نقد وبررسيه گوشيهاي همه شركت ها رو اينجا داشته باشيد!اين مطالب رو باعكس در اختيار خواهيد داشت.شما هم اميدوارم در اين راه كمكم كنيد.
    باتشكر.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Oct 2005

پيش فرض دوربينه گوشي يا گوشيه دوربين!

امروزه با يه كم دقت متوجه ميشيد كه نبود يه فاكتور چقدر در شكست اون محصول موثره!
    بله بحث امروزه ما درمورد دوربين ديجيتال در گوشي هاي موبايل كه هر روز به قدرت اون اضافه ميشه تا جايي كه بازار دوربينهاي ديجيتال هم تحت تاثير اين فاكتور قرارگرفته!
    يادمه اولين بار كه يه گوشيه دوربين دار ديدم يه مدل از سامسونگ بود البته اولين گوشي كه دوربين داشت ومن اونو ديدم!
    البته نوكيا 3650 هم يه گوشي دوربين دار قديميه كه خيلي ها اونو جد 6600 بزرگ ميدون!شركت زيمنس هم دستي در عالم دوربين گوشيا داشت.سريه P سوني اريكسون هم vga داشت.
    البته گوشياي ديگه هم دوربين داشتن كه من حضور ذهن دقيقي ندارم!
    يه زماني داشتن دوربين VGA يه رويا بود ولي اين رويا خيلي زود رنگ عوض كرد! چون شركت هاي جديد طبيعتا نواوري هاي جديد رو مي اوردن نوكيا كه گوشياي 3/1 مگا پيكسلي رو عرضه كرد فكرشو نميكرد شركت نوپا و تازه ادغام سوني-اريكسون بياد و بازار دوربين گوشي رو تغيير بده!
    چونSE نوپا بود و نمي خواست كه كم بياره توي صدا و تصوير خيلي كار كرد و انصافا هم موفق بود طوري كه بازار ايران هم تحت تاثير اين تحول قرار گرفت.
    البته هنوز هم درگيري برسر اينكه كدوم شركت اولين دوربينو زد بين اهل فن وجود داره ومن هم اين كارو به عهده شما ميزارم!
    دور دور 2مگا پيكسل شده بود وسوني و سامسونگ هم با اتكا به قدرت الكترونيكي شركتهاي عظيم سوني و سامسونگ بازارو تسخير كرده بودن البته سامسونگ مدلهاي 3/1 خوبي داشت ولي با نوكيا قابل برابري نبودن!
    نوكيا كه يك شركت ارتباطيه بزرگ بود هم گوشياي 2 زيادي رو عرضه كرد ولي همه دربرابر سوني حرفي براي گفتن نداشتن...
    تا اينكه خبر ساخت n90 و لنز معروف كارل زاييس دنياي گوشي رو تكون داد! شايد اين گوشي روي كاغذ خيلي قدر بود ولي در ازمايشات حرفي براي گفتن نداشت اين دوربين خوب بود البته نه براي عكاسي بلكه براي فيلمبرداري!
    همينكه شركتهاي مختلف 2هاي زيادي رو عرضه ميكردن ولي اين سوني اريكسون بود كه بهترين عكاس گوشيها لقب گرفت! قابليت خوب فوكوس خودكار كه كمتر گوشي از اون بهره ميبرد ركن اصلي دوربين گوشيهاي سوني بود كه در يك عكس اثر 100% داشت.و سامسونگ هم اين فاكتور رو بخوبي استفاده ميكرد.
    ولي نوكيا مانند يه شركت خسيس با اينكه بسيار 2مگا پيكسلي داشت ولي فقط روي n90 اين خاصيت قابل مشاهده بود!
    نوكيا n80رو عرضه كرد گوشي باقيمت 700 در ابتداي ورود به ايران!
    دوربين 3مگاپيكسليه اون نظر هر كسي رو جلب ميكرد و واقعا عدد خيره كننده اي بود!
    سوني اريكسون كه فرمانرواي عرصه تصوير بود و نميخواست شكست بخوره تمام قدرت خود رو روي يه مدل جديد گذاشت.
    اين شركت به كمك شركت سوني از اسلحه مخوفي استفاده كرد كه نام اون فقط براي شما كافي بود تا جذب اون بشيد!بله سوني اريكسون محصول جديد خودش رو به كمك كمپاني(خط توليد) دوربينهاي ديجيتال سوني سايبرشات ساخت تا حرفي رو ديگه باقي نذاره!K800 محصول جديد وقدرتمند SEبود كه امكانات فوق العاده درحد يه دوربين ديجيتال واقعي داشت طوري كه همه جوايز عكاسي گوشي رو توي سال 2006 درو كرد!
    نوكيا شكست خورد ولي اون دو محصول جديد رو عرضه كرد وبا فاصله زمانيه كم كه مدلN93 بسيار معروف تر بود ولي قدرت عكاسيه جالبي نداشت ولي فيلمبرداريه عالي داشت!
    اما مدل ناشناخته ديگه كه به كمك كارل زاييس اومد كه برترين باشه!بله n73 مدل جديد نوكيا بود كه قدرت عكاسيه عالي داشت توري كه با K800 كاملا برابري ميكرد!
    امروز دوربين نقش بسيار مهمي در جذب مشتري داره طوري كه شركتها با افزايش عمر خود تعداد پيكسل ها رو بالا ميبرن!مدل هاي K900,N95,N86مدل سامسونگ 10 مگا پيكسلي هم گواه اين مساله است.
    حالا نميدونيم بايد بگيم دوربين گوشي يا گوشيه دوربين!!!

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض مقایسه

خوب منم گفتم گوشی در حد 300 خوبه!
    حالا شما که w950 داری یه نظر خودت چه امکاناتی داری که w810 نداره دقت کن فقط امکانات نه طراحی گوشی

از دستم ناراحت نشید می دونم عنوان تاپیک عوض شده ولی فقط خواستم جواب دوستمون رو بدم.
    اولین امکاناتش تاچ اسکرین بودنشه که این فکر میکنم یه مزیت خوبی باشه
    شماره گیر لمسی می تونه دومین مزیتش باشه
    وجود حافظه 4 گیگابایتی که هم مشکلات حافظه ان 91 رو نداره چون بصورت هارد نیست هم به خاطر اینکه 810 مقایسه کردی می تونم بگم که 810 تا 2 گیگ بیشتر ساپورت نمی کنه.من خودم به حافظه بالا خیلی احتیاج دارم شاید حتی بتونم بگم 4 هم برای من کمه!!
    می تونم بگم صدای 950 خیلی بالاتره واقعآ در حالت هندزفری صداش چند برابر و با کیفت تر از 810 هستش.
    من خودم یکی از طرفدارهای 810 هستم اگه به من بگن یه دونه گوشی سونی اریکسون انتخاب کن مطمئن باشید 810 رو انتخاب میکنم ولی فقط به خاطر اینکه با 810 مقایسه کردی اینو نوشتم.
    تشخیص دستنوشته که این کارایی در سری پی و این گوشی واقعآ به درد می خوره.
    نمی دونم شاید مواردی هم ننوشتم فقط چیزایی که به ذهنم می رسه رو نوشتم

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض .........

با گارانتي خريدي يا بي گارانتي؟؟؟ ريجستر قانونيه يا چنچ شدست؟؟؟؟؟
    من این گوشی رو چند ماهه پیش خریدم به قیمت 670 هزار تومان و گارانتیش هم سیتادل هستش و مشکل چنج و این چیزا رو نداره

آخر فروم باز amir2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    منزل همیشگی ما قلب کسانی است که دوستشان داریم

پيش فرض

از دستم ناراحت نشید می دونم عنوان تاپیک عوض شده ولی فقط خواستم جواب دوستمون رو بدم.
    اولین امکاناتش تاچ اسکرین بودنشه که این فکر میکنم یه مزیت خوبی باشه
    شماره گیر لمسی می تونه دومین مزیتش باشه
    وجود حافظه 4 گیگابایتی که هم مشکلات حافظه ان 91 رو نداره چون بصورت هارد نیست هم به خاطر اینکه 810 مقایسه کردی می تونم بگم که 810 تا 2 گیگ بیشتر ساپورت نمی کنه.من خودم به حافظه بالا خیلی احتیاج دارم شاید حتی بتونم بگم 4 هم برای من کمه!!
    می تونم بگم صدای 950 خیلی بالاتره واقعآ در حالت هندزفری صداش چند برابر و با کیفت تر از 810 هستش.
    من خودم یکی از طرفدارهای 810 هستم اگه به من بگن یه دونه گوشی سونی اریکسون انتخاب کن مطمئن باشید 810 رو انتخاب میکنم ولی فقط به خاطر اینکه با 810 مقایسه کردی اینو نوشتم.
    تشخیص دستنوشته که این کارایی در سری پی و این گوشی واقعآ به درد می خوره.
    نمی دونم شاید مواردی هم ننوشتم فقط چیزایی که به ذهنم می رسه رو نوشتم
    خوب اینها همه که گفتی درست.
    ولی برتریهای w810
    طراحی کوچک تر و جمع جور تر که در هر جیبی جا بشه!
    داشتن دوربین 2 مگا پیکسلی با فوکوس اتوماتیک
    و از همه مهمتر اینکه حداقل 350 تومان ارزونتره.
    و این رو هم بگم که شما از معدود افرادی هستی که این همه حافظه (4گیگ) بکارت اومده.
    در هر صورت اینها انتخاب شخصیه این نظر منه و نظر شما هم محترمه.
    مبارکت باشه.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خود منم گفتم اگه بخوام یه دونه گوشی از سونی اریکسون انتخاب کنم 810 هستش چون واقعآ این گوشی رو قبول دارم فقط چون گفته بودی چه برتری هایی داره این مقایسه رو کردم وگرنه چیزه خاصه دیگه ایی نبود موفق باشی.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آخه كدوم عقل سليمي مياد يه گوشي 250 تومني رو با 670 تومني مقايسه كنه؟؟ اصلا آخه به چه درد ماها و فقرا مي خوره گوشي 670 تومني؟ گوشي گورنو همه كاره يعني هيچ كاره . از هر چي داره ولي يه ذره داره كيفيت پايين داره بهتره نخريمش.
    درسته اين حرفا رو زدم ولي پاش بيفته منم مي خرم
    والا دوست عزيز كه دبيلو950 داري آيا ببينم آنتن دهي اون به 1100 نوكيا مي رسه؟؟؟؟ نه نمي رسه
    سوني ها 90 درصد آنتن دهي نوكيا رو دارن 10 درصد رو نتونسته پركنه اين سوني و تو گوشي و موبايل و ارتباطاط فكر كنم آنتن دهي اولين شرط باشه گرچه من خودم سوني اريكسون هم دارم ولي خوب.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •